- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Adamis (#39223), hunfatal (#39224), R19 (#39225), zeorsdfd (#39226), lordfreyr (#39227), (jan) (#39228), Inarus (#39229), Dottore (#39231):
Mindnyájatoknak köszi szépen!
Azzal teljesen egyetértek hogy a GO jobb launcher mint a Zeam, nem is csoda, hiszen a GO az egyik legjobb launcher ami létezik, (tudomásom szerint az ADW EX-el szokták összehasonlítani, ami szintén nagyon jó, bár én sajnos nem próbáltam még
) én is meg vagyok elégedve vele, és igazából a ram mérete (igen, HTC Tattoo...) még elmegy, mert tény, hogy nem maradt utána sok szabad memória, kb 20-30 illetve (gondolom amikor az Android rendszer kilőtt dolgokat) 40 mb körül, de ettől még jól használható az én telefonomon is, annyi volt, hogy néha belassult, és a drawer volt egy kis késése megnyitáskor, illetve bekapcsoláskor lassan szedte össze magát.
Szóval ezekkel még gond nélkül meg tudnék lenni, a probléma az hogy a Tattoo-nak a telefonmemóriája se túl nagy, és a frissítések miatt meghízott a GO launcher és a bill. is, és ezért lement a szabad belső memóriám 20 mb-ra,
(most hogy pluszba fent van még az Android Pro Widgets, és a Zeam is, van 15 mb) és így nemhogy nem igazán tudok új appokat rakni a telefonmemóriába, hanem frissíteni se igazán tudom a meglévőket sem.
Ezért gondoltam hogy felrakom a Zeam-et, aztán ha beválik, akkor egy Titaniumos mentés után törlöm a GO-t és a widgetjeit is, így fel tudnék szabadítani sok helyet.Eddig szerencsére tetszik a Zeam, még hétvégéig tesztelgetem, aztán meglátjuk...
Aktív témák
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest