Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
-
Tosee
őstag
válasz dokee78 #170785 üzenetére
Ezt használom: [Drivvo]
Előtte fuelio-t használtam, de nem tudtam megoldani az adatok költöztetését egyik készülékről a másikra. Az is nagyon jó app volt, de emiatt váltottam pár éve. Azóta nem tudom, hogy javították -e.A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
-
svgyula
addikt
válasz dokee78 #166976 üzenetére
A kijelző feloldása nélkül semmi nem fog/kellene működni. Persze van a gyorsfotó(nálam) azt pedig az is látja ha ez aktiválódik, aki piszkálja. Viszont te a készitett képen meg nem látod! Ugye a kijelző a fényképező alapegysége mert anélkül nem látod azt amit le kellene fényképezni.
Ha az a baj, hogy fel tudják oldani és belepiszkálnak akkor erősebb jelszó/akármi kell. Ha a fent említett részt használják akkor vedd ki a képernyővédő részen ezt az opció. Ott maradjon meg a sima feloldó kép sallang nélkül. Amit te szeretnél az térfigyelő kamera......Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
crok
Topikgazda
válasz dokee78 #166133 üzenetére
A szolgáltatásért fizetni kell de van rá szolgáltató.. pl. OTP SimpleBusiness.
De nem úgy működik hogy társítod a kártyád..[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Aurig@
őstag
válasz dokee78 #164094 üzenetére
Régóta így van. Még nem is volt máv applikáció, hanem elvirán keresztül lehetett elektronikusan jegyet venni, már akkor is volt 10% kedvezmény!
Ha retúrba vesz az ember 100 km-nél nagyobb távolságú jegyet, akkor talán 20% is van. De ebben nem vagyok biztos, abban viszont igen, hogy régen volt ilyen kedvezmény. Utaztam én is ilyennel. -
tomy86
addikt
válasz dokee78 #163508 üzenetére
Évek óta a bevásárlólista alkalmazást használom. Lehet saját kategóriákat létrehozni, szabadon állítható a betűméret. Nem tökéletes ez sem, de ez vált be leginkább. A Smartlystet is próbáltam. Abban lehet képet is csatolni a termékhez, de nálam kiesett amiatt, hogy kevés a beállítási lehetőség és ahogy látom a fejlesztéssel sem igazán foglalkoznak.
-
Faby
senior tag
-
vacs
veterán
-
Somatom
veterán
válasz dokee78 #162861 üzenetére
Curve alá szokták rakni az OTP kártyát Google Wallet -hez. Nem OTP kártyával, de évek óta használom, működik. Curve topik.
Egyébként a GPay -hez nem kell appot indítani, elég bekapcsolni a kijelzőt.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
svgyula
addikt
válasz dokee78 #161424 üzenetére
Ha van a telefonban olyan opció, hogy privát széf akkor oda behúzod az összes alkalmazást és csak azt tudja elérni ami marad. Levéded jelszóval vagy ujjlenyomattal és kész. Ha lejár a büntetés feloldod.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
nagyúr
-
őstag
válasz dokee78 #161424 üzenetére
Szia!
Automatizálóval készítettem már ilyet. Pld csak a Telefon és az sms használható, vagy Böngésző és Whatsapp. stb. Telepítés/törlés tiltva. De ezt a tiltást fel lehet oldani egy sms-el vagy ismét zárolni lehet. A részletekért keress meg PM-ben.
Illetve van még App Lock alkalmazás a Play-en is, az lehet egyszerűbb, megpróbálkozhatsz azzal is.[ Szerkesztve ]
Üdv: Mcrazy
-
mizoli
addikt
válasz dokee78 #160820 üzenetére
Nem hiszem.
A Solid Explorer csak FTP servert tud, de FTP klienst nem.
Javaslom a File Explorer+ -t, vagy egyik, vagy mindkettő telefonon. Tud szervert is, és klienst is önmagában. -
crok
Topikgazda
válasz dokee78 #160371 üzenetére
Torque-ot sajat dashboard-al [link] (nem keves ido de legalabb egy pillantasbol latom mi hogy tortenik) meg Sygic ha navigacio (nekem tetszik, a GMaps nezetet pl. utalom, a kocsi kepe rendszeresen eltakarja a keresztezodest, kicsi de sokfele agazo ketesztezodesben (Egerben pl.) gyak. latni le lehet merre van arra).
-
Somatom
veterán
válasz dokee78 #160371 üzenetére
Google Térkép
CamSam plus
Meg egy cirill betűs kamera app. Ráállítom az előttem álló kamionra és ha az megmozdul, akkor jelez a telóm.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
MODERÁTOR
-
fecus
őstag
válasz dokee78 #156998 üzenetére
Ha igazán frisset akarsz akkor vannak angol nyelvű ukrán rss-ek. Lehet kellene keresned oroszból is ugyanilyet és átlagolnod!
A másik, hogy az én tudásom szerint nem az app alszik be, hanem az androidot kell jól beállítanod."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
crok
Topikgazda
válasz dokee78 #156751 üzenetére
Ilyenről nem tudok.. annyit lehet megnézni, hogy a fiókkal belépve itt az myaccount.google.com-on bemész a Security-be, ott a Signing in to Google részbe és ott a 2-Step Verification-ben lemész a Backup codes-hoz, ott lesznek a kódok, ott kinyomtathatod ha kell, letöltheted ha szeretnéd vagy generálhatsz teljesen újakat is. A közvetlen linkje a menünek (persze belépés után..):
https://myaccount.google.com/two-step-verification/backup-codes
De ez csak a Google fiókra vonatkozik, más, Google Auth.-hoz hozzáadott oldalakra nem.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz dokee78 #155125 üzenetére
LesserAudioSwitch?
Még nem próbáltam, csak azért mentettem el, hogy egyszer majd pont, amit akarsz, azt kipróbáljam rajta.
De antennának valót, akkor is kell bedugni, csak talán ezzel utána átirányítani a hangot a bt-ra.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
svgyula
addikt
válasz dokee78 #155132 üzenetére
Szia! A telefonon megnézted mi van engedélyezve a bluetooth eszköznek? Ezt akkor látod ha hosszan rányomsz a csatlakoztatott eszközre. Ott kell megadni a "média lejátszást". Alapból ha be van dugva nem adja be egyik lehetőséget sem. Ez ugye normális eset mert ha bedugod a fülest nem akarsz a kihangosítót használni. DE mindenképp kell füles is mert anélkül nincs FM földi rádió vétel! Annak a vezetékét használja a telefon antenna gyanánt. Rendszertől függően az is lehet, hogy egyáltalán nem enged közösködést a füles és a vezeték nélküli eszköz között ha a fülest érzékeli.
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
zeon.hu
nagyúr
válasz dokee78 #153108 üzenetére
Google Family Link erre való.
Mindkét eszközre telepíteni kell.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
sopruk
senior tag
válasz dokee78 #152162 üzenetére
Itteni ajánlásra kezdtem el ezt használni nemrég, nekem bevált
Caynax GPS Sport Tracker[ Szerkesztve ]
-
-
pube111
senior tag
válasz dokee78 #148517 üzenetére
Az attól függ, hogy mi az igény. Ha egyszerűség, akkor ez a legjobb:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myskyspark.music[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz dokee78 #147941 üzenetére
Nálam is ezt írja de ettől még működik. Úgy tudom azért nem fejleszti mert alkalmazáson belüli vásárlásra állt át. Megdumálhatod vele, hogy visszaadja a pénzt te meg megveszed a fő alkalmazásban újra ha zavar ez.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
crok
Topikgazda
válasz dokee78 #147236 üzenetére
Vagy van rá lehetőség vagy nem, vagy megy a Helium az appokkal amiket mentenél vagy nem.
-
crok
Topikgazda
válasz dokee78 #146174 üzenetére
Most tényleg ugyanezt csinálod megint? Erre is ugyanazt tudom mondani mint arra, arre meg te nem reagáltál semmit.. most akkor..?
De egyébként ha már Xiaomi és MIUI akkor a Mi Mover a sajátja.
[ Szerkesztve ]
-
crok
Topikgazda
válasz dokee78 #145947 üzenetére
Egyikre se tudok mit mondani - akkor írjam meg hogy elolvastam de nem tudok rá mit mondani? Ha mindenre megírná mindenki elég sok lenne a törölt off.. Az Exceles kérdésnél pl. nem látok fejlécet, általában a fejlécre szoktak sorrendet állítani de persze enélkül is menne ha lenne adatfeldolgozási lehetőség az appban, talán azért nem lehet. Mondjuk én az Excelt meghagytam PC-re, Android-on SOHA nem kellett még Excelt nyomorgatnom. Ha kellene én először az AndrOpen Office-t, aztán a sima Microsoft Excelt majd a Google Sheets-et próbálnám meg (nem tudom mennyire szabad ilyen külső appokat használnod, mennyire szenzitív az adat).
-
Bozek
nagyúr
válasz dokee78 #143280 üzenetére
Újabban benne van a telefonban a Digitális jóllét (Digital wellbeing) alkalmazás. De lehet, hogy innen is le lehet tölteni, ha nincs fent, nekem két telefonnal kompatibilis.
Ez is függőség ellen van, be lehet állítani, hogy egy nap mennyit használhatod az egyes alkalmazásokat. Ha túllépted az időkeretet, nem indul el.
Tudom, más, amit te keresel, de ez is jó erre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Somatom
veterán
válasz dokee78 #118308 üzenetére
Milyen paraméterek alapján keresel alternatívát? Látod, hogy az Androidos böngészők nagyon eltérő tudatlanságúak.
Sztem az MX csak jelzi a telepített Google szolgáltatásnak, hogy "ez itt a reklám helye", aztán a Google megtölti a helyet. A fejlesztők pedig a Google -en keresztül kapnak jutalékot a megjelenített reklámok után. Vagyis, nem közvetlenül az MX lóg a neten.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest