-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
tomy86 #169092 üzenetére
ez ok, én is tudom, hogy ez van....
App-ot is találtam rá, amivel én is tudnék faszoskodni bárkivel akinek a számát ismerem.
Tehát egy telefon segítségével "mókáskodnak".
Ezért gondoltam, hogy ezt vissza is lehet valahogy vezetni és "megfogni" ezeket a gyökereket az appjaikkal. -
DrKapocs
őstag
válasz
tomy86 #168863 üzenetére
Én is visszakerestem, 2017.12.30-án vettem meg 999 Ft-ért. Akkor még nem volt egyéni vagy családi előfizetés legjobb emlékeim szerint. Az app névjegyében nekem családi pro előfizetés szerepel. Én egyelőre nem veszem meg újra, de biztos meg fogom venni, ha nem lesz más kiút. Csak ugyebár szemét dolog... de mindenhol ezt csinálják. A Sygic navigációval is ez történt, egyszercsak jött egy Premium+ opció.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
tomy86 #168854 üzenetére
Előbb utóbb nem kap frissítést az 1-es. Ez borítékolható. Elhanyagolják annak a fejlesztését, netán meg is szűntetik.
Így át terelnek a 2-esre.Sajnos mindig ez a történet vége ...
PaksiPeter: Googlenél adatvédelemről beszélni , olyan mint egy cirkuszi bohócnál a komolyságot emliteni
-
DrKapocs
őstag
válasz
tomy86 #166291 üzenetére
Ki tudnád menteni nekem az apk-t? Apkmirror-on nincs fenn, kétes helyekről pedig nem szívesen szedném le. Nekem A52s van fenn, android 12-vel. Szerintem nálam is mennie kell, ha az A53-on megy.
Annyira utálom a Playt emiatt: "ez az alkalmazás nem áll rendelkezésre az eszközödön, mert az Android egy
korábbi verziójához készült.". Van olyan appom, amit Android 2.3 óta használok, hibátlanul. Persze már a Play áruházból nem tudnám letölteni. -
GEPESZ66
veterán
-
Rigormortiis
veterán
válasz
tomy86 #161865 üzenetére
Régebben én sem értettem, most már igen. Vannak emberek (pl a párom), akinek szinte soha nincs szomjúságérzete, és ha én nem szólok rá többször, akkor a napi egy litert sem éri el a víz-bevitele.
De én sem vagyok ilyen, én iszok ha kell, ha nem, viszont igenis van létjogosultsága ezeknek az alkalmazásoknak. -
Oldman2
nagyúr
válasz
tomy86 #161197 üzenetére
Most voltak, kiderült hogy nem a telóról, hanem egy SD kártyáról töröltek fotókat (azt természetesen nem hozta magával az ismerős).
Szóval változott a felállás, olyan app kell amivel akár PC-n akár mobilon az SD kártyáról vissza lehet állítani törölt fájlokat. Mobilon a DiskDigger akkor adott, kérdés kell-e PC vagy ez is tökéletes a célra?
-
Probert75
addikt
válasz
tomy86 #160424 üzenetére
Azt írja valami nem helyesen van kitöltve, de ha mégis jól, akkor próbálkozzak később.
Beolvastatom NFC vel a kártya adatait, beírom milyen név áll a kártyán(írtam már úgy ahogy felajánlja, csak az első betűk naggyal, de írtam már végig nagybetűvel is), majd beírom a kártya hátulján lévő 3 számos biztonságit CVC-t és a mentés gomb után baxik elfogadni.Arra még nem kaptam megerősítést, hogy a nem európai rom lehet e gond? Mert samsung teló lévén a hívásrögzítés miatt indonéz rom van rajta, de hangsúlyozom, nem mókolt, hanem gyári rom.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tomy86 #159390 üzenetére
Hát a Digi-nél nem működik. Ellenben a TV24-nél jó a Dokumentum kategória, csak oda ugye egyenként kellett beraknom a Digi-s adásokat, de így jó. A TVProfil-nál arra gondoltam, hogy esetleg a "paid" verzióban nem rövidítené les a szinopszist, de nem úgy tűnik nekem, szerintem ez "ilyen", kedve szerint rakja hol a full-ost, hol csak a nyúlfarknyira fogva. A TV24 legalább, ahol tudja, ott full kirakja, ahol meg nem ott semmit nem rak ki. Ez meg a TV24 "problémája", nem minden adásra tudja behozni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tomy86 #159168 üzenetére
Visszatérve ezekre a TV műsor app-okra, a TVProfil-t kipróbáltam, Magyarország és a DIGI van beállítva benne. Saját profil-t még nem csináltam, nem tudom azokkal meg lehetne e oldani a következőket, merte két bajom is van vele:
Ha megnyitok egy műsort alistáról, mondjuk egy filmet ott a szinapszkisokat nem mindig írja ki végig, van hogy csak a feléig és utána félbemarad (...-al a végén) és utána már csak a tök felesleges "Ajánlások" látszanak.
A "Dokumentum" műsor kategória pedig nem működik. Ha rábökök csak azt írja ki "Nincsenek a mai napon ilyen műkorok".
Ezekre beállítást nem találtam az app-on belül. Ez ilyen, nem is lehet változtatni rajta?
Köszi!
-
-
-
-
Fall-N
veterán
válasz
tomy86 #147249 üzenetére
Nem számít a MIUI, mert írja is a Playen a leírás, hogy müködik Android 10 alatt. Gondolom valami trükköt használ. Egyébként Android 10 alatt nagyon jó a Clipto is. Android 10 óta meg marad a megosztás a tetszőleges jegyzetelő alkalmazásba, vagy a Gboard vágólap kezelője, de nem lehet ott rendszerezni.
-
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #146157 üzenetére
Nem a bejelentkezési azonosítást, hanem a programnak a fiók beállítását értettem, aminek a helytelen/hiányos kitöltése okozott hibát. De csak azért, mivel ezt jónak jelezted nem maradt segítési lehetőség. Magadnak kellett rájönni.
Ezért nagyon zavaró az a fordítás, mert szinte mindenki valamilyen fájlrendszerre gondol.
Pedig ott nem egybeírva van, ami fontos különbség, mert úgy mást jelent!(#146155) Bozek
Meglátva a scheme szót nekem se a rendszer jutott róla eszembe. De mielőtt leírtam amit, vettem a fáradságot és utánaolvastam a jelentésének. A scheme nem a schema. -
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #146150 üzenetére
Alakul a dolog...
Tehát az account (fiók) nem volt jól megadva. De akkor becsaptál, mert így kezdted: "Beállítom a kapcsolatot, a teszt szerint ok". Akkor nem lehetett az, de már mindegy.Az üzenet nem a fájlírásról szól, hanem a fájl státusz hozzáférése tiltott. Itt arról lehet szó, hogy a program biztonsági okokból először egy plusz saját kiterjesztéssel másolja át a fájlt, majd amikor sikeresen végzett az írással törli ezt a plusz kiterjesztést. Azaz csak törölné, de valamiért nálad tiltva van neki, hogy módosítsa a fájlnevet. Te mint felhasználó manuálisan meg tudod tenni. Ezt kell megkeresni, miért van ez így.
Szerintem ezt a módot lehet be- és kikapcsolni azzal a nehezen érthető névvel fordított kapcsolóval amiről a társ írt. Aki fordította feltehetően nem értette miről van szó, mert ott az átmeneti fájlnév használata lenne inkább kifejező, még ha szó szerint nézve helyes is a fordítás (Use temp-file scheme).
-
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #146140 üzenetére
Távolról nem lehet többet csinálni. Duplán bosszantó amikor az egyik programmal működik valami, a másikkal nem. Ilyenkor kell kielemezni hol akad el a folyamat: Kiadja a parancsot a mobil? Eljut a Win-hez? Megértette? Válaszol rá? A válasz visszajut? Értelmes? Stb, stb.
Lépésről, lépésre hol akad el. Mert azt nem szabad figyelmen kívül hagyni hogy lehet az a másiknál jól működik, nálam meg nem ugyanaz a program? Miért?Most lehet nem lesz népszerű, de csak elmondom: akciós a FolderSync Pro.
A véleményem nekem is ez "Évek óta használom és a legjobbnak tartom a kategóriában." -
lovi27
addikt
válasz
tomy86 #146138 üzenetére
Szomorú, mert nálam hibátlanul működik. Az a baj, hogy ez még lehet akár Windows oldali probléma is annak ellenére, hogy más program olvassa a mappákat. Egy különbség lehet közöttünk, hogy nálam root jogokkal működik a FS, de ez inkább a helyi eléréseket befolyásolja, a távolira nem lehet nagyon hatással.
Új account felvétele? Más protokollal be tudja olvasni azt a mappalistát?
-
crok
Topikgazda
válasz
tomy86 #144589 üzenetére
@-szabi- @tomy86
Megnyitva a Play-ben ha legörgetsz legalulra akkor van olyan, hogy jogosultságok, meg lehet nézni előre hogy mihez kér hozzáférést: jelen esetben a pontos helyzethez, file tároláshoz és előtérben futás + hálózat + alvó módba lépés megakadályozása van még a listán összesen (ezek meg úgyis mind kellene egy folyamatos útvonalrögzítéshez). Ha a készülékben van valami akkukímélő mód akkor abból ki kell majd venni hogy ne zárja be háttérben. -
punky10
addikt
válasz
tomy86 #144476 üzenetére
De jó...lenne...
Eddig én is így használtam:a Google naptár volt a fő naptáram,de egy másik alkalmazás widgetjét használom a telefon kijelzőjén,ami a Google naptárból ,és naptárba szinkronizál.
Kipróbáltam az általad ajánlottat is,és az is hiányosan veszi át a névnapokat.
A Samsung gyári widgetjei rendesen működnek,akülső appok a táblán sem akarnak normálisan menni.A Huawei telefonomnál a gyári widgettek sem jók...
Most egy másik fiókomba is beimportálom a névnapokat,megnézem úgy mi történik. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
tomy86 #141922 üzenetére
Köszönöm!
Romániai profilal nem lehet letölteni az áruházból, igy már sikerült telepiteni.
Ui:
Egy egységes EU verzió nem ártana hogy pl. defibliátort találjak, mert 323 Km.-ről nem hiszem hogy használnám.
Más:
Saját vércsoportomat se lehet megadni, pedig ez fontos lenne! (Saját tapasztalat)
-
crok
Topikgazda
válasz
tomy86 #139488 üzenetére
Ha a CTS Profile hasal az ROM probléma alapvetően, a leírásomban levő SafetyNetPatch-el lehet próbálkozni de inkább a ROM developer/maintainer felé mozdítanám a dolgot, akkor is ha a patch megoldja. Xiaomi Redmi Note 4X Snapdragon + LineageOS 16 unofficial + Magisk v20.0 + Magisk Manager v7.3.5 -> és minden megy, de nekem a CTS és a basic integrity is OK.
-
-
Probert75
addikt
válasz
tomy86 #135323 üzenetére
Ő egy másikat használt eddig egyébként! De a te általad ajánlott sem működik pitén. Nekem a PRO van meg belőle és a samsungra a Galaxy Store-ból letöltött Samsung unchained verzió sem működik. Szóval a Gplay-t megkerülve sem sikerült működő verziót produkálniuk, hiába ezt írták egykor a tájékoztató üzenetükben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest