- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videószerkesztés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Piero89 #12279 üzenetére
mod: szebb képet a volt 8600GTS-mhez képest értem!
Kivétel nélkül mindenki megjegyzi, aki NV-ről vált ATI-ra, nem új jelenség, az ATI képe szebb játékban is, meg az asztal is.
Tuningot mindenképpen próbáld meg.
Először lőjj be neki mondjuk 855/800-at, utána ha minden szépen megy, adj még a ram-nak, valakinek bírja 950-1000-ig is.
Ja és még valami: A CF csak akkor működik hibátlanul, ha leszeded újra a drivert teljesen, és újratelepíted. Mert máskülönben nem kezeli le a két karit rendesen. Ezt is halottam valahol. De szerintem te így csináltad mert működik, de ha nem akkor még is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged