- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Melack
veterán
válasz
jonnyjoker01 #38092 üzenetére
Az összes alkalmazásra. A Play áruház magától fog frissülni.
-
LordRajZoL
aktív tag
Mysms-t használ valaki?
Majd 3 perc mire a gépről vagy webről küldött sms kimegy, s az esetek kb 75% beragad hogy nem tudja elküldenni
-
szinimini
senior tag
Szevasztok
Tudnátok nekem olyan rádió app-ot mondani,ami nem használ netet?
-
Melack
veterán
válasz
jonnyjoker01 #38085 üzenetére
Akkor a Play Áruházban kapcsolod ki az automatikus frissítést.
-
Toobee
veterán
Tudtok olyan hálózatos fájlkezelőt, aminél egy adott mappa egész tartalma tetszőleges lejátszóval elindítható (mondjuk egy teljes album). ES File Explorer tud ilyet, de csak a saját playerével hajlandó így megnyitni. Ha egyesével indítom el, akkor kiválaszthatom, hogy a Neutronnal indítsa el.
-
Melack
veterán
válasz
jonnyjoker01 #38081 üzenetére
Kiveszed a pipát az automatikus frissítés elől.
-
bobace
addikt
Tudtok olyan progit, amivel a proximity sensort lehet kikapcsolni? Köszi!
-
válasz
jonnyjoker01 #38078 üzenetére
Phonesky.apk frissítését akadályozd meg, ez a Play Áruház.
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Nem tudjatok, hogyan tudom megakadalyozni a Play Store alkalmazas automatikus frisseteset? A regebbi play verzio jobban tetszik. Kitoroltem mar a MarketUpdater.apk-t a systembol, de valszeg nem az volt a gondom, mert meg mindig frissiti. Rootolva vagyok. -
fRooStzzZ
senior tag
Udv mindenkinek..
Kerdesem az lenne, hogy tud valaki olyan progit, ami tavoli vezerlesben el tudja inditani a telefon kamerajat video rogzites celjabol.
Egy WP-s telorol kene inditani, amin sajna a BT nem mukodik.
Igy vagy helyi halozat, vagy webes felulet lenne megoldhato, persze ha valami program tudna a droid es a WP kozt normalisan komunikalni.
Vagy tavoli asztal vezerles, azaz a droid valamilyen uton modon WP-rol vezerelheto lenne.
Sajna valamit muszaj kitalalni ra, mert egy ismerosomnel a presszoban tunik el a penz, ugy nez ki tudjuk is hogy ki az csak bizonyitek nincs..
Arra lenne kitalalva ez, hogy ha "elmegy wc-re a leanyzo" akkor a "gyanusitottunk" hatha akcioba lendulne, es lehetne bizonyitekot csinalni rola..
A valaszt koszonom.droid Note2, Wp meg egy lumia 620
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Melyik mobil böngészőt ajánlanátok gyengébb hardverrel megáldott telefonra, amivel tudok a tableten lévő ugyanolyan böngészővel könyvjelzőket szinkronizálni? -
Hajas Mao
tag
Droidwall-on kívül van valami adatkapcsoló tiltó program?
-
törölt tag
Azt tudja valaki, hogy hol tudom megnézni milyen appokra jelentkeztem tester-ként? Például így: [link]
-
olivera88
veterán
ADW Launcherben lehet törölni az alkalmazás csoportokat?Sehogy se találom.
-
törölt tag
válasz
Tejes Pite #38060 üzenetére
Mini PC -n a HideBar -t használom. Ehhez van egy külön toggle, amivel Tasker kompatibilis lesz.
Szokták még a Full!Screen -t is használni. Mindkettőhöz root kell. DE! Ezek az eltüntető programok tulképp megerőszakolják a rendszert. Másodpercenként kilövögetik a system.ui -t. Néha lehetnek mellékhatások. Pl. távoli elérésnél. -
vadkörte
addikt
Üdv!
Huawei G700-ra (JB 4.2.1) keresek működőképes hírdetésblokkoló appot - a legfrissebb AdFree-re azt írja, hogy elavult - valamint olyat amivel tudom szabályozni, hogy melyik alkalmazás fért hozzá a nethez. (wifi + mobil)
-
Tejes Pite
aktív tag
Sziasztok!
Az alsó(fekete sávban lévő)érintőgombokat hogyan lehet eltüntetni, pl. böngészés közben?
-
Fauno
tag
Sziasztok!
Tudnátok kicsit segíteni?
A következő a problémám:
Letöltöttem a Google Play-ről a Bridge Constructor alkalmazást és a telepítés végén ezt a hibaüzenetet kapom: "A csomagfájl nem lett megfelelően aláírva".Mi lehet a hiba?
Android verzió: 2.2.2
Eszköz: Samsung Galaxy-S WiFi 5.0 -
bencus3
tag
Sziasztok
A galériában egy albumot hogyan tudnék titkosítani?
Köszönöm -
spanyoll
addikt
Ha volt már a kérdés akkor bocsi, de:
milyen progival vagy hogy lehet megakadályozni, hogy a telefon kikapcsolja a mobilnetet x időnyi képernyőzár után? Tudom, spórol az enerdzsivel, de ennek ellenére azért én csak bekapcsolnám. Van erre valami megoldás?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
citkar
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, ami kiírja pontosan mely alkalmazás hány %-ot fogyasztott az akkuból.
Múltkor volt egy lock screen alkalmazásom, ami gyorsan fogyasztotta az akkut, de a saját akku információs résznél nem mutatta és újra van valamim, ami fogyaszt. -
Oldman2
nagyúr
válasz
#79335424 #38015 üzenetére
Köszi,
Ha elfelejtem az App Drawer-t (Programtár), akkor ez a "Mappák a főképernyőn" megoldás jó lehet. A végeredmény közel ugyanaz. Megnézem, van-e a Nova Prime -nak még valamilyen előnye/tulajdonsága amire szükségem lehet. Valamint a Nova vs. Apex memóriafoglalást.
-
dokee78
félisten
válasz
jonnyjoker01 #38036 üzenetére
Go launchert még használ valaki ICS vagy JB alatt?
Apex és Nova a leggyorsabb,é mappázható is. -
dlaj
őstag
Sziasztok!
Melyik az a progi, amelyikkel rootollt telefonon be lehet állítani, hogy a érintésérzékeny gombok villogással jelezzék az elmulasztott eseményeket? -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
blt.62 #38033 üzenetére
Nekem nincs fent, mert 4.4 alatt nem működik a donate (nincs még rá Xposed framework). Egyszerűen ráböksz a kívánt alkalmazásra és nyomsz egy hibarnate gombot. Ezt fejből mondom, sajnos nincs előttem. Gyakorlatilag csak egy szavas angollal kell megbirkóznod, ebben segít a Google Translate, az app nagyon egyszerű.
-
Regirck
senior tag
Sziasztok,
htc Desire X-hez keresnék olyan programot ami engedi a mappa létrehozzását a menüben.Rendmániás vagyok, így jól jönne.
-
blt.62
őstag
Tudnátok olyan magyar menüs marketről letölthető programot ajánlani ami automatikusan leállítja a háttérben futó felesleges alkalmazásokat? Most a Clean Master-t használom.
-
fdisk
őstag
Van 3 Gmail fiókom.
Használom a Nova tesla pluginját.
De ez csak a fő fiókom olvasatlan mailjeit jeleníti meg.
Ha a másik kettőn van olvasatlan azt már nem mutatja.
Normális ez így?
Ha igen, van más olyan app, ami az összes fiókom olvasatlan mailjeit tudja kezelni? -
bmwm3
tag
Sziasztok!
Pár hete elkezdte a telefonom, hogy random kikapcsol pár naponta. Eddig azt hittem, hogy véletlenül benyomódik a zsebemben, vagy ilyesmi, de ma éjjjel asztalra letéve tette ugyanezt, szinte teljes feltöltöttség mellett.
Tudtuk ajánlani valami programot, amivel file-be tudom logolni folyamatosan a CPU, akksi adatokat, hátha abból kiderül, hogy mikor és mi miatt kapcsol ki?
Galaxy Ace 2 egyébként, gyári telenor rommal, de rootolva.
Köszönöm szépen!
-
virkir
veterán
Na sikerült rosszul taperolnom.
A dolphin-ban eltuntettem a könyvjelzőket. Balról elhuzva, alul menüből mindig az előzmények jönnek elő.
Hogyan tudnám vissza varázsolni? -
vadkörte
addikt
válasz
jonnyjoker01 #38022 üzenetére
Kingsoft Office?
-
jonnyjoker01
veterán
Valaki tud mondani egy olyan office programot, ami nagyon részletesen ki van dolgozva, rengeteg funkciója van? Polaris Office jól néz ki de az csak a Goods Enterprise dolgozóinak elérhetô.
-
Aldi
tag
Milyen programmal és hogyan tudom elérni hogy mennyit tartja ébren egy adott program a telefont ?
-
yuri90
tag
Sziasztok.Milyen alkalmazással tudnám a zenéimet szinkronizálni a számítógépemmel?
-
vadászcsiga
félisten
-
törölt tag
válasz
Oldman2 #38013 üzenetére
Apexet használok, a Nova -t nem ismerem, így nincs viszonyítási alapom. Ezek csak ötletek:
-Apex -ben van cimkézés. Az alkalmazásmenüben felül a cimke neve (állítható a sorrend). Ráböksz és csak az oda cimkézett alkalmazásokat mutatja. Az előbb kipróbáltam, egy alkalmazás, több cimkéhez is társítható. A modulok (widgetek) külön cimkézhetők.
-Főképernyőn a tálcaikonok száma tetszés szerint állítható, a tálca görgethető. Ezek az ikonok tulképp lehetnek mappák, amikbe több alkalmazás csoportosítható. Nagyon ritkán kell belépnem a programtárba, mindent elérek egyetlen főképernyőről (összesen 240 alkalmazás van telepítve és 2db főképernyőm van úgy, hogy az alsó sort üresen hagyom, hogy görgetéskor ne legyen véletlen indítás).
-Ha van kedvenc launchered, csak ezt a mappázás/csoportosítás funkciót nem tudja, akkor erre vannak külön alkalmazások.Hívás ügyben, ha célalkalmazásban nem találsz ilyen lehetőséget, akkor sztem automatizáló programmal megoldható. Konkrétan ilyen feladatot még nem automatizáltam, de nem látom akadályát.
-
kodmen
aktív tag
válasz
w.miki #37934 üzenetére
Én a Battery Status Bart használtam a Galaxy 3-on. Ugyan nem tünteti el a másik ikont, de ez nem zavart. A status bar-on viszont mutatta, hogy mikor vettem le töltőről, és mV-ban a feszültséget is. Ez nagyon hasznos, mert a telefon %-os jelzése megbízhatatlanul ugrál a fesz. ingadozások miatt. Volt, hogy % alapján már aggódtam volna, a feszültség alapján viszont nem, mert még 3,800V-on állt.
-
dokee78
félisten
válasz
Oldman2 #38010 üzenetére
1. Igen lehet mappázni.
-Nova beállítások->Alkalmazásfiók->Alkalmazás csoportok-itt létrehozol mappát és megpakolod.2. Próbáld ki ezt:Call Blocker
Olvasok a vakvilágba
-
Oldman2
nagyúr
Két megoldandó problémám lenne...
:-)1. Van -e a Nova Launcher Prime-on kívül olyan Launcher, ami tudja azt, hogy 1-1 app, több almappába is bepakolható az App Drawer-ben?
Pl. a GMail a Google és a News almappába is.
2. Megoldható-e egy olyan funkcionalitás valahogy, hogy egyes hívók hívásai pl. 1 kicsörgés után automatikusan elutasításra kerüljenek? (Ingyenesen tudok bárkit hívni és a családtagjaimnak csak rám kellene csörögniük és pedig visszahívnám őket).
-
saltanus
aktív tag
sziasztok
nekem 4.4 nem megy a whattsapp se arton sem dalvikon?
valakinek van valami otlete? -
Aldi
tag
Sziasztok
Valaki ismer egy olyan programot/megoldást , amivel a telefonnak a kameráját a Skypehoz használhatom GÉPEN !? -
handrash
őstag
válasz
Vermilion69 #37978 üzenetére
Jobbik eset.
A problémát szerintem az smtp szerver beállításai okozzák.
Én is rugóztam vele egy darabig, majd a megoldás az lett , hogy a gmail smtp szerverét használom a küldéshez. Ha szakik itt nem mondanak okosabbat, írj privátot, elmondom én mit állítottam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok