- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Aktív témák
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
a gombok nyomásának a variálást próbálgatom most.Kicsit bizonytalan vok abban hogy ha betettem az aksit akkor utána rögtön elengedhetem a jobb és bal alsó gombokat vagy nyomva tartsam addig amig ameddig a ki-be kapcsoló gombot megnyomom.Illetve vajon meddog nyomja a ki-be gombot?? Alapból is kell 5-6 mp a bekapcsoláshoz.A leírásban az van hogy csak egy pillantra.Na ez alatt a pillanat alatt nem történik hosszűú távon sem semmi.Pedig HR csináltam már pár készüléken..
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
válasz
petipetya #15905 üzenetére
Erre a leírásra semmi reakció a készülék részéről :
1. Először kapcsolja ki a készüléket, távolítsa el az akkumulátort a telefonból, és majd tegye vissza újra. 2. Ezzel párhuzamosan tartsa a bal és a jobb gomb alatt az LCD kijelzőn. 3. Ezután röviden nyomja meg és engedje el a Power gombot 4. Csak kövesse a képernyőn megjelenő útmutató hard reset a telefonon a Sony Ericsson Xperia Neo újraindul a gyári friss állapotban, ha a visszaállítási folyamat befejeződött, az adatok és a 3rd party alkalmazások korábban telepített a készülékre már törölték.Esetleg ötlet vkinek?
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
-
CSIPÁSKANDÚR
tag
Új androidos vagyok.Abban kérnék segítséget hogy telepítettem a készülékre az spb shell majd le is szedtem mert minden más alkalmazás bezárásakor lefagyott a készülék.
Amióta leszedtem azóta viszont a következő történik a telóval . (SE neo 2.3)
-bekapcsolás majd kb.2 perc elteltével megjelenik a Sony logo
-ezután abszolut semmire nem reagál a készülék csak ha csatlakozom a számítógéphez de ott is csak a fentről legördülő menűig jutok elMit tanácsoltok ,mit tegyek??
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest