- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
válasz
Tesztelo.hu #98086 üzenetére
Én el bírom képzelni, hogy a kalkulációba beleveszik a domborzatot is. (Lehet az Accuweather ezt is csinálja.)
Meg egy ilyen légköri mintázatból nem nagy kunszt kicsit odébbra is kiszámítani a legjobb becsült adatokat.
Csak tesznek, rá. -
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #98097 üzenetére
Nem tudom. Én mindíg shellparancsot használtam.
-
válasz
Fall-N #98087 üzenetére
AccuWeather, yr.no -t én nem találtam olyan jónak, jobbnak találtam a Foreca, WeatherUnderground-ot. Amúgy úgy vettem észre, hogy csapadék tekintetében nyáron szinte mindegyik lukra fut, hiába jósoltak éjszakára, reggelre ide csapadékot egyik se lett. Pont elkerülte a várost. De mondom ilyet eddig csak nyáron figyeltem meg gondolom akkor nehezebb megjósolni.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem tudtok valami egyszerű app.-ot, amiben, be lehet állítani, hogy egy adott időben, vagy napon, törölje a kiválasztott mappát, vagy annak tartalmat?
Köszi!
-
kaciokos
őstag
Ez nézőpont kérdése, nekem sokkal többet mond az, hogy délután 3 és 6 között 50%, hogy esni fog, mint az, hogy ma 10 mm fog esni, mert akkor tudom, hogy jó eséllyel délelőtt és kora délután még mehet a fűnyírás, grillezés, miegyéb.
Ja, és lehet, hogy ez már inkább filozófiai kérdés, de az 50% számomra jobban tükrözi a meteorolória egyik legfőbb tulajdonságát, mégpedig, hogy valószínűségekről beszél, nagyon ritka a pontos előrejelzés.
-
mzso
veterán
1. Nem mindegy hogy 90%-kal fog szemerkélni vagy szakadni az ég.
2. Nem sok semmit ér. tegnap is kb 50%-ot mondott ma is. Tegnap nem esett semmi ma meg szakadt...
A met.hu-s-on (ahogy a képemis mutatja) egy nagy 10mm-es oszlop volt mára, meg ilyen kis oszlopok tegnapra, amikor csak borult. Sokkal közelebb van a valósághoz.(#98054) aprokaroka87
Kösz a tippet. Majd ránézek arra is. -
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Mi a helyzet az időkép alkalmazással? Napok óta nem frissíti a pozíciómat, beragadt Budapestnél pedig tegnap végig utaztuk a fél Dunántúlt.
Huawei P8 Lite, 6.0 droid, gps, engedélyek rendben vannak, újra is telepítettem egyszer se semmi javulás.
-
Fall-N
veterán
válasz
Tesztelo.hu #98086 üzenetére
Ez így konkrétan nem igaz. AccuWeather, yr.no és a Weather Underground is elég pontos.
Egyébként a grafikon kérdésre a fizetős Weather Timeline egy jó alternatíva. Ilyen reklámos ízék az én telefonomra nem lesznek telepítve. Ha nincs fizetős és cserébe reklámmentes verzió akkor nem kell inkább.
-
Tesztelo.hu
senior tag
"Kicsit" irreális elvárás 20 km pontosságú időjárásjelentés... Ehhez az kéne, hogy valamilyen szolgáltató ilyen pontosságú előrejelzést készítsen. Ilyen nemhogy nálunk, de szerintem még tőlünk nyugatabbra sincs.
Magyarországra egyébként a legpontosabbak a magyar fejlesztésű appok, pl. az Időkép. -
dokee78
félisten
Van egy gondom.
1-2 alkalmazásból osztanék meg például linket és nem dobja fel a lehetőségeket,hogy mivel osszam,hanem egyből a Facebook Lite-al osztaná.
Próbáltam a Lite alapértékeit törölni,de inaktív. -
Mr.C
őstag
válasz
rayoliviero #98082 üzenetére
mert ez a hivatalos oldala, nem ahonnan te szedted le
-
kásás
tag
válasz
aprokaroka87 #98075 üzenetére
razorka777: Köszi
Tegnap előtt este vettem észre sötétben, de nappal lehet észre se venném.
Appokat törölgetem most egyesével amiket utóljára tettem fel vagy frissültek.
OS régen lett frissítve. Nemrég tette ki, hogy elérhető a marshmallow. Ehez lehet köze?Ja és köszönöm, hogy próbáltok segíteni!
-
törölt tag
válasz
rayoliviero #98076 üzenetére
Nekem nem kér hozzáférést. Honnan töltötted le?
-
Kékes525
félisten
Másnál is sz@r a Runtastic Pro? Nálam állandóan összeomlik, sokszor még az addig megtett utat is elfelejti és nem ad ki hibabejelentési lehetőséget. Sokszor volt ilyen, de az utóbbi frissítésektől egyre rosszabb.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Kérdezd meg a fejlesztötől.
egyébként egy felhasználókra odafigyelő app az a play store-ban leírja hogy melyik engedély mire kell.
-
Mr.C
őstag
válasz
hogy az email-címeket eladhassa reklámoldalaknak
-
rayoliviero
veterán
Az OgYouTube miért kérhetett engedélyt a névjegyekhez?
-
zsof Nokia
aktív tag
Sziasztok
Kíváncsi leszek az Android N-re
Ami Nougat néven jön majd ősszel -
kásás
tag
válasz
aprokaroka87 #98069 üzenetére
Ne ijesztgess, mire gondolsz?
Hard reset lesz a vége, itt figyel a marshmallow is.Tényleg, root nélküli telefonon mostanában mi az ajánlott app mentésekhez?
-
hatpersze
tag
válasz
HoTaZo #98068 üzenetére
Szerintem másik eszközhöz reset után tudod csatlakoztatni.
Beállítások->Nyelv és bevitel, és itt ki kell pipálni a gamepad-et is, illetve ekkor már használható egérnek, minden egyébnek. Elméletileg.
szerk: a gamepad csak akkor jelenik meg itt a listában ha a bt kapcsolat létre jött közte és a telefon között!
Sokat gondolkodtam hogy veszek valami kimondottan droidhoz gyártott pad-et, de amikor olvasgatom a kompatibilitási gondokat, megnyugszom, a ps3 sixaxis controller a legjobb választásom volt, a lényeg hogy root-olva legyen a készülék. Még soha semmi gondom nem volt vele több év alatt....
-
HoTaZo
addikt
-
Armahun
addikt
Sziasztok.
A belső tárhely /Android/data mappát merre találom egy Twrp mentésben?
Egy pár program beállításait szeretném kibányászni. -
kásás
tag
válasz
aprokaroka87 #98061 üzenetére
Mr.C: most próbáltam, be sem hozza az alkalmazásokat
Lezárt fekete kijelzőnél kap egy kis háttérvilágítást, épp annyit, hogy egy kicsit szürke lesz a kijelző 2-3 másodpercre.
-
kásás
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Sony Z3C telefon, gyári 5.1.1 rendszerrel.
Sötétben észrevettem, hogy időnként szürkén megvillan halványan a kijelző lezárt képernyőnél. Vissza olvasva láttam, hogy a Gsam Battery Monitort ajánlottátok, kideríteni, hogy mi ébreszti fel a kijelzőt. Nekem ez egy alkalmazásnál sem mutatja az ébresztéseket. Próbaképp egy Samsungra feltéve frankón mutatja az ébresztések számát. Van tippetek ez miért van? Esetleg más app ami működik? -
HoTaZo
addikt
-
Krill77
őstag
Ahhh, irtam egy nagy szöveget de eltunt a swiftkey filejaiban nincs benne valahol? At egyik mondatot szavanként felajánlotta, csak ezért kerdem. Élmeny fel orat gépelni es erre eltunik..
-
mzso
veterán
Van olyan időjárás app ami jobb mint az Accuweather?
Leginkább a felülete gyenge szerintem, meg hogy csapadékot az elég ostobán jelez előre valami százalékos hülyeséggel. De azt is csak a webes felületen, mobilon kb sehogy. De grafikon hőmérséklethez sincs, ami azért jól jön: Hamar meglátszik ha valami nagy változás lesz.Én valami olyasmit akarok mint a met.hu:
Csak valami pontosabbat. Gyakorlatilag egy az egyben ugyanazt jelzi előre ide mint miskolcnak, pedig 20km-re vagyunk Miskolctól és jelentősen el tud térni az időjárás a magasságbeli és domborzati különbségeknek köszönhetően. (Pl van hogy itt fényesen süt a nap, Miskolcon meg köd és szürkület van. A hőmérsékletről nem is beszélve)
-
fdisk
őstag
442 alatt vmi miatt nem akar a tb menteni és xml-ből adatot visszaállítani. (wifi jelszavak)
Tudja vki, hogy mitől lehet ez?
Azt írja ki, hogy nem áll elegendő hely rendelkezésre. Pedig van a külső sd-n vagy 10 giga szabad hely.
Előtte 412 volt fent, ha ez számít. -
Bozek
nagyúr
válasz
HoTaZo #98049 üzenetére
"rossz jel, hogy pc-re se tudom csatlakoztatni, pedig rajta van a dobozán"
Compatible with: Smartphone,Tablet PC
A Tablet és a PC között nincs vessző, tehát nem PC-hez, hanem táblagéphez tudod csatlakoztatni, amin Android fut.
Egyébként amikor csatlakoztattad a géphez, akkor próbáld meg váltogatni az üzemmódokat, hátha valamelyikkel működik.
[link]Bár én továbbra is azt mondom, hogy ha rossz, akkor legközelebb iPega PG-9033-at, vagy PG-9037-et rendelj. Mindkettő kompatibilis PC-vel BT-n keresztül. Vannak még olyan iPega kontrollerek is, amik külön vevővel csatlakoztathatóak, de azokat inkább csak kizárólag PC-s megoldásnak tartom (bár azokon is van tartó), mert ott még a vevőt is be kellene dugnod a telefonba.
-
-
Mr.C
őstag
válasz
Juditta_56 #98045 üzenetére
Aida64 vagy CpuZ-vel is meg lehet tudni. Sztem a proximity lefedése nem jelent semmit, mert szvsz nem az a baja, hogy túl világos van, hanem "megfő"
Nem tudom, mennyi rom verzió volt a telefonon (gyanítom, hogy ezzel nem foglalkoztál) de lehet, ha frissítesz vagy másikat raksz rá, megjavul a probléma.De azt is hozzá tenném, hogy abszolút nem egészséges az elektronikának a tűző nap...
-
Krill77
őstag
Hi. Valahogy tudom allitgatni a kijelző érzékenységét/pontossagat?
Kösz -
Juditta_56
aktív tag
Köszönöm!
Pontosan: kékes a kijelző és NEM kell újraindítani kihűlés után, akár az ujjlenyomat olvasóval is indul. Persze, ha össze-vissza nyomkodom közben, arra azért reagál és volt már, hogy kikapcsolt. A proci hője kiderülhet valahonnan?
Kicsit rapszodikus a telóm. Tegnap reggel pl. végigcsinálta a hazautat, pedig keményen sütötte a nap. Igaz, most a szellőző beömlőnyílására van feltéve (no klima).
Közben én is kaptam egy olyan ötletet, hogy fedjem le a Light sensort próbaképpen. Mondjuk, nem tudom, hogy hol van, keresem guglin is, a teló topikjában is kérdeztem, egyelőre nem derült. ki.
Kösz még egyszer, hogy foglalkozol velem...
-
ctibor
senior tag
Egyelőre - bevallom - én is a Google fotó appot használom e célra. A Megára főleg régebbi, illetve fényképezőgéppel készült fotókat tettem fel. De az ikonja ott figyel a telón és a tableten is, így bármikor le tudok tölteni képet az archívumból. Csak az automata feltöltés funkciót kapcsoltam ki.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan alkalmazás, mely értékelni tudja a Bluetooth jelet, mint a wi-fi hálózat érzékelő alkalmazások?
Röviden: vettem Gamepadot, mely csatlakozik a telefonomhoz, csak nem vezérel semmit a játékokban.
Nem tudom, hogy engedélyeket kell-e állítanom hozzá, s akkor hol, milyet?
Vagy rossz a Gamepad és nem küld lelet. Ezt szeretném tudni bemérni.
Egyelőre nem tudom másik telefonhoz csatlakoztatva kipróbálni. -
Mr.C
őstag
válasz
Heisenberg69 #98038 üzenetére
xda
Nem tudom, működik-e, csak találtam(#98036) Juditta_56 Az a hőmérséklet az akkumulátor hőmérséklete, nem a cpu-é. Eddig nagyon úgy néz ki, a hőre/napra "allergiás. De pontosabban kékes a kijelző és utána csak ha "lehűl" akkor jön vissza? vagy újra kell indítanod (15 mp-ig nyomva a bekapcsoló gombot)?
-
Heisenberg69
senior tag
Köszönöm mindenkinek sikerült megosztani a netet! Ám lenne még egy kérdésem. Az xperia weather appot hogy tudom telepíteni lg g4 re? Vagy nincs rá mód?
-
Mr.C
őstag
válasz
#61600768 #98035 üzenetére
Öhm....
Volt egy kérdés, ami úgy szólt, tud-e képeket szinkronizálni gép és telefon között.
Erre volt az az "ftpsync"vagy mi, nem emlékszem, és én írtam, hogy a dropboxban van ilyen feature
(csak hogy a kezdetektől induljunk)
onnantól jött a csevegés a felhőkről
meg a napsütésről -
Juditta_56
aktív tag
válasz
Juditta_56 #97883 üzenetére
Esetleg erre valaki?
Nem szeretnék türelmetlenkedni, látom, hogy mindig, mindenki betartja a fórum szabályait, én sem akarom feleslegesen szaporítani a hsz-ek számát...
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #98031 üzenetére
És ezt pont te mondod, hogy itt mi nem ide való
-
beg
veterán
válasz
aprokaroka87 #98019 üzenetére
Mert megint egy semmitmondó hsz született tőled, azért.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
válasz
nyisziati #98009 üzenetére
Nem ugy benak, jol tudja nalam is a Puffin es az Opera is a fekvo tajolast,
a teljeskepernyovel van bajom, ezek nem tuntetik el a navbart, neha a statusbart sem.
Mint Somatom is emlitette, egy csak fekvomodra keszult tv nezo alkalmazas se tudja ezt,
pedig az aztan tenyleg csak arra van, hogy bamuld a tvadast. Nem a fekete csikot oldalt-fennt.
Nem vagyok apk keszito(sajna hulye vok. hozza) de ennyire elhanyagolt a normalis immersive mode?Ui:
A mukahelyem eleg laza, a tabletem kepe napi 4-5 orat van kikuldve egy 22" monitorra Miracasttal,
es igy mar nagyon zavaro a jobboldali allando navibar. Legalabbis engem zavar. -
darvinya
titán
válasz
Heisenberg69 #98014 üzenetére
Beállítások-Tovább-Internet megosztás
aprokaroka87
Neked egyáltalán van telefonod/táblagéped?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Heisenberg69 #98014 üzenetére
Telefonban a megosztás részen nincs benne?
wifi-nek kellene lennie 2.2 óta -
Heisenberg69
senior tag
Üdv. Milyen appal tudom a telefon netjet negosztani? 4G. A laptopra kellene a net.
-
nyisziati
veterán
válasz
tordaitibi #98007 üzenetére
Miért bénák a böngészők? Én hármat is használok fektetve, a tördelés is teljesen jó, és minden más is. Firefox, Photon (Flash miatt) és a beépített.
De a többi appal sincs gondom. MyTelenor, Aliexpress, Viber... Szinte nem tudok olyat mondani, ami ne funkcionálna jól fektetve.
Android 4.4.2 alatt.
Mondjuk én inkább csak a böngészőket használom így, de párszor próbáltam már a többi appot is, nem volt gond. -
válasz
darvinya #98002 üzenetére
Bonyolult? Nem tudom..
Nalam meg az altalad hasznalt boritotta meg tobbszor a 4.2-t.
Eddig 2 darab alkalmazas kepes nalam normalis fullscreenre,
a Quick Pic, es az MX Player.
A tv nezok is benak, a Digi es a Mindigtv is. Bongeszokrol ne is beszeljunk.
Ilyen nehez ezt megoldani olyan alkalmazasoknal, ami 100% fekvo modban megy? -
Gabesz87
veterán
Android Auto segítség kellene: ki akartam ma próbálni, de nem sikerült valamiért. Összedugtam a telót a kocsival, indítottam az appot, de semmi. Azt írja, hogy csatlakoztassam az autóhoz. Arra gondoltam, az nem gond, hogy Bluetooth-on közben össze van kapcsolódva? Ez zavarhatja?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Fedora Linux
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest