- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
Iceq turbo 2600XT-m mégsem jött meg :-/ már jó ideje várok a kártyára, azt hiszem váltani fogok. Kérdés hogy rendeljek-e egy Zalmanosat -2000ért, vagy ASUS EAH2600XT -3,5e, esetleg Gigabyte 2600 XT -6e-ért. Asus és Giga mellé lehet hogy rendelnék még 1 giga ramot, az még kb belefér a keretbe.
Esetleg legyen Sap 1950GT ami kb ugyanaz az ár? -
Dolby
senior tag
válasz
BenceShearer #518 üzenetére
Nincs bekapcsolva a ccc-ben a tuning? Azt hallottam hogy van benne automatikusan. De ez nem magyarázza a hibás kiírást :-/
Lacza: 1950vs2600 érdekes kérdés. 1950 igazából azért drágább mint 2600. Én 2600at választottam mert nincsenek nagy igényeim fps téren és azokat 2600zal is el fogom - remélem - érni a régebbi játékokban, új játékokban meg 1ik sem igazi már :-P
[Szerkesztve] -
Dolby
senior tag
válasz
petike2014 #439 üzenetére
Csak arra tudok tippelni hogy esetleg a driverek bekavarodtak. Említették itt a fórumon hogy új kártyánál érdemes mindent lepusztítani a gépről, ha másik kártyát teszel bele. Bár érdekes hogy játékok alatt minden simán ment
-
Dolby
senior tag
-
Dolby
senior tag
válasz
belaazallat #424 üzenetére
Itt sokan mondták hogy jó a sapphire hűtője, azzal nincs is gond, de ahogy olvastam a fórumot a problémák legalább fele sapphire kártyával volt.
Nem tudom miért van ilyen nagy hiba%uk, de ezért nem mertem sapphire-t venni. Az is lehet hogy a többivel is van ennyi, csak azok csöndben vannak
No meg az is igaz hogy elég nagy arányban vettek itt a fórumon sapphire kártyát.
-
Dolby
senior tag
válasz
szatyi85 #415 üzenetére
Szia!
Én most rendeltem egy his iceq turbo 2600XT-t. Eddig 1650XT-m volt, amin teljesen ugyanaz a hűtés volt. A gép bekapcsolásakor felpörög ugyan, de utána szépen beáll és nekem halknak tűnt, bár nálam x2-höz kapott gyári proci hűtő van fent, ami lehet hogy az AC-nál kicsit hangosabb, de egyébként nincs semmi más. Szóval szerintem hűtésileg ez bátran bevállalható, és még kicsit húzva is van gyárilag. Bár pár ezerrel drágább is mint a sima illetve zalman passív hűtős változatok. Én Bandittól most 30ért tudtam ilyet rendelni, ennél lehet olcsóbban is de gari miatt tőle kellett
ÜDv
[Szerkesztve] -
Dolby
senior tag
Úgy néz ki belépek a klubba
memória hibás his turbo x1650xtmet gariban nem nagyon tudják cserélni mert 3 hete nem érkezik kari, ezért kb 1000Ft+ért His turbo 2600XT-t rendeltem, ami ha minden jól megy köv pénteken kerül be a gépbe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged