- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Akciókamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
őstag
-
Sziasztok!
Eddig Facebook Lite-ot használtam FB-re, de látom legutóbbi frissítéssel kiütötték az app-ot a ringből, használhatatlan lett sajnos.
Néztem összefoglalóban Facebook alternatívának mi található, de egyik app sem létezik már Play-en és akkor most már ugye a Lite is megszűnik gyakorlatilag.
Ki milyen app-ot használ a gyári FB-n kívül?
-
zeon.hu
nagyúr
-
svgyula
addikt
válasz
zeon.hu #160084 üzenetére
Szia! 4 hónapja droid 12 nincs youtube.app fent a telefonon! Megnyitás->youtube vanced nincs semmilyen segédalkalmazás sem a telefonon. Elindítom lejátszik amit kerestem. A kugli hírekben lévő videó linket is az nyitja meg kb fél órája néztem ilyen linken megadott videót!
Beállítások alapértelmezett alkalmazások alatt meg kell adni
valahogy így: -
zsoltip
őstag
válasz
®abstract® #160090 üzenetére
Én a probléma forrását és a megoldást keresem.
-
classic B
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok elmenteni vagy kedvencek közé tenni olyan útvonaltervet, amelyikbe megállóhelyet is beraktam? Ha csak simán A-ból B-be tervezek, akkor megjelenik a kitűzés gomb, de ha A-ból B-be C-n keresztül tervezek, akkor semmilyen opciót nem látok.
Köszi előre is. -
Nolta
csendes tag
Sziasztok!
Azt esetleg tudjátok, hogy lehet lekorlátozni a fájl megosztási lehetőséget? -
zeon.hu
nagyúr
Ugyanolyan yt linkek, mint korábban.
Pl direkt néztem olyat, ami több hetes, az sem megy.
Pl ez egy újabb:
https://youtu.be/G1qNofQY13I(Ebben a hsz-ban van az eredeti link: [link]
Tavalyi:
https://youtu.be/zjzGlXD6bsQSzerk.
Ha az eredeti linkre kattintok (másik topikban), akkor böngésző nyitja meg.
De ha itt a hsz-ban jelölöm ki és a megnyitást választom, akkor a Vanced. -
crok
Topikgazda
válasz
zeon.hu #160076 üzenetére
Néztem mostanában Revanced vagy related TG group-okat és van egy olyan most hogy mintha aktívan próbálnák (pilot-ként?) egyes user-eknek ellehetetleníteni a Youtube Vanced használatát. Szóval mi a link amit meg próbálsz nyitni amikor a linket megnyitod? Nem lett más, mondjuk valami "új" URL rövidítő a linkben amit megnyitnál és ami miatt már most nem match-el a beregisztrált URL-ekre?
-
zeon.hu
nagyúr
YouTube Vanced:
Tegnap frissült a telefon (LG Wing) 12-es droidra, azóta a támogatott linkeket nem a Vanced nyitja meg. Böngésző vagy az aktuális alkalmazás, de a Vanced egyszer sem.
Elvileg minden beállítás ok.
Ötletek esetleg? -
Somatom
veterán
válasz
Dr Bubo #160074 üzenetére
A munkám része, hogy cégekre keresek rá böngészőben. Ott a térkép, útvonaltervet is tudok csinálni, de ahhoz, hogy az app -ban megnyissam, Firefoxot kell használnom. Hasonló a szitu, ha a Térkép appból egy cím koordinátáit szeretném kinyerni, hogy megadhassam a külön hardveren futó IGO -nak.
-
Somatom
veterán
válasz
Bozek #160071 üzenetére
De, a Google az alkalmazás fejlesztője.
Biztos, ami tuti, az előbb kipróbáltam. Böngészőben rákerestem az MVM -re. Az egyik találatnál ráböktem az útvonaltervre. Bejött a Térkép webes felülete az útvonaltervvel. Megosztás és sehol a listában a Térkép. Pedig az url így kezdődik:
https://www.google.com/maps/dir/47.5071907,18.968356/Budapest,+MVM.....
Ha ugyanezt Firefox -ban csinálom, akkor megjelenik a robotfej és símán átdob a Térkép appba, ahol látom az útvonaltervet. Akkor a megosztás menüben miért nem szerepel, hogy bármi másból is megnyissa a rendszer? -
Pr3ciSioN
aktív tag
Kellene de akkor nem maradna alkalmazás az áruházban
-
Somatom
veterán
válasz
Pr3ciSioN #160065 üzenetére
Nekem mondod? A Térkép intent filterébe a Google képtelen beírni a lehetséges formátumokat. Egy külsős böngésző kell ahhoz, hogy egy Térkép linket megnyissak az alkalmazásban. Ilyen, amikor csóró és hozzá nem értő fejlesztő készít appot. Aztán csodálkoznak, hogy az emberek nincsenek megelégedve a Play színvonalával. Az ilyen fejlesztőket ki kéne hajítani a Play -ről.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
Sziasztok!
Indeed alkalmazás - - > Jelentkezés az állásra - - > Átirányít a Profession oldalára.
Nekem pont ez a bajom, hogy böngészőben nyitja meg nem pedig a Profession alkalmazásban (le van töltve természetesen).
Erre létezik valami megoldás?
Köszönöm!
-
crok
Topikgazda
Tipp: A készüléked beállításaiban keresd meg a backup lehetőségeket, ott a Google backup beállításainál van egy olyan, hogy automatikus visszaállítás - vagyis mikor törölsz egy alkalmazást / törlöd az adatait és visszatelepíted / újra elindítod akkor állítsa vissza az adatait a Google felhőből - na azt ki kellene kapcsolni most mert igencsak onnan szedi vissza.
-
crok
Topikgazda
válasz
DanaL #160059 üzenetére
Tipp: esetleg Android programozás, Android alkalmazások készítése topik
-
DanaL
tag
Appsheet-ben jártas egyént keresek még mindig.
-
Klon
aktív tag
Sziasztok!
Play áruházból letöltött játékot vissza lehet állítani teljesen nullára?
Történetesen játszok egy játékkal, amit nagyon elrontottam, és kezdeném előröl az egészet. Facebook fiókkal vagyok bejelentkezve.
Már Face-ről töröltem, a játékot is töröltem a telefonról, de amint visszarakom és bejelentkezek, minden a régi. Ezt akarnám teljesen alapra állítani.
Köszi előre is! -
MikeWazowski
veterán
Tudja valaki hogy az eredmények appban, hogy tudom azt beállítani, hogy az összes f1 versenynel és időmérőnél jelezzen? Tehát magát a sportágat akarom favba tenni. Köszönöm ha valaki tudja és segít!
-
Nolta
csendes tag
Sziasztok!
Arra tudnátok tippet adni, hogy pl galériában egy képnél "fájlok megosztása ezen kereszül" lehetőségnél hogy lehet kiszedni bizonyos alkalmazásokat?
MIUI Global 12.5.8 -
-
törölt tag
hi!
offline hallgatásra zene letöltést és rendszerezést mivel/mikkel oldjátok meg?
nem akarok torrentekkel szarakodni, gondolom jóval komolyabb megoldások vannak már.
korlátlan netcsomagra meg nincs alapból szükségem. csak zenéért nem érné meg. -
tylerddd
veterán
Üdv! Milyen alkalmazást javasoltok jegyvásárlásra, Budapesten történő tömegközlekedésre, ha...
1.) a Telekom mobilvásárlás, ami kézenfekvő lenne, nem megy, mert az adott flottás csomag nem engedi a vásárlást(ide nem lehet valami egyenleget tölteni, amiből engedné?)
#update: Univerzális egyenlegét ha feltölteném, akkor tudná használni?!2.) Az illető nem szívesen csatolná bankkártyáját az alkalmazáshoz és ennek pontos lehetőségeit sem ismeri (Takarékbankos, azt se tudom lehetne-e, ill. állítása szerint nem tudott vele neten fizetni, tehát szerintem banki részről is "beállításokra" lenne szükség)
Bármilyen ötletet szívesen fogadok a probléma megoldására! Köszönöm!
-
Archttila
veterán
válasz
Viktor0610 #160036 üzenetére
Hiszed vagy sem, a post utan azonnal megtalaltam
(kv elott vagyok)
Egyebkent miota van az ott ? -
válasz
Archttila #160035 üzenetére
Összefoglaló?
"Szerverek fájlátvitelre:
Banana Studio SSH/SFTP Server - automatizáció integrációval [PRO]
Banana Studio FTP server - automatizáció integrációval [PRO]
Primitive FTPd [FOSS - free and open source]
SimpleSSHD: egy DropBear SSH szerver, azon belül SFTP és rsync is [FOSS]
A MiXPlorer, a Solid Explorer és az X-Plore file manager-ekben is van FTP szerver
Az FX File Explorer-ben és a Servers Ultimate-ben is van WebDAV szerver" -
Archttila
veterán
Telefonon tarolt kepeknek keresek FTP-vel szinkronizalo alkalmazast az itthoni kis home RPI4 szerveremhez. Elony (de nem feltetel) ha FOSS, viszont legyen karcsu
mert a bloatot nem szereti a maci...
-
w.miki
veterán
Névjegy kezelő alkalmazást tudnátok néhányat ajánlani?
Olyat, ami tudja egyesíteni az azonos számmal beírt több nevet (google valamiért nem csinálja meg), és amivel ki lehet vinni 200-asával SIM kártyára a számokat.
Egy régi gombos készülékbe kellene így átteni a neveket. -
kisspall
aktív tag
válasz
Viktor0610 #160031 üzenetére
Kár. Kissé kellemetlen árukapcsolás számomra. No, de van ennél rosszabb is.
Köszönöm, hogy megnézted. -
svgyula
addikt
válasz
Bozek #160025 üzenetére
Úgy látszik nem ment át! A telefonokon IMEI szám a gyártónál régiónként van kiadva! Nem azt írtam, hogy elveszik! Az IMEI "elméletileg" kőbe van vésve a telefonokba! (Azt ne tárgyaljuk, hogy lehet átírni mert az bűncselekmény)Azt írtam a szerver ahonnan a frissítést kapja ill a szoftver azonosítás is ez alapján történik! Nyilván akkor ha ez nem lenne, azonnal bármelyik telefon rácsatlakozhatna a frissítést kiadó szerverekre és kapná valamelyik uppdate-t. DE mégsem így van. Ezért tudnak kiadni frissítéseket régiónként is. A realme-nek is van (saját teló) 3 különböző hivatalos rom verzió ugyanarra a hardverre, mégis egy szopacs ha valaki váltani szeretne. Ráadásul nem egyforma léptékben kapják a telefonok a frissítést sem! Csak az utolsó verziónál a Kínai belpiacos telefon kapott 2db-ot a többi pedig egy frissítést kihagyott!
Somatom
Persze lehet olyan is de pont a samu aki régiónként még a hardvert is módosítja! -
-
kisspall
aktív tag
Gboard billentyűzet. Ha kikapcsolom a Javaslatsávot, akkor eltűnik a mikrofon ikon is, a hangvezérelt íráshoz. Elő lehet hívni másként ezt a funkciót?
-
klooo
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem!
Oneplus 7t pro készülékem van és Samsung böngészőt használok. Van rá mód, hogy a Samsung internet fordítót telepítsem mint bővítmény? Nem aktív nálam az a menü. Reklám blokkolót azt enget telepíteni, csak mást nem.
Csak Samsung telefonokra elérhető ez a funkció?
Köszönöm a válaszokat! -
bostone
addikt
Sziasztok!
Video szerkesztő program, amely lehetővé teszi, hogy álló formátumban rögzített felvétel "lefeküdjön" elforduljon létezik?
-
-
svgyula
addikt
válasz
7Sony7 #160018 üzenetére
Szia! Csak egy egyszerű kérdés és látod a lényeget! Szerinted a szoftverfejlesztők unaloműző szórakozásként csinálnak egy telefonhoz több féle régiós ROM-ot? Vagy esetleg tisztában vannak a helyi frekvencia használattal, kódolási rendszerrel? A hatósági hozzáférési engedélyekkel? Az, hogy fel lehet rakni nem jelenti az adott régióban a hibátlan használatot. Az pedig szinte biztos, hogy bukod a további frissítéseket. EU ROM->EU régiós IMEI! Az indiai ROM-ra EU IMEI-vel biztosan nem lesz frissítés! Tehát ha esetleg működni is fog akkor is minden alkalommal ugyanígy mókolni kell a frissítésekkel! Ugyanezért az IMEI eltérésért nem kap sok telefon frissítést, mert a beszállító megvette a sokkal olcsóbb kínai belpiacos/egyéb régiós megmaradt telefont és rátett egy EU-s ROM-ot aztán eladta Európában. Aztán jönnek a különböző fórumokra a hozzászólások "nem megy fel a frissítés, hibával kilép" pedig látszólag teljesen ugyanaz a telefon.....
-
efi99
őstag
válasz
zsoltip #160019 üzenetére
Netkapcsolat rendben van ilyenkor (pl a sebessége) ? Vagy a Google Maps is full offline tervez, ha a térkép rendelkezésre áll? Én mondjuk amúgy sem csípem, tele van házszámhibákkal, ami azért is gáz, mert a neten is azokat dobálja fel, de olyan szinten, hogy volt olyan bolt, ami emiatt inkább meg is változtatta a hibásra.
-
zsoltip
őstag
válasz
7Sony7 #160018 üzenetére
Sziasztok.
App: Google MapsKörnyezet, amiben a jelenséget tapasztalom:
Android 11, 12 rendszer.
Samsung, Xiaomi készülékekRendkívül lassan találja meg magát, rendkívül lassan (percek) alatt tervez útvonalat alkalmanként. Az okát egyelőre nem tudom.
Többen tapasztalaták már ezt, de mi a túró van a hátterében. Korábban rendkívül flottul üzemelt.Ezzel párhuzamban más app pöccre talál lokációt, tervez útvonalat.
Értetlenül állok... -
7Sony7
addikt
válasz
Viktor0610 #160017 üzenetére
Ok, köszi. Az a lényeg, hogy akkor elvileg ugyanaz a tipusszám ugyanazt a hardvert takarja indiában, mint itt.
-
-
7Sony7
addikt
Srácok, úgy általában: Ha egy telóra van több rom, (Eu, India, stb. Realme rmx3151), és Eu rommal jött, akkor elvileg rátehetem az Indiait?
-
w751230
tag
Sziasztok!
Google fordító szeretném rögzíteni amit mond angolul. Formátum mindegy, aac vagy mp3 vagy más.
Gondolom van rá valami program.
Samsung A21s
ZTE blade A31 Plus
LG K20 (Ok ez elég gyengus)Köszi előre is.
-
denko
senior tag
Sziasztok,
Keresek alkalmazást vagy módót hogyautomatikusan átméretezzem a képeket küldés elött, pl gmailen keresztül telefonról.
Alapjáraton jó dolog hogy nagy méretü képeket kerüllnek mentésre, de ha emailben küldöm öket akkor nem férnek be egy emailben. Tudom pl outlooknak van ilyen automatikus funciója, de gmailről nem tudok.
Valami megodás esetleg létezik erre?
-
szabi__memo
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
Srácok, nálam van gond, vagy megint várós a következő newpipe frissítés?
-
DanaL
tag
Sziasztok, Appsheet fejlesztésben tudna valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Befutott a Realme 14 Pro+
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged