- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Rickazoid #39227 üzenetére
Hát nem a saját widgetjeit kell használni. Semmi gond a goval 512 mega ramon. Többet tud, mint az ADW ex és ingyenes is, bár 256 mega ramon nem tudom mit művel.
Zeammel az a probléma, hogy nem tud még scrollable widgeteket sem.
(#39236) Fehércápa: Belépsz a gmail appba és a beállításokban kikapcsolod az értesítésnél a hangot. Vagy lenémítod a telefont, ha nem akarod, hogy csipogjon. Ha egyáltalán nem akarod, hogy értesítsen, akkor meg ki lehet kapcsolni az egész értesítést. Nem kell a szinkront kikapcsolni, mert akkor le se tölti a leveleket.
-
xSide
őstag
válasz
Rickazoid #39227 üzenetére
Nem tudom mikori tapasztalatodat írtad, de kicsit azért más a helyzet Go esetében az én szemszögemből widgetek nélkül:
Widgetekkell sem ugrott 30 fölé, ha összeadom külön-külön.
Úgy gondolom nálad más dézsmálta az éléskamráttui.: pl. Faccbuk eszik 33 megát, a play 26-ot, Friendcaster 7-et, Fancy widget 4.6-ot, Gmail 6-ot, Köpönyeg 4.2-őt, a beragadó térképről nem is beszélve összehasonlításképpen...
Aktív témák
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest