Aktív témák
-
inkubator
aktív tag
Milyen programot ajánlotok a bringázások rögzítésére androidos telefonhoz (Galaxy S)?
Most a Sport tracker-t használom, van jobb?
Tetszik benne hogy 2 km/h alatt nem számol, meg elég felhasználóbarát, de a pontosságát illetően ebben a cikkben lehúzták kicsit. Várok minéltöbb ellene/mellette érvet. Vagy ha van jobb kivele! -
inkubator
aktív tag
Mióta kikapcsoltam a 3g-t, meg llámának beállítottam hogy ha itthon vagyok, akkor kapcsolja be a "wifit mert kevesebbet fogyaszt mint a mobilnet" by BBC Click műsor azóta nőtt a készenléti időm érezhetően. Jah és a köpős lovas (láma) program amikor éjszakára fligh-t módba kapcsolja a telefont, olyan 1-2 %-ot merül. 5-6 óra alatt!
perfect
-
inkubator
aktív tag
Mondjatok nekem olyan bevált, keveset fogyasztó programot, ami adótornyok alapján váltja a profilt és a wifit. Egyenlőre a lámát használom. Van jobb?
-
inkubator
aktív tag
válasz
saphancs #38788 üzenetére
LogMeIn amivel nem csak látod a gépedet mintha monitor előtt ülnél, hanem ugyan úgy egerezhetsz gépelhetsz stb. Teljes elérés. 5 ismerősöm gépét tartom karba mobiltelefonról anélkül hogy elmennék hozzájuk vagy számítógép lenne a közelemben. Jó mert zoom is van benne.
Saját kérdésem a többiekhez: Melyik chat program eszik keveset és lehetek vele egyszerre MSN, Gtalk, Facebook chat-en? Most az IM+ Pro van fent, de akkuhasználatnál 70-77%-ot ír és észre is veszem hogy kegyetlenül merül a Galaxy S. Bár kinézetre, kezelésre tökéletes és a kapcsolatot is tartja szépen.
-
inkubator
aktív tag
MA délután néznék egy Galaxy S-t! Mondjatok már valami jó teszter programot vagy programokat! Vagy valami beépített kóddal előcsalható nincs? (Omniámban van) Programból ha linkeltek akkor olyat aminek a telepítője letölthető gépre, mert mikro sd-n vinném kipróbálni. THX!
Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest