- Milyen házat vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- HP EliteBook / ZBook topik
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
petipetya #15806 üzenetére
No igen...
Elindítottam wifivel, hogy hátha akar még valamit telepíteni. Aztán amiről úgy gondoltam hogy net kell hozzá azt a beállításokban kikapcsoltam, wifit lelőttem, újra elindítottam a progit és megint rinyál hogy nincs hálózati hozzáférés. Ez így számomra felejtős.
Esetleg ha van rá lehetőséged még azon a bizonyos "idegen telefon" kéne kipróbálnod és ha ott még rendesen működik akkor kimenteni azt a telepítőt.
Amúgy én is még csütörtökön raktam fel, csak tegnapig nem próbáltam, de egyből ezzel fogadott.Végül is csak jobb ha több mentésem van alapon kellett volna, mert olvastam már itt olyat hogy valaki bőszen mentett csak aztán már visszaállítani nem tudott. Az app-okat backupoltam TitaniumBackup-pal, az sms-ket az SMS Backup & restore-ral, a kontaktokat pedig a beépített export to SD funkcióval. Már csak az a kérdés hogy utóbbi menti-e azt is hogy melyik az alapértelmezett szám, illetve hogy esetleg mit hagytam ki a számításból?
RootRulez!
Nem is kapod meg a leveleket vagy csak nem szól?
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest