- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
zho-lee
addikt
válasz
KaiotEch #45871 üzenetére
Nos, a hír az (én nem láttam), hogy a dalvik-ot az sd-re tesszük, akkor begyorsul a telefon.
A fórumtárs az LG Optimus Pro-ját szeretné begyorsítani, azért kérdezte tőlem.
De, mivel én még ilyet nem is hallottam, hát megkérdeztem itt.Tehát, scrypt-et kell írni, azzal lehet átküldeni, és a romban meg linket csinálni neki.
Az sd-n az ext2 -t min 512-re kell átméretezni, de ha sok mindent tesz oda, akkor még nagyobbra. Ennyit tudtam meg.
Azt, hogy ki ír ilyen scrypt-et, fogalmam sincs (talán jobb is), mondjuk a partícionálás az menne az egészből nekem is..
Szintén nem tudom, bár utána néztem, hogy valóban észrevehető gyorsulást csinál-e
Főleg a cyanogen fórumon találtam, de inkább ott is csak help-eket, hogy hogyan kell.Viszont sokan szeretnék, talán nem véletlen
Ha valaki ismeri konkrétan,megírhatná, érdemes-e ezen agyalni.
Én mondjuk kihagyom.
Aktív témák
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest