Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Peet210 #2980 üzenetére
A két passzív hűtéses kártya elég forrófejű (MSI, Gigabyte), a Sapphire pedig egész halk és hatékony hűtést csinált (önmagához képest mindenképp). Sztem vagy a Gigabyte vagy a Sapphire. A Sapphire FULL verziós ezért drágább egy kicsit, de ha olcsóbban akarsz venni, akkor keress egy LITE verziót. Ezt már 22k-ért is megkapod, ráadásul nem kell bütykölni a hűtését.
gaborbol: A Sapphire FULL verziós, úgyhogy ahhoz is kapsz játékot (Episode Two, Team Fortress, Portal)
-
gaborbol
őstag
válasz
Peet210 #2980 üzenetére
"Raktam össze gépet Gigabyte 2600XT siletpipe2(heatpipe-os) kártyával.
Először nagyon beparáztam, mert winfos üresjáratban 62 fokos volt, és eszméletlenül melegedett az egész lap körülette.Miután kapott egy 5 voltos 8cm -es tápventit, lement 37 fok köré,és szinte így is hangtalan.
8 cm-es tápventiből 2 darab is elfér a hatalmas bordán ami ikább grillrács,így viszont már nagyon meggyőző.
Szerintem 1 venti mindenképpen kell rá,csak akkor figyelni kell rá,hogy esetleg a mellette lévő slotba nem tudsz berakni semmit a venti miatt.
3 év gar,valamint az,hogy állítólag extra hosszú élettartalmú alkatrészekkel szerelték szerintem jó vétellé teszik(+ajándék never winther night 2 game).-Nekem sapphire ventis van,de így utólag a giga+tápventi időtállóbb megoldásnak tűnik."
-Msi nem volt még nálam,de elénzve a képeket róla,a hűtése nagyon soványkának tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest