Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
rostiron #1587 üzenetére
persze, simán
korábban elérhető volt 9 s droid-ami beteg volt, érdemes volt kihagyni..kinai régióval ha minden igaz van hüvely féle harmony os de nem biztos,hogy megjelenik neked..nekem se de nem is hiányzik
8 as droidon elvagyok az emui 8 alatt napjainkban is.ha nyelvet váltasz=english-india-hongkong ilyesmi akkor lehet fog találni vagy sem..nekem nincs belassulva a masina-tablet manager ben tudsz pucolni.. időnként a restart is jólesik neki 😎 ha nem javul akkor system-reset pont-frutti törlés adott
ha update adsz az android system webview appnak akko jobb lesz a böngészés neten..
modellem= M5-10.8-kirin-960s-4g ram= januárban lesz 6 éves.. -
rostiron
őstag
Sziasztok.
Van egy Mediapad M5 Lite 10" teblet amin EMUI 8 fut. A frissités keresés nem talál semmit. Létezik hogy már nincs rá újjabb FW. ?
Eléggé le van már lassulva , nincs valami trükk hogy ismét gyors legyen ? -
volandy
senior tag
válasz
Luissimo #1585 üzenetére
Milyet, gyárit akarsz? Mert nem nagyon van. Én tavaly cseréltettem 18ezer volt, állítólag gyári. Keresgéltem, most hogy kérdezted, de nem találom a számlát amit adtak. Így nem tudom a nevüket. Westenddel szemben van a Nokia bolt vagy ügyfélszolgálat, és az mellett van, volt a szevíz! Korrektek voltak. Kb reggel 10körül bevittem, délben hívtak, hogy mehetek érte!
-
®abstract®
őstag
-
bpmcwap
senior tag
Sziasztok,
van egy ilyen M5 Lite-om. Van benne SIM kártya is. Ki volt kapcsolva egy bő hónapra, mert nem használtam. Most bekapcsoltam és a kimenő hívások le vannak tiltva, amit csak jelszóval lehetne feloldani, de én nem emlékszem, hogy letiltottam volna. Próbáltam feloldani a mobil feloldó kódjával de nem ment. Próbáltam pár jelszót is, de úgy se sikerült. Megnéztem a kártyát a szolgáltatónál és minden rendben, fel van töltve és érvényes is. A készüléken kellene valahogy a kimenő hívásokat feloldani egy jelszóval, amiről fogalmam nincs...Van erre valami megoldás vagy újra kellene telepítenem az egész hóbelebancot?
-
volandy
senior tag
Sziasztok! Tudtok megbízható helyet ahol cserélik az aksit?
-
aszamóca
aktív tag
válasz
Mr. Nimbus #1578 üzenetére
Köszi!
-
aszamóca
aktív tag
Van egy ilyen készülékem, amit most szeretnék eladni. Ha kitörlöm a személyes file-okat, utána csak egy gyári visszaállítást kell elvégeznem, hogy teljesen alapra visszaálljon a készülék?
-
ShadowLac
addikt
Kicsit belassult. Gondoltam veszek valamit helyette. Látom 8 colos már nem is nagyon van. Ismerősöm mondta hogy az ő M5je nem lassú. Csináltam visszaállítást, és megint gyors!! Nagyon jó még mindig ez a Tab!!
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1571 üzenetére
Rosszul kérdeztem, de arra válaszoltatok, amire gondoltam, nem arra, amit írtam, szóval köszi.
Akkor viszont ez nekem nagyon nem kell, Google szolgáltatás függő vagyok.
-
®abstract®
őstag
válasz
kaciokos #1569 üzenetére
fogalmazzunk úgy hogy huawei féle droid alapú rendszer+felület,ami hasonlit egy saomi miui 12-13 ra+iphone os re
minden eddigi droid alkalmazás megy,de a google appok
ami az előnye tud lenni,hogy ami támogatja a harmony os t avval tud komunikálni= ora-tv-telefon-tablet. szóval van előnye hátránya is 🤔
gyakorlatban ilyen [link] & [link] -
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1568 üzenetére
A Harmony OS ugye nem oprendszer, csak felhasználói felület? Vagyis marad (szerencsére) az Android?
-
®abstract®
őstag
válasz
Mr. Nimbus #1567 üzenetére
a fene tudja 🤔 XDA forumon+egy masik németen azt olvastam,hogy csak kínai regios készülékek kapnak harmony os t..
-
Mr. Nimbus
senior tag
válasz
®abstract® #1566 üzenetére
Kb. 1 évvel ezelőtt írták, hogy az előző félévben jött volna, de szvsz ebből mi kimaradunk...
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1564 üzenetére
Hol olvastad? Csak mert évek óta nem jött rá semmi...
-
®abstract®
őstag
sziasztok!
olvastam,hogy erre a tabletre is várható harmony os update.
valakinek van tapasztalata? -
Esetleg ha valakit érdekel :
van 2 db tok az M5 -höz.
Mind2 Új, nem használt.
1. flipp jellegű, elől hátul védő. Fekete
2. csak hátul védő ( szilikon tok jellegű) Fekete
Kessen privátban akit érdkel.Bocs az OFF ért.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Mr. Nimbus #1561 üzenetére
Ők. Köszi.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Mr. Nimbus #1558 üzenetére
De HMS Core. Akkor frissítsem?
-
ShadowLac
addikt
Sziasztok. Valami HMSt akar telepíteni. Azt olvastam az a Huawei op rendszer. Ez akkor leszedi a googlet ha telepítem?
-
kaciokos
őstag
Ez utóbbival azért vigyázni kell, van olyan gyártó, aki leméri a hibásnak mondott akkut, és ha a kapacitása nem tér el lényegesen a névlegestől, akkor nem lesznek boldogak attól, hogy valaki át akarja verni őket. Persze ha az akku kapacitása már a 2 év elérése előtt is lényegesen leromlott, akkor hadd menjen, de ez azért ritka.
-
cH1
aktív tag
válasz
Ablakos #1553 üzenetére
Minden esetben az eredeti töltőfej és kábel használata a javasolt. Felső irányba a készülék maga szabályozza a töltés sebességét, így erősebb töltő használatával sem lesz az gyorsabb. Ami igazán rontja az akkumulátor élettartamát az a rossz töltési szokások, pl egész estés töltés, hagyni teljesen 0-ra lemerülni. Ezen felül az extrém meleget se viselik jól (nyáron kocsiba hagyni). Ha valaki igazán vigyázni akar az akksira az 20-80% között tartja a töltöttséget, de ez egy kicsit életszerűtlen. Szerencsére a Huaweinek elég jól kiépített szervizhálózata van, az árak is abszolút barátiak, nem hiszem hogy 3 év használat után bárkinek megterhelő lenne egy ilyen felső kategóriás tabletben 6-7000-ért akksit cseréltetni. Persze a legokosabb megoldás a 2 év gari lejárta előtt pár hónappal ingyen cseréltetni, de itt erről a többség gondolom már lemaradt.
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1551 üzenetére
Úgy tudtam, hogy a töltőfej nem számít, mert az eszköz maga szabályozza a felvett áramot. Hiába van nagyobb teljesítményű fej, attól nem lesz gyorsabb töltés.
Ezek szerint ez nem biztos, hogy helytálló tudás.Nem méricskélek tovább, inkább rászánom magam az akku cserére. Még egy három évet (talán) elszalad a tab a 9-es androiddal.
-
kaciokos
őstag
válasz
Ablakos #1550 üzenetére
Eléggé megoszlanak a vélemények a témában, de általában elfogadott tény, hogy a gyorstöltés és a 100%-ra való töltés is gyorsítja az akku elhasználódását. Persze kérdés, hogy mennyivel, és ki mit áldoz fel a kényelem oltárán. Nekem 3 éves a tab, mindig a saját töltőjével töltöm (gyorstöltés) és mindig 100%-ra, mert így kényelmes. Most 3 év után én is érzem, hogy gyengébb az akku, de mivel nem használom sokat, még így is kibír 4-5 napot. Tegnap feltettem az AccuBattery-t, ha lesz benne pár töltési ciklus, majd megosztom az eredményt.
-
®abstract®
őstag
válasz
Ablakos #1550 üzenetére
Ja értelek.
Biztos vagyok benne hogy számít hogy milyen töltővel használod
Én mióta megvan csak lassú töltéssel töltögetem, ami azt jelenti hogy a gyári 20 wattos töltőjét se használom hanem csak 10 wattal töltöm.
nekem ha volt is supercharger töltöm én azt el ajándékoztam ilyenekethasználok semmilyen készülékem hez.
Van egy másik kínai tabletem ami hat és fél éves elmúlt és csak a két és fél amperes gyári töltőjével lehet használni.kábé három év elteltével hasonló problémáim adtak vele mint neked most.negyven 50% os akkumulátor százaléknál képes kikapcsolni a masina, csak úgy És miután töltőre teszem utána meg 15:20 százaléktól indul hát meghülyült az akksi a gyorstöltés től.
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1549 üzenetére
Értem. Most nekem is adott eredményt, de mindössze kettő töltés volt eddig. Így 75%-ot ír.
Emlékszem valamikor 5-6 napig is elment hasonló használati szokásommal. Most ez 1 nap és az app ráadásul javasolja a max 80%-os feltöltést.
Még azt megkérdezem, hogy a töltő teljesítménye számít-e? Superchargerrel töltögetem.
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1545 üzenetére
És hagyd futni pár hétig, hogy pontosabb eredményt kapj.
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1543 üzenetére
Melyik alkalmazással lehet ellenőrizni az akku állapotot? (2018 -ban vettem)
-
Ablakos
őstag
Lehetséges szervizben akkumulátort cseréltetni ebben a nem túl fiatal eszközben? (M5 LTE 10")
Lassan egy napot sem bir még hasznalat mentesen sem. -
psjani
csendes tag
Köszi
Hát nem, nekem elég volt a 4gb ram is, ez is bőven túlteljesíti az igényeimet.
Tudom hogy a Kirin 710 gyengébb lesz a 980 tól de szerintem átlagos felhasználásra megfelel majd. -
psjani
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy ilyen 8" os lite verziót barátnőmnek, nekem az M6 8,4" es van az nagyon tuti,de van esetleg ezzel az M5 lite 8 -al valakinek tapasztalata?
Azért remélem tudok rá külső forrásból letöltött apk- kat telepíteni, mert azon nem lesz google támogatás. -
kaciokos
őstag
válasz
Mr. Nimbus #1533 üzenetére
Akkor lehet, hogy nálam is a Nova launcher kavar be. Köszi a teszteket.
-
Ablakos
őstag
válasz
®abstract® #1530 üzenetére
Valamikor használtam, de most sehol nem leltem ezt az osztott képernyő funkciót. Merre kell ezt bekapcsolni?
-
kaciokos
őstag
Nem szoktam használni az osztott képernyő módot, de most pont jól jött volna, de amint bekapcsolom, csak addig működik, hogy az aktuális alkalmazás elmegy fél képernyőre, de utána semmit se tudok mellé kitenni, sőt, az alkalmazásváltó gomb se működik, amíg újra nem indítom a tabletet. Nálatok is van ilyen hiba?
-
®abstract®
őstag
válasz
kaciokos #1526 üzenetére
PC szoktam megoldani a kijelzőt tükrözést. Wi Fi n keresztül működik, annyi titka van hogy min 300 MB os wifi eszközt kell venni! Windows-csatlakozás-készülék kijelző tükrözés és már látható is a monitoron vagy TV n a tartalom
Na most én ugyanezt akarom elérni a tablettel és a monitorral.
kijelző tükrözés HDMI stick et kell vennem de még nem találtam ki hogy melyik lenne jó -
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1525 üzenetére
Ha kell, én wireless oldom meg, de annak azért vannak hátrányai, pl. a késleltetés, meg hogy a TV-nek is támogatnia kell.
-
®abstract®
őstag
-
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1523 üzenetére
Ha gondolod, tegyél egy próbált, de szerintem kizárt, hogy ez működjön, képátvitel USB 2-n nincs, az a szabvány nem támogatja.
Anno volt egy HTC telefonom, amin USB2-n működött, de ott direkt hozzáfejlesztették, ha itt így lenne, akkor nem az lenne a helyzet hogy megcsinálták, beletették a zsét és a munkát, de kikapcsolták.
Sajnos pont az ilyen apró spórolások miatt került ez a tablet viszonylag jó áron piacra, ezzel együtt kell élni. Valós csúcstableteket Androidos vonalon évek óta gyakorlatilag csak a Samsung gyárt, de nem egy árkategóiában vannak ezzel. Félreértés ne essék, én alapvetően elégedett vagyok vele, nem bántam meg, hogy három éve megvettem, és még egy darabig használni is fogom, csak tisztában kell lenni a korlátaival.
-
®abstract®
őstag
válasz
kaciokos #1522 üzenetére
Köszi, ez már számomra is kiderült és nem vagyok tőle boldog
Ilyenre gondolni se mertem volna, hogy kábelen nem támogatott a kép átvitel
Olvasgattam hogy mi a helyzet, egyik oldalon írta valaki, hogy a build.prop rendszer menüsorban (ehhez root elérés kell) van HDMI menüpont ami ki van kapcsolva.(false) Be lehetne kapcsolni (true) ha minden igaz -
kaciokos
őstag
válasz
®abstract® #1521 üzenetére
Igen, de nem lehet, mert az USB sajnos csak 2-es verziójú, annak ellenére, hogy a csatlakozó Type-C.
-
®abstract®
őstag
van egy kérdésem:
próbálta valaki összekötni a tabletet USB C HDMI adapterrel, monitorral vagy tévével? -
renamed
csendes tag
Sziasztok,
Multheten szereztem egy M8 Lite tabletet, kérdésem az lenne 8-as android a legfrisebb hozzá? Nem mintha gondom lenne vele csupán kíváncsiság 😏 -
szaki04
senior tag
Nekem olyan problémám van a készülékkel, több hete, hogy ha elindítok egy alkalmazást, és fut a háttérben, akkor az ikonja nem "aktív" addig míg be nem zárom. A háttérben futó alkalmazások közül választom ki, akkor minden rendben működik.
-
Met
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #1515 üzenetére
Köszi, frissített a chrome, megjavult.
-
Met
nagyúr
HUAWEI MediaPad M5 Lite-om.
Olyankor mit lehet tenni ha nem indulnak el a játékok? 4-ből 1 indul el.
Elkezd tölteni majd kilép az asztalra. Reggel még ment.
Azóta nem frissített semmi.
Tárhely van bőven, volt újraindítás, tárhelykarbantartás. -
volandy
senior tag
válasz
®abstract® #1511 üzenetére
Sajnos nem tudtam megvenni az M6-t amit ajánlottál mert nem tudtam kártyát szerezni, meg az hogy nincs rajta google, de gondolom a facebook, messenger internetböngészés ment volna rajta. Vettem itt az apron egy M3-t. Nekem a két Lenovo után ez egy csoda. Nem tudom meddig bírja majd. Az aksiját kb 4óra után már tölteni kell.
-
ShadowLac
addikt
Már kb 2 éves a M5 ön, még mindig K jó.! Nagyon ajánlott tab. Aki esetleg gondolkodik rajta nyugodtan vegye.
-
szabokos
csendes tag
válasz
®abstract® #1508 üzenetére
Köszönöm
-
szabokos
csendes tag
válasz
®abstract® #1506 üzenetére
Három hete jött meg. Teljesen jó.
Az akksi nagyon jól bírja (6100 mAh-s)
Minden korábbi programom fut rajta( egy M5-ről költöztem át)
Nemrég kapta meg az EMUI 11-et. -
válasz
volandy #1501 üzenetére
Attól függ honnét nézzük. A Huawei böngészőjét laptopra fel lehet tenni? És én Linuxot használok. Hogy a laptopon is ugyan úgy lehessen böngészni szinkronizálva legyenek mint a tabon, vagy telefonon. Mint most a Chrome. Én meg lennék a gmail és társai nélkül, csak egy egy app hiányozna.
-
volandy
senior tag
válasz
baal-amiga #1500 üzenetére
És az gáz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest