- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Photaf pro-ban hogyan lehet iránytűt kalibrálni? Sajnos automata módban 2 képnél többet nem hajlandó csinálni (van amikor csak egy képig jutok el), gondolom kalibrálás segítene.
-
BigBlackDog
veterán
Időjárásra alapozó live wallpaper-ből mit ajánlotok?
-
BigBlackDog
veterán
Playen lévő alkalmazások kompatibilitási listáját hol tudom megtekinteni?
Pl. Nova 3 milyen telefonokon hajlandó futni? -
BigBlackDog
veterán
Milyen panorámakészítő progit ajánlotok, ami akár vízszintesen és függőlegesen is képes egyszerre összeilleszteni a képet? Pl. 5*5 képből álló panoráma készítéséhez.
-
BigBlackDog
veterán
Én ez alapján csináltam, igaz pendrive-ot ugye pont nem tudok kezelni, csak sima usb-s eszköznek látja a host progi. Viszont bill és egér tökéletes.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, amely egy képernyőn képes megjeleníteni a térképen az aktuális helyzetemet, koordinátákkal, magasággal, sebességgel együtt, gps jel alapján. Jó lenne, ha ezen kívül tudna némi infót adni az aktuálisan használt műholdak helyzetéről, jelerősségéről. Ha jól sejtem, valami tracker progit kéne keresnem. Mit ajánlotok? -
BigBlackDog
veterán
Tudtok ajánlani valami jó progit, ami az aktuális időjárás szerint állít be (live) hátteret?
-
BigBlackDog
veterán
Ma találtam meg ezt a jópofa játékot, függőség okozása elég gyanús
Sajnos itthon nem elérhető a teljes verzió, de hát nemcsak a play létezik... -
BigBlackDog
veterán
Angry birds-nél természetes, hogy töltés végén bead egy reklámvideót? Vagy adaway mellett nem kéne?
Adaway-ben újra engedélyezve a szűrést, már nem látom a videót. Vírusirtónak mit ajánlotok? Érdemes egyáltalán androidon ilyet használni? -
BigBlackDog
veterán
válasz
BigBlackDog #39163 üzenetére
Xperia lww-ről van szó egyèbként, gyári rootolt androiddal.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Pár órája előjött egy idegesítő szokása a telefonnak. Újraindítás után random reklám jelenik meg az állapotsávban (usa vízum, iphone 4, stb.). Ezen felül angry birds rio-nál, a betöltés után is megjelenik egy videó-reklám. Ad-free fent van, elvileg működik is (alkalmazásoknál nem látszanak a hirdetés dobozok).
Milyen alkalmazás okozhatja ezt?
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Motoros topic
- Microsoft Excel topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest