- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
darvinya #39179 üzenetére
A mért adatokat, hogy ne a legutóbbi boot óta mérjen, hanem onnantól amikortól én akarok. Mert csak így lehet programokat tesztelni. Csak tudnám erről a fejlesztők miért feledkeznek meg általában.
Ami a pontosságot illeti, a legtöbb program nem képes (pontosabban szerintem egyik sem) korrekt adatokat kinyerni a VOIP jellegű app-ok forgalmából, a (zene/videó) stream-elésekből, meg általában a Youtube forgalmát is félremérik.
Ritkán ezeket a készítő elismeri, és a leírásokban is megjegyzi, általában viszont hallgatnak róla, néhányan a felhasználó bénaságára, vagy az adott telefontípusra fogják.
Szerintem egyszerűen az Android rendszer hiányossága, defektje, ahogyan sok minden más is.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest