Aktív témák

• Canonfan

senior tag

Adamis (#39223), hunfatal (#39224), R19 (#39225), zeorsdfd (#39226), lordfreyr (#39227), (jan) (#39228), Inarus (#39229), Dottore (#39231):

Mindnyájatoknak köszi szépen! :R :R :)

Azzal teljesen egyetértek hogy a GO jobb launcher mint a Zeam, nem is csoda, hiszen a GO az egyik legjobb launcher ami létezik, (tudomásom szerint az ADW EX-el szokták összehasonlítani, ami szintén nagyon jó, bár én sajnos nem próbáltam még :( ) én is meg vagyok elégedve vele, és igazából a ram mérete (igen, HTC Tattoo...) még elmegy, mert tény, hogy nem maradt utána sok szabad memória, kb 20-30 illetve (gondolom amikor az Android rendszer kilőtt dolgokat) 40 mb körül, de ettől még jól használható az én telefonomon is, annyi volt, hogy néha belassult, és a drawer volt egy kis késése megnyitáskor, illetve bekapcsoláskor lassan szedte össze magát.

Szóval ezekkel még gond nélkül meg tudnék lenni, a probléma az hogy a Tattoo-nak a telefonmemóriája se túl nagy, és a frissítések miatt meghízott a GO launcher és a bill. is, és ezért lement a szabad belső memóriám 20 mb-ra, :( (most hogy pluszba fent van még az Android Pro Widgets, és a Zeam is, van 15 mb) és így nemhogy nem igazán tudok új appokat rakni a telefonmemóriába, hanem frissíteni se igazán tudom a meglévőket sem.
    Ezért gondoltam hogy felrakom a Zeam-et, aztán ha beválik, akkor egy Titaniumos mentés után törlöm a GO-t és a widgetjeit is, így fel tudnék szabadítani sok helyet.

Eddig szerencsére tetszik a Zeam, még hétvégéig tesztelgetem, aztán meglátjuk... :)

Aktív témák