Hirdetés
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
zho-lee
üzenetére
"és akkor biztosan gyorsabb lesz"
Na ez egy szedett-vetett marhaság, nem is értem hogy pattanhat ki az emberek fejéböl ilyesmi, komolyan
. (dupla off: jó tudom, hozzá nem értés, senki se tökéletes, mindenki nézhet be dolgokat, stb... de könyörgöm, ez szakfórum)A készülékbe épített memória sokkal, sokkal gyorsabb, mint egy bármilyen classos memóriakártya a slotban. Ha olyan adatokat másolsz ki az SD-re, amit a rendszer alapszinten használna (pl boot folyamat), azzal teljesítménycsökkenést érsz el.
Az meg hab a tortán, hogy a dalvik cache a gyakorlatban csak a boot folyamán érvényesül, gyakorlatilag egyfajta boot-gyorsító szerepe van csak, mást nem befolyásol, a használat közbeni készülékteljesítményhez pedig már végképp semmi köze sincsen.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Mobil flották
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. (dupla off: jó tudom, hozzá nem értés, senki se tökéletes, mindenki nézhet be dolgokat, stb... de könyörgöm, ez szakfórum)