- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
válasz
hackeeeee #39360 üzenetére
Dehogy kell nekem auto-felolvasás! Csak jelezze a karomon lévő telefon, hogy történt valami/hívásom van a másik telefonra!
Arra akarom használni az okostelefonomat, amire egy 5 évvel ezelőtti NOKIA headset képes: ha van a hátizsákomban lévő telefonra egy bejövő hívásom/SMS-t kapok, akkor jelezze ki a karomon lévő telefonra, viszont nem akarok a mobilhálózaton belüli hívásátirányítás nem opció ezen a részen számomra, küldje csak szépen át a hangot bluetooth-on keresztül a másik eszközömre, amibe be van dugva a headsetem.Richee11@3931: fektetett állapotban a bal alsó sarokban van egy kamera-szerű jel és körülötte körforgalom-szerű nyilak. Arra kell kattintani (nemrég frissítette a legújabb változatra magát a progit PlayStore-ról, ebben a változatban így működik ez, ráadásul már tud magyarul is).
-
xSide
őstag
válasz
hackeeeee #39357 üzenetére
Elméletben:
- SMS backup mondjuk naptárba, naptárbeállításban pedig szinkron, gmail-ban sms értesítés az SMS naptárához új eseménykor...
- SMS backup email-re, új mail esetén push miatt meg rögtön jelentkezik...Gyakorlatban:
- keresni egy olyan SMS mentő alkalmazást, ami naptárba illetve email-re tud menteni! -
V.Stryker
nagyúr
válasz
hackeeeee #34233 üzenetére
Tök mindegy hogy működik, nekem mindkettő megvan, mindkettőt használtam és hosszútávon arra jutottam,hogy a Thumb Keyboard lényegesen jobb. Tableten biztos.
-
TRob1
veterán
válasz
hackeeeee #30595 üzenetére
Ok.
Gyári sms appot használsz egyébként? (Csak a backup miatt kérdezem, mert szoktam látni többször a nevét... én pl. GoSMSPro-t használok amiben van kifejezetten backup/restore rész is, ezért nincs szükségem ilyesmi külön appra)(#30596) thesound :
Köszi.Látom más is szereti a TBP-t, nem csak én
Timerifficet is szeretem/használom, csak sajna nem fér bele a listámba (még talán a 10esbe se
)
Ezt a Gesture-t viszont nem ismerem... bármelyik home képernyőn elkezdek vmit írni és dobja a listát (fut mindig a háttérbe)? -
TRob1
veterán
válasz
hackeeeee #30571 üzenetére
Jegeléshez nem kell root? Főleg System appok jegeléséhez? Ez nekem új. "Jó tudni".
Főleg hogy ezt írja a Link2sd is:
"What you need:
- root permission.
- a second partition on your SD card."(#30569) flash- :
Csak egy kis ZTE Penge, semmi extra (de az is igaz, hogy 1 fillért se fizetnék rá más telefonért)
TBPro meg sosem téved...
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
hackeeeee #30567 üzenetére
A helyzet az, hogy nagyon belassulgat a Se Ray-em. Azt a tanácsot kaptam ray topicban,hogy nézzek utána mi zabálja a belső memóriát. Na,itt tartok
Nemigazán értek a dologhoz, ha aszondjátok töröljek futó gyári alkalmazásokat akkor törlök, ha elég a jegelés akkor jegelek
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Necc
addikt
válasz
hackeeeee #19867 üzenetére
Kosz, de ezzel nekem sokat nem mondtal
A firefox is ugyanezt csinalja... atomlassan tolti be az oldalakat (EDGE halozaton nem meglepo), majd mig ofelsege dolgozgat a hatterbe dobom, errefel visszanyitaskor ismet betoltodik a program es csont elorol kezdi az oldal betolteset.
Papirforma szerint 512MB RAM van a mobilban, es ez is ennyire keves lenne? (Konkretan: SE Xperia Pro, asszem megegyezik a Neo specifikacioval csak +ban van qwerty +droid 2.3.4 fut rajta)
-
chab7
addikt
válasz
hackeeeee #19768 üzenetére
Ha a market updater fagyasztva vagy törölve van akkor nem teszi vissza. Nekem sincs bajom az újjal. (Remélem a marketről volt szó
)
Domi, domi.
Nem kellett volna összeakaszkodni itt a báránykával. Mindketten a "jók" közé tartoztok. Lehet tényleg front van ma? Bár itt még 23 fok van most is
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest