Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Ejj, én voltam farok.

Pár nappal CM7 telepítés előtt jött email a googletől, hogy változtassam meg a jelszavam (mindezt azért mert két levelet küldtem pár másodpercen belül egy havernak)
Na akkor megváltoztattam, csakhogy a mentés, amit visszatöltöttem CM7-re, még a régi jelszavas K9 volt... Tehát csodáltam, hogy nem töltötte le a leveleket, hisz a jelszó se volt jó.

Szóval köszi a segítséget, de én voltam láma.

Breki köszi neked is!
-
petipetya
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Itt a teló ("A" telefon) mert csak holnap kapja vissza a gazdája. Megnéztem, és érdekes a tapasztalat:
- Net nélkül folyton abba a hibába ütközöm, amit képeken linkeltél (ott írják is angolul, hogy 30 napig triál, és net kell hozzá).
- Wifi alatt egyszer előjön a hibaüzenet, de az ok gomb megnyomása után újból tudom használni a backup/restore funkciót (restart után is) az "A" telefonon. Viszont a másik ugyanolyan típusú telón ("B" telefon) már csak a hibaüzenet fogad.Ugye a 3. telón (fő telefonom, "C" telefon) fent van a mybackup pro, de most erre is feltettem az ingyenes mybackupot. Itt is használható, viszont mindenképpen kell hozzá net.
Arra tippelek, hogy mivel a "B" telefonra már jóval régebben telepítettem mint 30 nap, ott azért nem működik.
Kérdés, hogy nálad mióta van fent? Mert ha friss telepítés, akkor végképp nem értem a logikát.
Aktív témák
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest