Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
No igen...
Elindítottam wifivel, hogy hátha akar még valamit telepíteni. Aztán amiről úgy gondoltam hogy net kell hozzá azt a beállításokban kikapcsoltam, wifit lelőttem, újra elindítottam a progit és megint rinyál hogy nincs hálózati hozzáférés. Ez így számomra felejtős.
Esetleg ha van rá lehetőséged még azon a bizonyos "idegen telefon" kéne kipróbálnod és ha ott még rendesen működik akkor kimenteni azt a telepítőt.
Amúgy én is még csütörtökön raktam fel, csak tegnapig nem próbáltam, de egyből ezzel fogadott.Végül is csak jobb ha több mentésem van alapon kellett volna, mert olvastam már itt olyat hogy valaki bőszen mentett csak aztán már visszaállítani nem tudott. Az app-okat backupoltam TitaniumBackup-pal, az sms-ket az SMS Backup & restore-ral, a kontaktokat pedig a beépített export to SD funkcióval. Már csak az a kérdés hogy utóbbi menti-e azt is hogy melyik az alapértelmezett szám, illetve hogy esetleg mit hagytam ki a számításból?
RootRulez!
Nem is kapod meg a leveleket vagy csak nem szól?
Aktív témák
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- Halls of Torment teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Packeta
- Windows 11
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Oneplus Nord 2 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest