- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Aktív témák
-
Haart
addikt
Egyébként ha belegondoltok ez nem igaz. Nincs olyan hogy ingyen. Ami lebeszélhető az csak az alap havidíjban van benne, ergó azért is fizetni kell ugyanúgy. Csak anyni hogy azt ha nem is dumálod le akkor is ki kell fizetni. Nekem is van csomagom és beirtam a a percdíjat simán és kész. Nemkell itt bonyolítani. SMS-t valszeg tényleg nem lehet megoldani, főleg ha már azt kell szűrni hogy milyen hálózatba küldöd.
-
petipetya
nagyúr
Szép munka a magyarosítás.
Lehet hogy csak nekem bonyolult beállítani a programot, de nem megy. Vodafone 100 plus tarifával rendelkezem, és nem tudom, hol lehet megadni azt, hogy a 2700 Ft lebeszélhető a 33 Ft-os percdíjjal amely utána is annyi, ráadásul vodába 1000db sms ingyen van, a többi hálóba pedig 33 Ft. És persze vodába és nem vodába is szoktam küldeni.
Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- Steam Deck 512GB LCD
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell XPS 13 9380 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest