- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Mr X
veterán
válasz
mandras81 #39144 üzenetére
Jogos, a 3G kikapcsolása nem 2G-t eredményez, bár azt hiszem így is érthető, amit mind én, mind Ibalog01 mondani akartunk.
Plusz még az EDGE is a 2G körbe tartozik, a köznyelvben mindenképp, elég ritkán használják rá a 2.75G megnevezést.
(#39147) Tyer:
Azzal kilövöd a 3G-t és max EDGE kapcsolatod lesz. Lassabb adatsebesség (elméletben, lefedettség-függő), hosszabb akkuidő.
-
tomy86
addikt
válasz
mandras81 #38911 üzenetére
Az AirPush Detectorral kiderítheted melyik app okozza.
szerk: megelőztek
-
atillaahun
veterán
válasz
mandras81 #38623 üzenetére
Az accountoddal belépsz ha regisztráltál, és ott is lesz hívás lista, díjakkal együtt, hogy mi mikor mennyibe került pontosan.
Egyébként a szabad perceket általában feltöltés után kapod, tehát csak úgy a nagyvilágba nem tudsz ingyen telefonálni. Bár ez nem 100%, én ingyenes vezetékes számos szolgáltatóhoz még nem fizettem be, csak a feltételeket olvasgattam én is. Valami olyasmi rénlik, hogy mondjuk 10€ után kapsz havi mondjuk 300 ingyen percet, és akkor az él néhány hónapig. De ezek a részletes feltételek már tényleg annyira változóak, hogy szolgáltatóként eltérnek, le vannak ezek írva részletesebben is, ha kicsit jobban feltúrod a honlapjukat.(#38627) Dikri
Küld az, csak be kell állítani, nálam működik. Szintén ActionVoip-ozok.
Te használod egyébként 2/3G-n?
Én egyébként azért nem mondtam le teljesen az előfizetésem, mert az ActionVoip sajna nagyon fos minőségű, nap közben meglátszik rajta, hogy foglalják a sávszélességet, é baromira nem elég. Nem csúcsidőben már használható kategória. -
Dikri
aktív tag
válasz
Én az AtionVoip-ot használom. Igaz fizetős a vezetékes, br:2Ft, de a mobil csak br:12Ft.
Én ahogy számolgattam ez éri meg a legjobban jelen pillanatban. Egyedül az a hátrányuk, hogy hívoszámot nem küld
Én minimum dijcsomagba is tetettem magam és ezen telefonálgatok. Ráadásul ezt a .... kormány sem tudja megadóztatni. -
zeorsdfd
senior tag
válasz
ahogy Magnat mondja. Akkor van "Freedays-ed" ha feltöltesz 10 eurót, ekkor 4 hónapig ingyen hívsz vonalasakat kb akárhol, akármilyen hosszan. Ezután az egyenlegedből vonódik le az egyébként alacsony összeg, de ha rátöltesz akkor újra van 4 hónapod + a megmaradt egyenleg. Van magyar behívószám tehát pc és internet nélkül is megy, persze a helyi hívást ki kell fizetni.
-
Magnat
veterán
válasz
Szia,
ezeknél a szolgáltatóknál konkrétan nem néztem, de pár éve mikor próbáltam 1-2 ilyet, akkor úgy volt, h egyenlegfeltöltés után általában 90-120 napig hívhattad ingyen Freedays keretében az akciós országokat. Erre azért van szükség, mert az egyenleged alapvetően nem veszik el a legtöbb szolgáltatónál, de az meg nyilván nekik sem biznisz, h egy alkalommal töltesz 10 EUR-t és az idők végeztéig ingyen beszélsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest