Hirdetés

Aktív témák

• BigBear

senior tag

Nnna, kipróbálgattam ezt a kis XpertVision 2600XT-t. Meglepően jó a kártya, ennyi pénzért meg főleg. Viszont a hangjával nem voltam kibékülve. :( Sípolós, kissé kerregős hangja van a gyári hűtőnek, ami engem nagyon zavart. Hozzáteszem, hogy ezzel még mindig az utóbbi idők egyik leghalkabb hűtése volt a kártyán - leszámítva a Zalman és ahhoz hasonló hűtéseket - de ezt se nevezném igazán halknak.
    Azaz nekem ez is nagyon hangos volt, így aztán le is szedtem a gyári hűtőt és ment fel egy itthon kallódó Zalman 900-as.
    (Ezzel a gar ugrott is persze, mert ügyesen félig a hűtő hátuljára, félig meg a kártyára volt ragasztva valami undok kemény ragaccsal egy matrica. Azért ez nem volt szép. Azt vártam, hogy simán az a műanyagszerű matrica lesz, ami be van vagdalva - s amit ügyesen szép finoman sértetlenül le lehet szedni - de a kis rohadékot valami durva pillanatragasztóhoz hasonló trutyival nyomták rá a kártyára. Ilyet még nem is láttam. Na mindegy. levakartam, Zalman fel, s most végre csendben üzemel a drága.)

Aktív témák