- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- HP notebook topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mulika2
csendes tag
Nem fikázom az ATI-t, de elég gáz, hogy egy ekkora cég nem képes normális drivert biztosítani a kártyáihoz még ha AGP-is, ill akkor ha nem megy minek adnak ki ilyen verziót? A mezei user meg simán belefut, aztán szív.Egyébként nem akarok belemenni ilyen hülyegyerek témába, hogy ATI Vs NV bibi, de engem jól megszivattak.
Egyébként 13-ért vettem a 9500GT-t 1 év jótálással. Eddigi tapasztalat, hogy a CoD2 25-30 fps-el többel fut uazzal a beállítással. Azért nem 9600 lett mert nem fért volna be a házba. -
mulika2
csendes tag
válasz
fagy53 #14107 üzenetére
Megfogadtam a tanácsodat és beszereztem 1 MSI PCI-E lapot egy 9500GT-vel, azóta csak ráhánytam a drivert a hozzáadott cdről .Net framework, driverclener pro, ATI Tray tools, win reinstall és egyéb wodoovarázslatok mellőzésével, és mégis atomstabil fagyásmentes gépet kaptam. Asszem ATI kártyát legfeljebb a következő életemben veszek megint.
-
mulika2
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #14100 üzenetére
Nem, csak idáig szerencsére kimaradtam az ATI kártyák örömeiből. De aztán jött a DX10 amiből a zöldek nem csináltak már AGP-s verziót (talán nem véletlenül). Ezért kérdeztem meg itt hátha tud valaki valami okosat mondani.
-
mulika2
csendes tag
Hali megint!
Tegnap déltől hajnal 3-ig fagyás nélkül mentek a játékok driver újratelepítés után (9.6 AGP hotfix, Cod2, CoD5, WoW, Company of Heroes single multi vegyesen) Ma reggel beléptem a CoD 5-be multizni és 1 perc alatt lefagyott.Ezután a ccc-ben Beállítások-Gyári beállítások visszaállítása és most megint fagyás nélkül megy a kártya, tapasztalatom szerint pár óráig. Ehez mondjon valami okosat egy ATI-fan please.
-
mulika2
csendes tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata AGP-s HD2600 kártya XP SP3 alatti fagyással? Véletlenszerűen lefagy, van, hogy 2 napig megy hibátlanul aztán gondol egyet és beáll pl a COD2 alatt mint a cövek, és van hogy csak a játék menüjéig jutok el és behal az egész. Általában driver ujratelepítéssel megint megy 1-2 napig aztán jön a fagyás és csak játékok alatt, ha csak filmezek ill nem megy semmilyen játék akkor stabil a rendszer. Ha feltelepítem a vistát elképzelhető, hogy megjavul?
-
mulika2
csendes tag
Ha valaki szenved még az AGP-s 2600-os szériéval,(fagyás, újraindulás) nekem a következő segített kismillió driver, (omega is) diretcx, win ujratelepítés, videókártya gép portalanítás majd ezek kombinációját végigcsináltam és mégis szar volt: szóval vettem egy új vinyót és nem ismerte fel a gép kínomban a BIOST visszaállítottam defaultra majd a csak a procit visszahúztam 2.8-ra, a többi maradt alapon. Azóta megy rendesen a COD2, 4 5 Company of heroes+kiegek, World of Warcraft fagyás és újraindulás nélkül. Hátha valakinek segít ez a megoldás! (catalyst 9.5 van fent)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- Hardcore café
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest