Hirdetés
Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
zho-lee
üzenetére
"és akkor biztosan gyorsabb lesz"
Na ez egy szedett-vetett marhaság, nem is értem hogy pattanhat ki az emberek fejéböl ilyesmi, komolyan
. (dupla off: jó tudom, hozzá nem értés, senki se tökéletes, mindenki nézhet be dolgokat, stb... de könyörgöm, ez szakfórum)A készülékbe épített memória sokkal, sokkal gyorsabb, mint egy bármilyen classos memóriakártya a slotban. Ha olyan adatokat másolsz ki az SD-re, amit a rendszer alapszinten használna (pl boot folyamat), azzal teljesítménycsökkenést érsz el.
Az meg hab a tortán, hogy a dalvik cache a gyakorlatban csak a boot folyamán érvényesül, gyakorlatilag egyfajta boot-gyorsító szerepe van csak, mást nem befolyásol, a használat közbeni készülékteljesítményhez pedig már végképp semmi köze sincsen.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán GPS + Cellular nagyon szép, akkumlátor 99%! Apple.hu céges.
- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. (dupla off: jó tudom, hozzá nem értés, senki se tökéletes, mindenki nézhet be dolgokat, stb... de könyörgöm, ez szakfórum)