- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Aktív témák
- 

BigBear senior tag Nnna, kipróbálgattam ezt a kis XpertVision 2600XT-t. Meglepően jó a kártya, ennyi pénzért meg főleg. Viszont a hangjával nem voltam kibékülve.  Sípolós, kissé kerregős hangja van a gyári hűtőnek, ami engem nagyon zavart. Hozzáteszem, hogy ezzel még mindig az utóbbi idők egyik leghalkabb hűtése volt a kártyán - leszámítva a Zalman és ahhoz hasonló hűtéseket - de ezt se nevezném igazán halknak. Sípolós, kissé kerregős hangja van a gyári hűtőnek, ami engem nagyon zavart. Hozzáteszem, hogy ezzel még mindig az utóbbi idők egyik leghalkabb hűtése volt a kártyán - leszámítva a Zalman és ahhoz hasonló hűtéseket - de ezt se nevezném igazán halknak.
 Azaz nekem ez is nagyon hangos volt, így aztán le is szedtem a gyári hűtőt és ment fel egy itthon kallódó Zalman 900-as.
 (Ezzel a gar ugrott is persze, mert ügyesen félig a hűtő hátuljára, félig meg a kártyára volt ragasztva valami undok kemény ragaccsal egy matrica. Azért ez nem volt szép. Azt vártam, hogy simán az a műanyagszerű matrica lesz, ami be van vagdalva - s amit ügyesen szép finoman sértetlenül le lehet szedni - de a kis rohadékot valami durva pillanatragasztóhoz hasonló trutyival nyomták rá a kártyára. Ilyet még nem is láttam. Na mindegy. levakartam, Zalman fel, s most végre csendben üzemel a drága.)
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Sípolós, kissé kerregős hangja van a gyári hűtőnek, ami engem nagyon zavart. Hozzáteszem, hogy ezzel még mindig az utóbbi idők egyik leghalkabb hűtése volt a kártyán - leszámítva a Zalman és ahhoz hasonló hűtéseket - de ezt se nevezném igazán halknak.
 Sípolós, kissé kerregős hangja van a gyári hűtőnek, ami engem nagyon zavart. Hozzáteszem, hogy ezzel még mindig az utóbbi idők egyik leghalkabb hűtése volt a kártyán - leszámítva a Zalman és ahhoz hasonló hűtéseket - de ezt se nevezném igazán halknak.