- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
60%-os akcióban a Sygic, ha PP-lel van kifizetve.
-
válasz
janosibaja #53243 üzenetére
A Swype billentyűzetnek elég jó a hangfelismerő része is. Diktáltass azzal bármilyen note appba.
-
válasz
zsoltzsolt #52087 üzenetére
Én csatlakozva vagyok a beta tesztelőkhöz, így playből kapom a beta frissítést is, így megy minden Prime funkció is, mivel megvettem.
-
Elérhető a Nova Launcher 3.0 beta1 változat. Rengeteg dolgot beleraktak, még gyorsabb lett mint volt.
Hivatalos oldal ahonnan tölthető.
Changelog:
-Subgrid positioning, snap widgets/icons to half cells. Greater control of placement/size without shrinking/cropping app icons
-Support Today Calendar's dynamic icon, also supported by icon themes from kovdev including Domo, Lumos and Tersus and PHLASH’s new KEX theme.
-Custom label colors (desktop, dock, drawer)
-Individual drawer tab colors (tap on the tab and select Edit)
-New tab style Colorblock
-Vertical drawer scrolls under transparent navbar
-Backup/Restore using Kitkat's Document Provider (supports ext-sdcard, Drive, Box, etc)
-Full 4x1 widget support in dock
-Individually toggle widget padding (long-press on widget and select Padding)
-Nova Action for First Item In Folder (Use with swipe/tap action of folders)
-Honeycomb style persistent searchbar available on phones
-Slight visual refresh (settings screen, menu icon, color picker)
-Fix Samsung KitKat bluetooth settings shortcut
-Fix home button action on Verizon Motorola
-Restore "Force" wallpaper scrolling for HTC KitKat
-"Show Shadows" on HTC One M8 perfectly blends from semi-transparent system bars -
válasz
sharkybacsi #51257 üzenetére
Ezt nem is néztem. De gondolom idővel ezt is kiterjesztik. Szerintem sokkal biztonságosabb a PP mint bármi más.
-
Kicsit megújul a Google Play áruház app. És ami a legjobb újdonság benne: PayPal support!
-
válasz
Eternitys #50458 üzenetére
Régebben mintha csak az internet.telekom APN-nel ment volna, ma már ez lehet megoldott, más apn-nel is, de tégy egy próbát. Noob kérdés, de LTE lefedett területen vagy?
(#50461) air
Ez hülyeség. A H+ a HSDPA+ hálózat jele.. Az LTE/4G hálózat esetén vagy LTE-t vagy 4G-t ír, készüléktől, ROM-tól függően.
-
válasz
vadászcsiga #49897 üzenetére
Én is így vagyok vele.. Hiába néz ki baromi jól, még nagyon olyan mintha beta fázisban lenne.
-
válasz
vadászcsiga #49543 üzenetére
Van benne, de elég lassan hozza elő az adott betűre a további lehetőségeket. Viszont piszkos nagy előnye a kinézete.
-
válasz
gipsztigris #46435 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
Szerk: Úgy tűnik ez jobb. Ugyan az a fejlesztője, mint amit linkeltél, így találtam meg. Szóval köszi még egyszer.
-
Tud valaki esetleg egy mobilhálózat-monitorozó appot? Tehát térképen rögzítenie kellene az útvonalam szerint, hogy az adott helyeken milyen típusú és minőségi mobilháló volt elérhető.
-
válasz
Viktor0610 #43444 üzenetére
Nem jól tudod. A számítógép csak ahhoz kell, hogy hozzáférhessen USB hibakereséssel az appok adataihoz, ettől még a telefonra backuppol mindent, nem a gépre.
-
válasz
janosibaja #37137 üzenetére
Amit megveszel, azt persze, hogy le lehet tölteni...
Itt a Korlátlan hozzáféréssel a telefonra mentett zenékről volt szó, azokat nem tudod lementeni, mert csak hallgathatod őket, másolni nem másolhatod.
(#37217) petipetya
Írják, hogy csak KitKat alatt lesz ugyanolyan átlátszó mint a N5-nél.
-
válasz
#59070464 #37067 üzenetére
A hangok eltüntetésere tegyél be egy .nomedia fájlt az adott mappába. Így lehet, hogy a hangválasztóban nem jelenik majd meg, de egy fájlkezelővel ugyanúgy be tudod tallózni bárhol.
Bármilyen zenére keresel a webes felületen, legalul kiírja a formátumot és a bitrátát: [link]
-
Lehet csatlakozni beta teszternek az új Nova launchethez: Google +, Play link.
Egy kérdésem viszont lenne: Csatlakoztam, azt írja hogy tester vagyok. Emailben fogják küldeni az appot, vagy majd frissülni fog az appom bétára? Mert jelenleg semmi sem történt... -
A Swype mellett a Swiftkey is frissült, utóbbi sajnos...
Sikerült kivenniük belőle az állítható gombmagasságot, így még 4,7"-on is majdnem befoglalja a fél képernyőt. Remélem javítják, aki még nem frissített várjon vele.
-
válasz
Daywalkerke #36747 üzenetére
Ha Ausztriában veszed a MM-ban, és amennyiben itthon is árulni fogja a MM (jelenleg ez nem teljesül) akkor bármelyik itthoni MM-ban is gariztathatod.
Legalább OFF-ba írj, ha már nem a megfelelő topikban kérdezel. -
válasz
Daywalkerke #36738 üzenetére
Mivel az Android rendszer maga tárolja a nyelveket, így jóformán akárhol veszed meg, lesz benne magyar nyelv.
-
válasz
tybsen #35723 üzenetére
Nem teljesen értem. Most akkor 39 MB vagy 196 MB? Nézd meg a gyári adatforgalom mérőben, ott tudod úgy húzni a csúszkát, hogy csak a mai napot mutassa. Ott mennyit ír a a Play Music-ra? Akkor is generál forgalmat, ha keresgélsz a számok között, vagy ha elindítod és felajánl számokat.
-
válasz
smileismarci #35436 üzenetére
Igen, szoktak. Itt tudod követni. Vagy van hozzá app is.
-
válasz
kisguly #35400 üzenetére
Segítek persze:
ES elindít, fent rányomsz a kék gömb+telefon ikonra/ Eszközök/ Alkalmazáskezelő, itt hosszan nyomsz az adott alkalmazáson, majd mentés. Mindezt az SD, vagy belső tárhely gyökerében automatikusan létrehozott backups/apps mappában találod az apk fájlokat.Az értetlenkedőknek ajánlom, hogy próbálják ki, működik root nélkül is.
-
-
válasz
zlatan77 #34815 üzenetére
Nem teljesen értelek. Aktiváltad a Korlátlan hozzáférést vagy nem? Ha igen, akkor az vonatkozik rád, amit az előbb írtam. Letölthetsz a telefonra korlátlan mennyiségű zenét (csak a Play Music appal vagy böngészőben tudod lejátszani, és magát a fájlokat nem tudod lementeni, kvázi csak hallgathatod őket, nem másolhatod). HA lemondod az előfizetést, akkor eltűnnek ezek a számok értelem szerűen, mert nem fizetsz érte...
Másik lehetőség, hogy megvásárolod őket, egy album kb 1000-2500 Ft között mozog, asz így vásárolt zene örökre a tiéd lesz, és ezt le is töltheted, megkapod a fájlt.(#34814) twine
Szerintem egy halványabb színnel sem lenne gondja. Amilyen felismerő, és automatizált programok vannak manapság.
-
válasz
petipetya #34804 üzenetére
Fura, hogy nem nagyon csinálnak ilyesmi full extrás fényképező appot. Pedig simán megérne akár 1-2k Ft-ot is, ha tényleg nagyon jó. Majd egyszer talán..
(#34806) zlatan77
Már aktiváltad az előfizetést, csak egy hónapig nem kell fizetni. Ha nem szeretnél a legközelebbi hónapért fizetni akkor az utolsó napon lemondod és kész.
-
A Play Zene appban be lehet állítani valahogy, hogy a zárképernyőre ne rakja ki a lejátszót?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest