- Nem tud elég AI gyorsítót gyártani a TSMC
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Tök mindegy hogy mit akarok vele gyorsítani. A lényeg az hogy lehet-e vagy sem.
-
mzso
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ez most hogy jön ide? Mi köze van a kalóz filmeknek a videókártyához?
Amúgy nyilván valami nem jó, csak nem tudom mi. Nem tudom miért nem a belső filtert használja.
-
mzso
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Megcsináltam a belső filtereknél az ffdshow-osokból kivettem a a pipát. Mást nem tudom hogy lehetne letiltani. Az EVR-t amit linkeltél felraktam. De úgy tűnik a system default CoreAVC-t használja...
Egyébként én a The KMPlayert szoktam használni filmlejátszásra. Amúgy f*sz kivan az atival. Reklámozzák itt orrba szájba a az uvd-t avivo-t de dekóder-t nem adnak hozzá. Mi értelme van egy funkciónak ha nem lehet használni?
-
mzso
veterán
Hi!
Van egy HD2600XT-m. De ha megveszek sem tudom működésre bírni a hardveres videógyorsítást (UVD, AVIVO HD vagy mi). Ha jól gondolom megfelelő dekóder kéne hozzá. De az amd oldalán nem találtam dekódert.
Honnan kel azt beszerezni?
Vagy mit kell csinálni hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest