- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
válasz
ollie #173835 üzenetére
Ez a link megvan, csak ugye ehhez be kell lépned a google fiókodba, amit nem tudtunk a telefonja nélkül akkor ott helyben az én telefonomról.
Amúgy meglett akkor a telefon, egy kávézóban hagyta és visszamentünk érte.
Csak a későbbiekre gondolkodom valami ilyesmi megoldásban.Egyébként Samsungosok vagyunk.
kovacsit: A Te problémád lényegében megoldható azzal amit most én is próbálgatok.
[link]
Csinálsz egy olyan flow-t ami minden bejövő sms-t továbbít neked sms-ben. Nem kell hozzá különösebb tudás. -
Des1gnR
őstag
Sziasztok,
A hetekben a párom elhagyta a telefonját és hirtelen nem jutott semmi eszembe, hogy-hogy nézhetném meg, hogy merre van. Nincs beállítva folyamatos google maps-os megosztás egymásnak, mivel durván szívja az akkut. Google belépéshez az én telefonomról kellett volna autentikálnia magát a saját telefonján, szóval az se jött össze.
Arra gondoltam, hogy egy automatizálási programmal bizonyos szövegű sms-re vissza küldetem a telefonnal a lokációt sms-ben, de hátha van erre valami bevált, kiforrott app-ja valakinek.
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok,
Samsung S20-am és rémlik, hogy volt olyan szolgáltatás, hogy egy nem fogadott vagy elutasított hívás esetén értesítést küldött, hogy hívjam vissza. Most nem találok ilyet, valaki esetleg használ ilyen funkciót?
Az is jó lenne ha lenne olyan app ami esetleg google calendarba csinál bejegyzést erről. -
Des1gnR
őstag
válasz
aprokaroka87 #84143 üzenetére
A Premium HD Wallpaper fent volt, de most töröltem. Egyébként gyári launcher van fent HTC témával.
-
Des1gnR
őstag
válasz
aprokaroka87 #84141 üzenetére
Értem, de nem tudom melyik és korábban nem reklámozott egy app sem, ma jelentkezett először.
-
Des1gnR
őstag
Sziasztok!
Valakinek volt már ehhez hasonló vírusa?
Hogy lehetne kiirtani? Google hirdetéseket jelenít meg minden appban és a homescreenen is. A Kaspersky nem talált semmit. Nem volt mostanában semmi új program telepítve.Ha a hirdetésen az opt out feliratra kattintok, akkor a tracker.tcp.re oldalra irányít.
-
Des1gnR
őstag
Régebben volt kérdés, de nem lett teljesen kitárgyalva egy olyan alkalmazás amely úgy ébreszt, hogy bekapcsol egy netes rádiót. Próbáltam legalább 6-ot, de csak 1-et találtam elfogadhatónak, ez viszont remek alkalmazás.
Jobb nem is lehetneSzóval csak ajánlani tudom a RadiON alkalmazást.
Gyönyörű UI és remekül teszi a dolgát. -
Des1gnR
őstag
-
Des1gnR
őstag
válasz
mouzrr #14642 üzenetére
Én ezt használom, ajánlom: Business Calendar Free
-
Des1gnR
őstag
Ilyet se láttam még új bill. bekapcsoláskor:
Remélem nincs több meglepi
(#14579) Cyrin: Ékezet nélkül is felajánlja az ékezetes szavakat.
-
Des1gnR
őstag
válasz
imi314 #14485 üzenetére
Ha jól olvasom ez tudja:
AlarmDroid
Ez meg biztos: Radio Alarm ClockNem tapasztalatból linkeltem, csak kigugliztam
Próbáld ki
-
Des1gnR
őstag
válasz
Mercutio_ #14346 üzenetére
Én összeszedtem pár appot a minap: http://logout.hu/blog/des1gnr/index.html
Nézz be ide -
Des1gnR
őstag
Nem egyszerű, de sok próbálkozással menni fog
Már egyszer volt róla szó és akkor ezt találtam: http://www.origo.hu/techbazis/20120628-internet-nelkul-is-mukodik-a-google-terkepe.htmlszerk:
ezzel lettem ős -
Des1gnR
őstag
válasz
dokee78 #14142 üzenetére
AutomateIt-Automate Your Droid
De itt neked kell lementened a cellákat.(#14145) dokee78: LLama? Nem ismerem
-
Des1gnR
őstag
Ezt nagyon ajánlják, szerintem érdemes kipróbálnod, én is ki fogom
Real Time GPS TrackerSzerk1:
Hozzáférést kér SMS küldéséhez, inkább még keresgélekSzerk2:
Már jött is válasz dokee78-tól, akkor én se töröm magam -
Des1gnR
őstag
válasz
Roxkex #14137 üzenetére
Az iGO nincs fent a play áruházban mivel csak 1 androidos készülékre adták ki, így ezt legálisan nem tudod használni, a warez pedig tiltott a fórumon. Javaslom próbálj ki más navigációt: Sygic: GPS Navigation, TomTom Europe
-
Des1gnR
őstag
válasz
-HajTömeg- #14120 üzenetére
Ilyen app csakis root-al lesz
-
Des1gnR
őstag
Összegyűjtöttem az általam használt alkalmazásokat és firkantottam mindegyik mellé egy mondatot, néhol kép is van. Kezdőknek jól jöhet.
Kérem azokat akik olvassák és hibát találnak linkileg vagy helyesírásilag, jelezzék alul hsz-ban.
-
Des1gnR
őstag
-
Des1gnR
őstag
válasz
Regirck #13621 üzenetére
Power Toggles, Notification Toggle
(#13626) Orlin: Én ennek a német-magyar párját használom és nagyon elégedett vagyok vele, ahogy látom a kommenteket, ez sem lehet rossz, sztm nézz rá.
-
Des1gnR
őstag
Szerintem olyan csak módosított romban lehetséges
Viszont widgetbe vagy értesítési sávba több app is tud pakolni: Mobile Signal Widget, Signal Notification -
Des1gnR
őstag
válasz
Outlander #13305 üzenetére
Egyszerűbb a Taskernél, ha direkt erre a feladatra való programot használsz: Announcify
-
Des1gnR
őstag
válasz
epikureus #13278 üzenetére
Én azt az AutomateIt-el oldottam meg, ha rátappincsolok az asztalra kitett widgetre akkor elindítja a navigációs szoftvert, bekapcsolja az adatkapcsolatot, kikapcsolja a wifit, bekapcsolja a gps-t, ha pedig leállítom a a navigációs szoftvert akkor minden vissza.
-
Des1gnR
őstag
válasz
blt.62 #13266 üzenetére
Azt, hogy mi a hiba nem tudom, de ajánlani tudok egy programot ami tökéletesen tiltja a megadott számokat: Kaspersky Mobile Security Lite
Persze van még sok másik app is: [link], de csak az elsőként említettet ismerem, használom.Nocsesz1: Nem használsz semmit profil változtatáshoz? Profile Scheduler, Tasker, AutomateIt? Azok tudnak ilyet, én is jártam már hasonlóképp.
-
Des1gnR
őstag
válasz
blt.62 #13173 üzenetére
Nem próbáltam, de biztos van olyan ami tudja, próbálgatni kell
i90venom: FolderSync Lite
-
Des1gnR
őstag
válasz
blt.62 #13163 üzenetére
Létezik: Ultra Voice Changer
-
Des1gnR
őstag
-
Des1gnR
őstag
Szerintem az én kedvenc programom megfelelne neked: AutomateIt-Automate Your Droid
-
Des1gnR
őstag
Bocs, nem olvastam át rendesen mert bele akartam férni a szerkesztési időbe, a válaszom vedd semmisnek
Szerk: Hogy ne csak off legyek azért kerestem egy kis listát, hátha segít: http://www.gameguru.in/features/2012/03/best-android-strategy-games/
-
Des1gnR
őstag
válasz
darvinya #13109 üzenetére
Ezzel be tudod kapcsolni, ha a biosban be van állítva: WoL Widget
Kikapcsolni már több app is tudja: [link], köztük persze van ami bekapcsolni is tudja, de én csak a Wol Widgetet használtam.
Taskerrel biztos össze lehetne rakni egy olyan profilt amire szükséged van, nézz be a Tasker topikba(#13115) darvinya : Ha nincs a hálózaton akkor nem tudod ébreszteni hálózatról
(#13114) akcsy: Age of Empire
-
Des1gnR
őstag
-
Des1gnR
őstag
Akkor még 1 próba: Math Algebra Solver Calculator
-
Des1gnR
őstag
Nálam az All Call Recorder tökéletesen veszi mind a két fél hangját, nem a mikrofonon keresztül, de ezt a beállításokban ki kellett pipálni
-
Des1gnR
őstag
Ugye jól emlékszem (és az AppSales is jól emlékszik), hogy a Kaspersky Mobile Security eddig ~3.000Ft volt?
-
Des1gnR
őstag
APKTool-al kicsomagoltam egy apk fájlt majd vissza, változatlanul, de úgy már nem engedi telepíteni, csak ennyit ír: "Az alkalmazás nincs telepítve"
Valaki találkozott már hasonlóval?
dokee78: Törölted azóta és minden jó?
-
Des1gnR
őstag
Valaki használja a ClockSync nevű appot?
Ameddig nem használtam addig fel se figyeltem rá, hogy 2 perc alatt 1mp késést hoz össze a telóm, másnak is ilyen sokat késik? -
Des1gnR
őstag
Ha jól emlékszem valaki a múltkoriban keresett bootanimációt, most én is nekiestem és találtam egy szép nagy pakkot: Boot Animation Collection
-
Des1gnR
őstag
válasz
bkercso #11985 üzenetére
Beállítások/Nyelv és Bevitel/Alapértelmezett
dekrer: TeamViewer for Remote Control sztm alkalmas erre is, de lehet van speckóbb app rá
-
Des1gnR
őstag
Én ilyet találtam:
http://www.androidrank.org/
+ itt még alul vannak linkek:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_most_downloaded_Android_applications -
Des1gnR
őstag
válasz
darvinya #11873 üzenetére
"Nem fogsz ilyet találni, az Android platform személyiségi okok miatt ezt nem teszi lehetővé."
Nem fér hozzá a program akár honnan is van portolva, hisz a platform ezt nem teszi lehetővé
Custom romok esetében elképzelhető valami hack, azt nem tudomerikke17: Nem kell megvenned, de akkor nem tudod használni a szótipp fjúcsört
scope2007: Én is azt használom, nekem bejön, főleg amikor szól, hogy ideje aludni ha ki akarom aludni magam
(Be lehet állítani a megfelelő alvásidőt és ahhoz képest nézi). Rengeted funkciója van, nézz rá az ingyenes verzióra
-
Des1gnR
őstag
Én ezt használtam régebben: WoL Widget
-
Des1gnR
őstag
válasz
PumpkinSeed #10827 üzenetére
-
Des1gnR
őstag
válasz
LonGleY #10690 üzenetére
Van erre valami progi, hogy le tudd szedni offline nem?
Most találtam egy ilyet:
"Ugyanakkor a próbák során kiderült, hogy ha nagyjából tíz-húsz másodpercen át ránagyítunk a térkép egy részletére, és ujjunkkal mozgatjuk a letölthető térképrészlet pozícióját, előbb-utóbb a kezelőfelület piros kerete türkiz színűre vált, és engedélyezi annak letöltését. Mindhárom telefonon sikerült letölteni a főváros térképét, és azokat a mobilt repülőgépes üzemmódba kapcsolva is tovább tudtuk böngészni."Forrás: http://www.origo.hu/techbazis/20120628-internet-nelkul-is-mukodik-a-google-terkepe.html
-
Des1gnR
őstag
válasz
#99546112 #10619 üzenetére
Én ezt: AutomateIt szoktam javasolni, de ha visszaolvasol egy kicsit akkor találsz még bőven.
-
Des1gnR
őstag
Olyan programot tud valaki, hogy rajzpadként tudjam használni a tabletem Photoshophoz?
-
Des1gnR
őstag
Ismeri valaki a Battery Doctor (Battery Saver)?? Érnek ezek valamit?
-
Des1gnR
őstag
-
Des1gnR
őstag
válasz
LonGleY #10149 üzenetére
Én is összeszedem az általam használt appokat, nem az összeset, de a javát.
AirDroid - wifin keresztüli fájlátvitel, legalábbis csak erre használom.
AppSales - figyeli az akciós appokat
AutomateIt Pro - telefon automatizálás
Business Calendar Free - naptár program
Catch Notes - a fontosabb dolgaimat ide jegyzem fel vagy akár bevásárlólista
Dropbox - online tárhely, talán ezt használom legtöbbet
JóSzaki - szakember kereső
Köpönyeg - időjárás widget
Koin - a kiadásaim követésére
Menetrend Droid - Volán és Máv menetrendek
Shazam - zenefelismerő
WolframAlpha - a matekhoz
SwiftKey 3 Keyboard - a legokosabb virtuális billentyűzet
Smart AppLock - alkalmazások megnyitásának védelme -
Des1gnR
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged