- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Apple asztali gépek
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
tariattila
veterán
Miért ? Csak a desirében van stocks?
Az idegesít, hogy nem tudom miért megy....nem pedig, hogy generál e adatforgalmat...
Az meg hülyeség,hogy ha az ignore-ba rakom akkor nem hozza a task killer...
Hozza, csak az ignore listában szerepelve...
A levelezés, üzenetek, óra, fring...mind ignoreban van
Semmi más nem indul magától csak ez az egy app...
De azóta megtudtam, hogy lehet a sense vonzata lehet...így beletörődök -
tariattila
veterán
áruljátok már el, hogy desirén ez a stocks miért indul el mindig?
A sync-et leszedtem mellőle/a menüjéből kitöröltem azt a pár dolgot amiket frissítget.../végül az alkalmazás manágerből force stoppot adtam neki...
Legtöbbször az Advance T K még is felhozza mint futó app...
Megőrít...más nem ilyen féreg mint ez...
Nektek is túlbuzog?Törölni is akartam de szerintem nem is lehet...vagy. igen?
-
tariattila
veterán
válasz
kaller1 #1431 üzenetére
marketes vagy valami külső beszerzés...???
az első HSZ.-ben valami más oldalra irányít a link...a mobile 10-et kellene már, hogy rászerkesszék! igaz a multitáccs megszünne de legalább kikapcsolható a képbetöltés és a képernyőről elvezérelhető minden funkció...
bevallom a legnagyobb csalódás nekem itt, hogy minden alkalmazás a fizikai bill. használatára van írva... pl: google maps, gyári böngésző, fring...stb...
szimpibb volt a symbianon és WM-on, hogy minden funkció elérhető volt a képernyőről...
szomorú vagyok, hogy ezt kiherélték az androidból...vagy van valami fícsör erre is netán...???
-
tariattila
veterán
hát ez az opera mini béta ...nagy csalódás!
a fórumba se tudok belépni vele...a kis linkeket nem engedi bejelölni...(ja és a szokásos hibás tördelése az oldalnak...)
nektek megy jól?
lesz erre mobile 10?na nem mint ha a gyári nem lenne megfelelő... De szerintetek abban lehet variálni a betöltés vagy képek minőségét (az adatforgalom miatt...) ???
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest