Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Láttam egy US autós youtube csatornán egy olyan sponzort, ami egy olyan weboldal, hogy kikeresed az autómodelt amit akarsz, beállítod, hogy mi a te határ-árad, ami alatt érdekel, és ráküldöd a kereskedőre a weboldal ai-ját hogy alkudgassa az árat egy 30 napos perióduson keresztül a te érdekedben...
... másik oldalon meg lehet, hogy ott egy Iphone ügynök-asszisztens vagy egy itthoni telekomos félborzalom "telefonos ügyintéző Vanda".
nem annyira jövő ez!#12 paatrick ha halott is, jön!
#14 ViZion TTS-es streamereket is lehet szivatni ilyesmivel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Most még röhögőnk ezen...
'oszt amikor majd rendeli a marhaságokat, már nem lesz vicces. Volt valami Alexás vagy Gugli hómos, hogy TV reklámba rakták a szöveget és akinél hallotta a TV-t, ott meg is rendelte a cuccokat...
Meg is van:
Dollhouse incident: A 2017 episode of South Park and a news report about a child ordering a dollhouse caused several Alexa and Google Home devices to try to order dollhouses.
Cat food incident: In 2018, an Amazon Echo user's device placed an order for Purina cat food after hearing an Alexa commercial featuring someone saying, "Alexa, reorder Purina cat food". -
paatrick
őstag
Na hát akkor mégiscsak van feleslegesebb
a böngésző piacra belépni halott ügy. Amúgy csak azt nem értem hogy most megint nem látják az emberek hogy ez az adatbázisgyűjtésről szól? Ugyanezt eljátszották a facebook esetén, önként átadtak minden infót utána meg sírt a szájuk hogy mi van a privacy-val.Csak itt hatványozottabban egyszerűbb felépíteni a profilt az AI-nak.
-
Miért vettél két karton betétet, amikor sört mondtam?

Szuper észrevétel, igazad van valóban! 
...megpróbálom újra, ezúttal helyesen!
-
Cassi
őstag
-
anulu
félisten
nem tudtam, mi hiányzik...
-
Tasunkó
őstag
A rafkósokra bonyolult és költséges, marketinget kitalálni ,és fennáll a veszély hogy szerez 1 rafkóst, de 3 hülye meg emiatt kikerül a megszólítottak halmazából. A hülyék meg sokkal értékesebbek, mert kevesebbet gondolkodnak értelemszerűen, és ez a szokásuk a vásárlásra is megmarad. 1-2 hal mindig kiúszik a hálóból, elég ha a nagyja bentmarad. Gondolom az elején, aztán majd fejlesztik.
-
btprg
senior tag
És abban bíznak, hogy a bullshitGPTzés után nem keresi meg valaki maga az adott webshopot, és veszi meg a bullshitGPT jutaléka nélkül a terméket?
-
ledgeri
nagyúr
Mert már jön az OpenAi browser, amiben csak az AIval kommunikál az emberke, így a kereskedő kvázi kimarad abból az ügymenetből (nem látszik az ő felülete), max ha szegény agyhaldokló ki akar kattintani az ai ablakból. Így viszont még annyit sem kell tennie, míg a bolt kvázi perkál, hogy azért megmaradjon!!
-
paatrick
őstag
Ennél feleslegesebb dolgot nehéz lenne kitalálni...
gyakorlatilag a bolt szarul jár, innentől miért érné meg neki ezt integrálni? -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Inkább pénzt keresne, a költésről majd gondoskodom én.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a böngésző piacra belépni halott ügy. Amúgy csak azt nem értem hogy most megint nem látják az emberek hogy ez az adatbázisgyűjtésről szól? Ugyanezt eljátszották a facebook esetén, önként átadtak minden infót utána meg sírt a szájuk hogy mi van a privacy-val.

Szuper észrevétel, igazad van valóban!