Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
petipetya #15806 üzenetére
No igen...
Elindítottam wifivel, hogy hátha akar még valamit telepíteni. Aztán amiről úgy gondoltam hogy net kell hozzá azt a beállításokban kikapcsoltam, wifit lelőttem, újra elindítottam a progit és megint rinyál hogy nincs hálózati hozzáférés. Ez így számomra felejtős.
Esetleg ha van rá lehetőséged még azon a bizonyos "idegen telefon" kéne kipróbálnod és ha ott még rendesen működik akkor kimenteni azt a telepítőt.
Amúgy én is még csütörtökön raktam fel, csak tegnapig nem próbáltam, de egyből ezzel fogadott.Végül is csak jobb ha több mentésem van alapon kellett volna, mert olvastam már itt olyat hogy valaki bőszen mentett csak aztán már visszaállítani nem tudott. Az app-okat backupoltam TitaniumBackup-pal, az sms-ket az SMS Backup & restore-ral, a kontaktokat pedig a beépített export to SD funkcióval. Már csak az a kérdés hogy utóbbi menti-e azt is hogy melyik az alapértelmezett szám, illetve hogy esetleg mit hagytam ki a számításból?
RootRulez!
Nem is kapod meg a leveleket vagy csak nem szól?
Aktív témák
- Revolut
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Facebook és Messenger
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest