- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
twine
veterán
válasz
ctibor #46081 üzenetére
"legálisan megvett és szinkronizált"
SZia...
Egy kis helyesbítés ha megengeded...
Bár én ezt anno a play musical kapcsolatban írtam,,,szinte biztos vagyok benne, hogy a Deezer-nél is megállja a helyét... -
air
nagyúr
válasz
LonGleY #46088 üzenetére
Kösz. Közben felraktam a Smart Voice Recordert. Ez nekem jobbnak tűnik.
-
Tudtok olyan szoftvert, amivel a laptopon lévő prezentációt tudom vezérelni telefonról? Unified Remote nem jó...
-
WOT-H-A-C
veterán
üdvözlet uraim!!A segítségeteket kérném.A páromnak rendeltem egy N9000 es HDC Note3 klónt.Meglepően jól teljesít a senzorok működnek stb.Egy bajom van vele a Hangouts nem megy, telepítem de indítás után kiírja hogy"ez az eszköz nem támogatja a google szolgáltatásokat..." google+ nál szintén hiba üzenetet kapok. Viszont a google play,google earth,google maps,google search ezek mennek hibátlanul.Tudtok segíteni?? Köszönöm!!
-
ctibor
senior tag
Sziasztok,
szerintetek van arra mód, hogy a Deezer előfizetés alapján legálisan megvett és szinkronizált (tehát a telefonra valahová letöltött) zenéket valahogyan kinyerjem és mp3 formátumban elmentsem?
-
air
nagyúr
Tudnátok ajánlani hangrögzítő alkalmazást, ami nektek bevált?
Köszi. -
Richee11
senior tag
Sziasztok!
A Spotify használata ingyenes? Tudomásom szerint most már korlátlan ideig lehet használni az ingyenes hozzáférést, csak a zenék közé időnként beékelnek egy reklámot. Ezt jól tudom? Nem akarok úgy járni, hogy majd hirtelen kell valamit fizetni..
-
ctibor
senior tag
Gravitybox használók tanácsát kérem: egyszerűen azt szeretném elérni, hogy kikapcsoláskor a telefon ne kérdezze meg, hogy tényleg akarom-e, hanem egyből csinálja. De nem találok ilyen beállítást. Lehetséges ez?
-
twine
veterán
-
erik0306
tag
sziasztok!
Használ valaki "FTP broswert"?
Tudtok javasolni valami progit, amivel az ftp szerveren lévő fájlokat tudom megnézni?Előre is köszönöm
-
Robiwan
újonc
Sziasztok! Tudnátok ajánlani olyan alkalmazást, amivel a .vmgs formátumú sms mentésemet fel tudnám tenni az új telefonra? Egy zte grandx in-t cseréltem xperia sp-re. (sajna az sms backup&restore csak az .xml-t olvassa be.. röviden a probléma: zte-vel csináltam egy full biztonsági mentést mem-kártyára, az sms-ek így megtalálató a .vmgs formában. Optimista/hülye módon sajnos az sms backup&restore-ral nem csináltam külön biztonsági mentést, a telefon pedig már nincs nálam
)
Előre is köszönöm a segítséget!
-
spiritex
veterán
Bakker, bakker, bakker, bakker!
Sikerült! Hetek óta szenvedek, de most áttúrtam a router beállításait és mindent kipróbáltam. Tudjátok mi volt a gond? A Maximum Number of DHCP Users 10-re volt állítva és valószínűleg megjegyezte az előzményeket és mindig ugyanazokat az IP-ket osztja a MAC-címeknek ez a cisco ECP3925 és a teló már a 11. új eszköz lehetett neki. Feltettem 15-re és azonnal kapcsolódott a teló!
Köszi mindenkinek minden segítséget, végülis ti vezettetek rá arra, hogy a router-ben van a hiba.
-
törölt tag
-
mszl
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan progikat amivel kordában tarthatnám a programok 3G, mobilnet eléréseit,
hogy csak az álltalam engedélyezett progik használhatnák a mobilnetet?
Kinek melyik forgalom számláló progi vált be a mobilnet forgalom ellenőrzésére??Előre is köszi!
-
törölt tag
Ezt pontosan hogy érted? Mert elméleti síkon jogos a felvetés. A mac -cím nem a készüléket, hanem a hálókártyát azonosítja, ami viszont nem feltétlenül jelent beépített hardverelemet, lehet külső eszköz is. De kétlem, hogy a konkrét példában ilyesmiről lenne szó. Ezért a beépített wifi modul azonosítóját ebben az értelemben szerintem lehet a teló azonosítójaként is értelmezni.
-
Logeeen
senior tag
válasz
forintuser #46054 üzenetére
Na azért!
(#46053) twine
Én is így vagyok vele, mióta otthagytam a K&H-t...
-
twine
veterán
válasz
Logeeen #46051 üzenetére
Ezen én is csodálkozom,,,visa-mat (amit a play-en használtam) cserélte a bankom maestrora,,, és nem tudtam sehogy a google-al elfogadtatni...beszéltem a bankommal stb...azóta használom az asszony zsugáját a play-en
Most jobban megnéztem ismét a walleten szereplő bankzsugákat,amit elfogad:
Visa,Mastercard,Amex,Discover....Maestro sehol
A kollega szerintem valamit elnézett... -
Petyyyyy
addikt
Kutyafuttában nem olvastam vissza. A válaszokat pedig köszönöm.
Nagyon remélem, hogy elfogadja Maestrot is.
-
Logeeen
senior tag
válasz
forintuser #46048 üzenetére
Neked hogy a pics@ba fogadja el a Maestro-t?!
-
air
nagyúr
válasz
Petyyyyy #46046 üzenetére
1-2 hete már futottunk pár kört az ilyen "más részére vásárlás" témában. Rövid és velős végkövetkeztetés: nem lehet.
(#46048) forintuser
Google vs. Maestro kártya ügyben pedig néhány napja jutottunk megint arra, hogy nem fogadják el.
Most akkor mégis?
Tényleg kezd teljesen komolytalan lenni ez a fórum. -
Petyyyyy
addikt
Üdv urak!
Kedden lejárt a poweramp trial és mivel nagyon megtetszett, használnám tovább. Szeretném is megtenni, de csak Maestro kártyám van. Hozzá lehet csatolni ezt a típust a Wallet-hoz? Illetve ha nem, akkor van annak módja, hogy valaki megveszi a licenszt playen, én pedig megveszem tőle (kp.)? Úgyértem át lehet adni a licenszt?
-
spiritex
veterán
válasz
#79335424 #46040 üzenetére
A teló látja a kapcsolatot, kap is IP-t a router-től, a router a felületén úgy is mutatja, mintha csatlakozva lenne a teló (connected devices, és ott van a 192.168.0.17-es IP-vel), de a teló csak kínlódik, hogy Kapcsolódás, Ellenőrzés, Szétkapcsolás, majd ugyanez végtelenítve... Sajnos az 5GHz is kilőve, mert párom telója (Samsung Gio) is kapcsolódik gyönyörűen. MAC-cím szűrést néztem, be sincs kapcsolva.
-
törölt tag
válasz
spiritex #46037 üzenetére
Az ilyet a legnehezebb megfejteni, mert ez biztos valami olyan banális hiba miatt van, amire sose gondolnánk. A titkosításból adódó hibalehetőséget kilőttük és 11 -es csatornáig kell tudjanak kommunikálni. Mit jelent az, hogy nem csatlakozik? Egyáltalán nem látja a hálózatot a teló, vagy csak IP -nem oszt neki a router? Nem lehet , hogy a routerben csak az 5GHz aktív, amin a többi eszköz tud kommunikálni, csak az a teló nem? Nincs valami bennefelejtődött mac -cím korlátozás, vagy más tiltás, szűrés a routerben?
-
LonGleY
veterán
válasz
xperiasigi #46038 üzenetére
Antipaper Notes
FreeNote
Note Everything
stb. -
xperiasigi
őstag
van vmi olyan app amibe rajzolni es normalisan bilentyuzettel is lehet irni?
-
spiritex
veterán
válasz
#79335424 #45115 üzenetére
Na most jutottam oda, hogy kipróbáljam. Sajnos nyílt wifi-n se tud kapcsolódni, ill. végigpróbáltam az összes csatornát a router-ben, de egyik sem volt nyerő. Próbáltam a telónak fix ip-t adni, sajnos az sem jött be.
Én már tényleg nem tudom mit csináljak... mert ugyanez a teló azonnal kapcsolódik másik wifi-kre, és más teló is azonnal kapcsolódik az én wifi-mre... -
helixP
nagyúr
Sziasztok!
A NiLS Notifications Lock Screen-hez hasonló, elmulasztott dolgokat a lockscreen-re kirakó appot ismertek? Előre is köszi.
-
LonGleY
veterán
válasz
canniball #46028 üzenetére
Ezt én is tudom, de én is utáltam mindig kerülgetni (ahogy most is a Skype 3.2.0 esetében). Olyankor ugyanis nem tudsz rábökni az összes frissítése gombra, minden mást egyesével kell updatelgetni. Annyi előnye van csak a kikapcsolásnak, hogy legalább automatikusan nem rakja fel.
-
LonGleY
veterán
válasz
canniball #46025 üzenetére
Úgy, hogy újra legyen szignózva, hogy a Play ne akarja felnyomni 12.1.6-ra.
Mondjuk sok értelmét nem látom, az "utód" Opera Classic teljesen jól működik.
-
darvinya
titán
Sziasztok
Keresővel már szét hekkeltem fórumot.
De nem találtam rá az átírt Opera Mobile 12.0.4-re, hogy ne frissítsen.Aki tudja hol van ne tartsa magában.
-
zho-lee
addikt
válasz
LonGleY #46020 üzenetére
Végül is a next launcherrel is volt egy jó "kanyarom"..
Maga a launcher,és a next notofication volt csak telepítve, semmi más.
eléggé ütős tud úgy lenni, majdnem nova színvonal, illetve arra lehet csinálni.
De egy baja van, időnként random elhagyja az agyát, össze omlik.
Volt hogy egy hónap, de volt 2 hét is.
pedig csináltam rá egy mű sense felületet anno a htc-re, és nagyon jó lett volna ha ment volna. -
LonGleY
veterán
válasz
tomy86 #46014 üzenetére
És a Smart Launcher Pro? Most az is egész szépen kupálódott a 2.0-ra. Egyszerű júzerek okos megoldása. Avagy okos júzerek egyszerű launchere. :] Anyukának, barátnőnek, vagy aki nem vacakolna a launcherével.
Géptől is függ, hogy melyik launcher hogy hasít... Részemről marad az Apex Pro a HTC One V-n, Ace 3-on meg a TSF Shell (ha sikerül kikapcsolgatni a fölös dolgokat, ennél szebben egy launcher sem suhan).
-
Chrys_
addikt
Van olyan IR program Androidra, mint amilyen a Noviiremote Windows Mobile-ra? A lényeg, hogy szabadon összeállítható a távirányító kezelőfelülete, tud adatbázis alapján eszközöket vezérelni ÉS tanítható is, ha az adatbázisban lévő eszköz irányítása nem megfelelő, esetleg teljesen hiányzik?
-
zho-lee
addikt
válasz
tomy86 #46014 üzenetére
A solo, tuti 5 perc volt nálam csak.
Nova tud 10x10 fölötti rácsot is (lab menü)
Eltüntethető/átlátszóra állítható az értesítési sáv,
dokk, árnyék, margó kikapcsolható,
minden vezérelhető gesztussal (csak győzze megjegyezni az ember, mi-mit csinál)
mappákat korrektül kezeli a home-on is az alkalmazás fiókban is..
átméretezhető/átfedhető widgetek,
De amit egyetlen launchernél nem láttam még, a widget átfedés esetén a kívánt widget előrébb-hátrébb tehető
Gyors letisztult. Kell ennél jobb..szerk: abban azért van valami, ha fejlődik a solo jó lesz.
Jajj, kifelejtettem a next launchert. Ott azt oda teszem az ikont/widgetet ahová akarom (ha a rács nincs bekapcsolva).. de az mégis csak a go launcher tesója.. -
tomy86
addikt
válasz
raziel01 #46009 üzenetére
Nálam 5 percet élt az Action. Szintén maradt a Nova. A mostanában próbált launcherek közül talán a Solo Launcher fog esélyt kapni később, de jelenleg vannak hibái.
-
-
raziel01
veterán
Miért van az, hogy a Tubemate-el letöltött fájlok nem látszanak PC-ről nézve a telón?
Azt vágom, hogy 5 darabban szedi le a videót és aztán illeszti össze de ez okozná a problémát?
1-2-t néha lát, csomó másikat meg nem. -
Dyrtyho
őstag
Nem tudjátok véletlenül hogy mi annak az időjárás alkalmazásnak ami tényleg csak a lényeget, ergo viccesen irja ki az időjárás adatokat ? Pl hogy sz*r idő van, mert tudom, hogy van ilyen ,mert olvastam is valahol róla, csak azt nem tudom hogy melyik oldalon. Előre is köszi a segítséget
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
generic #45998 üzenetére
ActionLauncher. Lenyomja még a Novát és az Apexet is, 2013 legjobb appja.
-
gologolo
tag
Sziasztok!
Megbízható időjárás jelző app-ot keresek ami képernyő lezárására képes kivarázsolni az aktuális kinti hőmérsékletet. A hangsúly a megbízhatóságon van, de ha lehet nézzen is ki valahogy
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest