- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ami boltban 10k-ért van 3 év garral, ha az neked gar nélkül ér 7-8k-t egészségedre
Nekem nem. Dolgoztam pár boltban, nem neveztek ócskásnak
Teljesen mind1, hogy a többi típus akár 15k-tól kezdődik, ha 1 is van 12k-ért...ha melegedne is, egy pár száz ft-os venti fölé és kész, de nemrég írta itt egy srác hogy nála milyen, én inkább neki hiszek mint a többieknek...
A GB alulra teszi a passzív hűtő csodáját, mégsem hallottam még tömeges vga pusztulásról náluk, pedig 96gt-ben is van olyanuk, ez pedig a kártya fölé vezeti a hőt...szerk: #13318 Aggregátor: Nem feltétlen, de ha tőled x 100km-re van a gar helye, megint csak b@szhatod.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Nekem nem. Dolgoztam pár boltban, nem neveztek ócskásnak
Teljesen mind1, hogy a többi típus akár 15k-tól kezdődik, ha 1 is van 12k-ért...ha melegedne is, egy pár száz ft-os venti fölé és kész, de nemrég írta itt egy srác hogy nála milyen, én inkább neki hiszek mint a többieknek...