Aktív témák
-
wayne1
senior tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdésem lenne. Próbálgatom mostanában a Sports Trackert és a Runtastic-ot. Viszont van egy kis eltérés a megtett távolság mérése között.
A Sport tracker szerint 4,68 km a Runtastic szerint ugyanaz az útvonal 4,72 km.
Egy másik esetben pedig a Sport tracker 6,21 km-t mutat a Runtastic pedig 6,39 km-ert.
Vajon melyik lehet a pontosabb? Hosszabb távnál láthatóan nagyobb lesz majd az eltérés, de vajon melyik lehet a pontosabb? -
wayne1
senior tag
válasz
dokee78 #47785 üzenetére
Azért szerintem annyira nem lehetetlen ha ennél a készüléknél is megtudták csinálni.
-
wayne1
senior tag
Hali
Köszi a válaszokat. A Sports-Tracker-nél maradok. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy van -e olyan program amibe előre elkészített útvonalat tudok importálni, és végigvezet rajta? Esetleg jegyzi is, hogy mennyit mentem már belőle, meg ilyenek. -
wayne1
senior tag
2 programot néztem amit biciklizéshez szeretnék használni. Az Endomondot és a Sports Trackert. Aki esetleg már próbálgatta ezeket megtudná mondani, hogy melyik a megbízhatóbb? Vagy esetleg van ezektől jobb is? Bár ez a kettő is simán megfelel a nem profi céljaimnak
-
wayne1
senior tag
Erre valaki valamit?
-
wayne1
senior tag
Hali
Van olyan teljes képernyős hívó progi ami a telefonkönyvben is lecseréli/berakja a képet? A Full Screen Caller-t próbáltam, jó is mert FB-ról letöltötte a képeket, de hiába jelöltem be a menüben, hogy írja felül a képet a névjegyzékben mégsem tette meg. Azért lenne ez jó, mert az eXdialert használom, és jó lenne, ha itt is megjelennének a képek, és nem kellene külön-külön beállítanom a névjegyzékben is a képet, meg a FSC-ben is. -
wayne1
senior tag
Hali!
Tudnátok ajánlani valami játékot amit a párommal tudnánk egymás ellen játszani wifi-n vagy BT-on keresztül? -
wayne1
senior tag
Hali
Tudnátok ajánlani egy olyan progit amivel meg lehet azt csinálni, hogy ha sms-t szeretnék küldeni akkor ne küldje el anélkül, hogy előtte meg ne erősíteném? -
wayne1
senior tag
Hali
A Titanium backup vagy az Ultimate Backup progi jobb szerintetek? -
wayne1
senior tag
Hali. Szeretném újrarakni a telómon a ROM-ot, de van pár játék amivel a kisfiam játszik és kellenének a mentések. Javasolták itt a Titanium backup-ot. Próbaképp lementettem egy játékot. Letöröltem, majd rámentem a visszaállításra. Kiválasztottam, hogy mindent állítson vissza. Kiírja, hogy App + adatok visszaállítása, csinálja is, csak nem hagyja abba. Ha közben átváltok Home screen-re a progik között ott a játék, el is indul, de nincsenek meg a mentések
Mit csinálok rosszul?
-
wayne1
senior tag
Ha titanuim backup-al lementek egy játékot, akkor az elmenti a mentéseket is? Vagy mit kell beállítanom, hogy ezt tegye?
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest