Hirdetés
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
No igen...
Elindítottam wifivel, hogy hátha akar még valamit telepíteni. Aztán amiről úgy gondoltam hogy net kell hozzá azt a beállításokban kikapcsoltam, wifit lelőttem, újra elindítottam a progit és megint rinyál hogy nincs hálózati hozzáférés. Ez így számomra felejtős.
Esetleg ha van rá lehetőséged még azon a bizonyos "idegen telefon" kéne kipróbálnod és ha ott még rendesen működik akkor kimenteni azt a telepítőt.
Amúgy én is még csütörtökön raktam fel, csak tegnapig nem próbáltam, de egyből ezzel fogadott.Végül is csak jobb ha több mentésem van alapon kellett volna, mert olvastam már itt olyat hogy valaki bőszen mentett csak aztán már visszaállítani nem tudott. Az app-okat backupoltam TitaniumBackup-pal, az sms-ket az SMS Backup & restore-ral, a kontaktokat pedig a beépített export to SD funkcióval. Már csak az a kérdés hogy utóbbi menti-e azt is hogy melyik az alapértelmezett szám, illetve hogy esetleg mit hagytam ki a számításból?
RootRulez!
Nem is kapod meg a leveleket vagy csak nem szól?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- IPHONE 12 MINI 64GB, FEKETE, 100%, ÚJ AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- IPHONE 12 MINI 128GB, KÉK, AKKU, ÜZLETBŐL, GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest