- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
volvoguy
addikt
Üdv! A hivatalos Facebook app és a Messenger is állandóan fut a hábbérben, nem lehet őket bezárni, pedig ki van kapcsolva a Location Services és a Push Notification is...vmi tipp? A 2 majd 30MB-ot vesz el a RAM-ból...főleg úgy hogy nem is használom őket...
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Találtam egy olyan programot, hogy SD Maid Pro-Unlocker. Ha jól értelmezem ez egy sd tisztító program. Jól értelmezem vagy sem? Ha igen akkor ez a saját belső sd vagy a külső sd kártyát tisztítja?
Lenne egy másik kérésem is. Van olyan program amivel letudom menteni a telefonom összes alkalmazását, és újra telepíteni? Most az Easy Installert használom, de az csak a külső sd kártya adatait menti nekem. Nincs buherálva a készülék nem is szeretném. Biztonsági mentésre használnám. Előre is köszönöm a válaszokat. -
gabor72
aktív tag
Sziasztok.
Létezik olyan zenelejátszó app ami nem hagy szünetet ha két szám zeneileg egybefüggő, de külön file-ban van?
Köszi.
-
elfelejt
aktív tag
Helló
Próbálta már valaki a Teamviewert S5830i-n?
Mert többször próbáltam már, ugyan azon wifi-n amin a gép van.... de rettenetesen lassú, laggosnak tűnik...
Csak nálam? -
CrAck69
senior tag
Hali, létezik olyan alkalmazás ami a benzinkutakat megmutatja?
és azon belül hogy mennyi ott az üzemanyag ára?
WhatGas benzinárak Pro néztem de itt magadnak írod be az árat és nem frissül
neten keresztül, nekem ilyen kelle xD mert itt a környéken van pár kút és ha mindnek
megnézem az árait akkor csak bukom az utiköltséget
ezért lenne hasznos ha tudnám mennyi ott az ára és egyből az olcsóbbra mennék
tudtok ebben segíteni?
köszi -
hrvp
aktív tag
https://itunes.apple.com/us/app/action-movie-fx/id489321253?mt=8
Ennek az alkalmazásnak keresem az androidos megfelelőjét. Sajnos az Epic Movie Fx nem kompatibilis a készülékemmel. (Galaxy S Adcance)
-
válasz
Vasinger! #9661 üzenetére
"Azt szeretném kérdezni, hogy PowerAMP-ot be lehet szerezni valahonnan máshonnan olcsóbban, mint Play-ről?"
Szerintem nem, de mindig szokott lenni akció, talán karácsonykor is, mintha olcsóbb lett volna.
Vagy marad a két hetenkénti újra telepítés, ez ingyenes. ( 5 perc idő. ) -
Pikkolo^^
addikt
Tudtok olyan alkalmazást ami megbízhatóan számolja a ki és bejövő hívásokat és napi bontást is tud? Többet is kipróbáltam, de mindegyik mást mér.
-
mttssz
senior tag
Sziasztok!
Új romot telepítek, és nem szeretném egyesével leszedni az alkalmazásokat Playről, szóval szeretném a Titanium Backup-pal backupolni majd visszaállítani az alkalmazásokat, de a beállításokat nem, hogy ezzel ne lehessenek gondok. Tehát csak telepítse vissza az apk-im, a beállításokat megcsinálom én. Ehhez melyik opciót kell választanom? A Bavkup/Restore fülön a "Backup all user apps"-t? Vagy ez beállításokat is ment?
Előre is köszönöm:
MaTMaN
-
razorka777
veterán
-
Balinov
titán
valaki foglalkozik itt apk decompile/recompile-vel, moddolas miatt? Lenne par kerdesem privatban.
-
-PLevi-
senior tag
Sziasztok!
Honnan tudnám letölteni a legújabb GAPPS-t? (.zip)
Ez ugye nem telefonfüggű? -
tonyqa23
senior tag
-
janos1988
addikt
Van olyan plugin vmelyik böngészőhöz, amivel komplett weboldalt lehet képként vagy szövegként lementeni?
-
Sanyi.mTs
addikt
a play-en lévő akciókra van valamilyen hírlevél? vagy állandóan nézni kell, h hátha van valami akciósan?
-
handrash
őstag
válasz
CrAck69 #9650 üzenetére
Én ezt használom .és elégedett vagyok.
-
Vasinger!
nagyúr
Azt szeretném kérdezni, hogy PowerAMP-ot be lehet szerezni valahonnan máshonnan olcsóbban, mint Play-ről?
Tehát van más áruház is ami árul android appokat?
Ha nincs, várható a közeljövőben valami leárazás?
-
stefi68
addikt
Óóóóó, bakker, majd kiveri a szemem a sárga kocka. na mindegy a felugró menüben kerestem, ott nem volt. Kössz szépen!
(#9656) Balinov: A Solid Explorer ami még szimpatikus 2paneles, könnyen kezelhető, ez viszont fizetős.
Továbbá AntTek Explorer-t ismerem még az ingyenesek közül ami két paneles. -
spiritex
veterán
válasz
macilacus #9654 üzenetére
+ (#9647) air
Köszi a segítségeteket!
Úgy néz ki a Gyári szóval ihletet adtatok a megoldáshoz, mert csak annyit kellett tennem, hogy egyszer elvégeztetem a gyári naptárral a riasztást, és most már azóta az aCalendar is csinálja. Furcsa, de így van. Valószínűleg csak skinben tér el a gyáritól és motorban mindenben a gyárit használja.. -
Fandango
veterán
-
Balinov
titán
hamar TC es Droid, klasszikus 2 panelos filemanager-t (mint pl. a desktop TC, es klonjai) mit ajanlotok?
-
stefi68
addikt
Total Commander -t használóktól: Tömöríteni (zip) nem tudok az androidos TC-vel? Gyorsan kellett volna és nem találtam ilyen lehetőséget
Lehet, hogy nincs is benne
-
macilacus
senior tag
válasz
spiritex #9643 üzenetére
Mindig előtte jelez és több időpont is beállítható, hogy mennyivel előtte jelezzen (1 perctől 28 napig több beállítási lehetőség van). Berak az értesítési menübe egy üzenetet amire ha ráböksz megnyit egy értesítési ablakot, és riaszt, meg rezeg is, a riasztás hangját a telefon gyári naptár programjánál beállított riasztási hangnál tudod beállítani mert onnét veszi ki mi legyen a hang.
A kis óra az az ébresztőnek a jele, ez egy naptárt jelet rak be riasztásnál ha jól emlékszem.
Amúgy ha akarod szinkronizálhatod a google naptárral és akkor sms-t is küldethetsz minden programodról magadnak, hogy több jelzést kapjál.
De ha elkezdesz rajta próba beállításokat csinálni könnyen kitapasztalhatod
-
doddy
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Létezik olyan program amivel fájlokat, mappákat, fénykép albumokat külön jelszavazni tudok?(vagy elrejteni, úgy hogy nem sérülne a fájl).Van hogy sokan használják a telefonomat, nem szeretem, ha céges/személyes adataimat esetlegesen megnézné valaki.
Köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
-
CrAck69
senior tag
Hali, lenne pár kérdésem.
Azt szeretném megkérdezni hogyan tudok a csoportoknak rendelni csengőhangot?
Nekem HTC One X van és nem találok benne ilyet.
Van esetleg olyan program ami a telefonkönyvet tudja kezelni?
És még csoportokat is tud?
Azon belül egységes csengőhang és egyszerű?
Az xPhone majdnem jó de nem működik rendesen a frissítés óta
ezen kívűl van valami jó progi?
Köszi -
royalka
őstag
Hali. Valaki tudna adni egy linket az S3 alap vizes előháttér képjéhez. Valahogy eltávolítottam. :/
-
Balinov
titán
mennyire bonyolult egy apk-t buheralni? hwid korlatozast szeretnek kivenni 1bol, konkretan DVB-T tuner tipus korlatozast
-
válasz
spiritex #9643 üzenetére
Próbáltad már a Business Calendar Free, nagyon jó!
Magyarul innét: Business Calendar Hu
Több naptárral is próbálkoztam, az általad használtat is, de nekem az általam linkelt jött be legjobban.
Egy próbát megér! -
spiritex
veterán
válasz
macilacus #9642 üzenetére
Köszi! Akkor azt kérdezném még tőled, hogy hogyan jelez az Emlékeztető? Ha a képeden 30 percre van állítva, akkor az azt jelenti, hogy az esemény lejárta után, tehát 20.30 után 30 perccel, tehát 21.00-kor feldob egy ablakot? Vagy elkezd csengeni? De ha meg cseng, akkor milyen csengőhanggal, mert azt nem lehet állítani...
Nekem meg sem jelenik az a kis óra, mint neked a bal felső sarokban... Neked az mikor kerül oda? Mindjárt, ahogy leokéztad a beállítást? Vagy akkor ha elkezd jelezni? -
spiritex
veterán
Nem tudjátok, hogy az aCalendar-ban mit kell csinálni, hogy a Reminder rész működjön? Mert bármit állítok, nem csinál semmit, mintha be sem lenne állítva...
-
Gyapi95
csendes tag
És olyan bill van-e amit androiddal tudok használni? Ja Vagy inkább teljes kliens vagy mi amivel az android mini pct tudom használni úgy hohy nálam a telefon az a bill a tapipad fülhallgató avagy hangszóró mikrofonnal
együtt.
Ja amügy a ttorrent nálam felkúszik 1mb/s-ra.De ezt blapkmarketről szedtem le mint sok mástA holo launcher plus is onnan van viszont nem működik.Nem adja a plus dolgokat, de a playben azt írja hogy telepitve.
-
Ablakos
őstag
válasz
Speeedfire #9637 üzenetére
Nem.
-
Speeedfire
félisten
ICS alatt meg lehet valahogy adni, hogy xyz programokat ne lőjön ki nekem?
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan programot, amelynél van hasonló mappába rendezési lehetőség a menüben, mint például go launcher esetében?
Tehát egy mappa menün belül, amelybe több alkalmazást lehet pakolni.Köszi szépen.
-
soultrapp
senior tag
hy!
tudtok valami olyan progit mint a ttorent?
ez pl azért rossz mert csak 250kb-al tud letölteni.
olyan kellene ami nincs lekorlátozva így. -
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #9561 üzenetére
A Gmail-es vagy Facebook-os belépési lehetőség minden olyan oldalon előfordulhat, ahol valamilyen személyes accout kell létrehozni a funkcionalitás miatt. Sok helyen elfogadják a fenti csatornák belépőjét is (olyan, mintha egy külön appot engedélyeznél facebook-on, rá is kérdez). De szerintem még jobb a külön bleépő, eltérő jelszóval.
-
rocki15
tag
Sziasztok.
Olyan kamera programot keresek amivel a videó felvevést fellehet függeszteni, majd folytatni (és így összevágott videót készíteni).
A régi összecsukható LG-m tudott ilyetB.Ú.É.K.
-
macilacus
senior tag
Szerintem a Tasks To Do a neked való app
Tu magyarul, két irányban szinkronizál, ismétel, és még sok más -
macilacus
senior tag
válasz
laci laci #9612 üzenetére
Nézd meg a Camera FV-5--öt, telefontól függően minden manuálisan állítható rajta
-
dokee78
félisten
válasz
laci laci #9612 üzenetére
Azt mondják,hogy a Camera ZOOM FX a legjobb macroban.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Szeretnék olyan kamera app-ot ami tuti jó macro módban.köszönöm.
-
Des1gnR
őstag
-
tomy86
addikt
-
beers
addikt
Valami olyan alkalmazást keresnék, amibe beírom, hogy pl. milyen teendőim vannak egy adott napon és ha mondjuk kipipálom eltünik a listáról!
Nem lenne baj, ha esetleg ezeket meg is őrizné visszamenőleg, esetleg szinkronizálna a naptárral. -
Giovanny
őstag
Ez úgy nem működik sajna. Én a DirectoryBind appot használom,csak ott tudni kell a pontos elérési utat az áthelyezéshez,NFS játékot sikeresen áthelyeztem (1.9 Gb ) .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest