Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
- Plazma TV topic
- Milyen videókártyát?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
Csocsesz75
üzenetére
A Holo Launchernél ezt írják: Apply icon packs, support ADW icon pack and Launcherpro icon pack.
Tehát ezek közül amelyik jó ADW-re vagy LauncherProra, az jó Holora is. -
zho-lee
addikt
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Én nem találtam, de ha hosszan nyomod az ikont, amit cserélnél, feljön egy ablak, ahol fentről a második szerkesztés lesz, és ott tudod cserélni az ikonját.
Én ezt az asztalra kitett ikonokkal simán megtettem, de ha az összeset szeretnéd, az ezzel a módszerrel húzós lenne..Az apex launcher (android 4.0+) szinte ugyanaz, mint a holo, csak kissé szerintem még okosabb. Azt is csak így csináltam, de ahhoz viszont van több ikoncsomag.
szerk, próbáld meg valamelyik apex ikoncsomagot, ha nem látja, akkor tudod törölni, max..
-
TRob1
veterán
válasz
Csocsesz75
üzenetére
Akkor az.
Menj a Beállítások/Alkalmazások(sd-kártya fülre, és ott pakold át a telefonra a Launchert... (katt a nevén, majd áthelyezés telefonra... vagy hasonló)Launchert, sms kezelő appot, billentyűzetet, widgetet tartalmazó appot soha ne tégy az sd-re, mert lehetnek érdekes helyzetek.
(#45806) Csocsesz75:
Ok. -
Csocsesz75
őstag
válasz
Csocsesz75
üzenetére
De, az a preferált telepítési hely.
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi