- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple asztali gépek
- ASUS notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Haart
addikt
Egyébként ha belegondoltok ez nem igaz. Nincs olyan hogy ingyen. Ami lebeszélhető az csak az alap havidíjban van benne, ergó azért is fizetni kell ugyanúgy. Csak anyni hogy azt ha nem is dumálod le akkor is ki kell fizetni. Nekem is van csomagom és beirtam a a percdíjat simán és kész. Nemkell itt bonyolítani. SMS-t valszeg tényleg nem lehet megoldani, főleg ha már azt kell szűrni hogy milyen hálózatba küldöd.
-
petipetya
nagyúr
Szép munka a magyarosítás.
Lehet hogy csak nekem bonyolult beállítani a programot, de nem megy. Vodafone 100 plus tarifával rendelkezem, és nem tudom, hol lehet megadni azt, hogy a 2700 Ft lebeszélhető a 33 Ft-os percdíjjal amely utána is annyi, ráadásul vodába 1000db sms ingyen van, a többi hálóba pedig 33 Ft. És persze vodába és nem vodába is szoktam küldeni.
Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple asztali gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Nintendo Switch
- Minden, ami hőszivattyú
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest