Aktív témák
-
toth_janika
őstag
Hello mindenki
Van pár kérdésem, és hátha tudtok segíteni (bár biztos vagyok benne)
Szóval felraktam az CM9-et a telefonra. Stabilnak tűnik, és tetszik is a gyári launchere, lecserélni nem igazán akarom, viszont van benne pár f@szság, amit nem tudok hova tenni.
1, Nem lehet benne eltüntetni a nem használt ikonokat a drawerből?
2, Nem lehet mappákat létrehozni a drawerben?
3, Widgeteket csak a Modulok menüpontból lehet elővarázsolni?Másik kérdés. Van pár fájlom, amit szeretnék dropboxra szinkroniználni, viszont vannak benne bizalmas adatok is, ezért titkosítottan szeretném feltölteni.
Tudtok ajánlani valamilyen cross platform titkosítót?
Tehát telefonon szerkesztem a fájlt, titkosítom, feldobom dropboxra, és mondjuk PC-n akarom kinyitni, és ott is szerkeszteni, stb.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- Mozilla Firefox
- sziku69: Szólánc.
- Milyen NAS-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest