Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemos
tag
Hali.
Olyan launchert keresek amibe van hide icon funkció, meg csak fő képernyő van ahol mappákba rendezheted az ikonokat. Tehát nincs + menü ahol az összes ikon ömlesztve vagy ABC sorrendbe van.... csak ezt a 2 funkciót szeretném de jó lenne ha reklámmentes és nem fizetős lenne meg nem lenne tele ilyen booster meg olyan booster dolgokkal a program
Van esetleg ilyen app vagy ma már a reklámmentességért fizetni kell
(Nova,Apex, Zero, Holo, Solo ezeket néztem de volt amelyikbe vagy ez a funkció vagy a másik van meg, vagy mind2 de reklámokat tol.... )
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Tankréd
csendes tag
Sziasztok. Gyári filemanagert lehet törölni ? És még egy kérdés. mire használható a HWA ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv!
Van olyan alkalmazás amivel mobilegyenlegre meg tudom venni az éves autópálya matricát? Jelenleg a parkolást is úgy fizetem egy alkalmazással, hogy a parkolt összeg a mobilszámlára jön meg, ott kell fizetnem. Matricára is van erre mód?
-
aelod
veterán
Tudtok olyan programot amivel hangerő profilokat tudok beálltítani és adott időponthoz rendelni a már előre rögzített beállításokat?
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
kovisoft
őstag
válasz Zola007 #90088 üzenetére
Az EBookDroid-ban is be lehet állítani menüből, hogy milyen legyen a képernyő orientációja.
-
Fall-N
veterán
Érdemes frissíteni a C-Locker Prot, mert mai (7.8.0) build megkapta az egyedi widget (max 4x2 méret) opciót a Lollipop notifikációs stílus mellé. Támogatja továbbá a Lollipop swipe-action funkciókat is.
-
spiritex
veterán
Mindkét link a HMA-tól van, a 2. link egy leírás, hogy hogy kaphatsz tőlük statikus IP-t a számos országban kihelyezett szervereiken.
De egyébként szerintem is elképzelhető, hogy felesleges a fix IP...
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Zola007
veterán
keresek egy olyan PDF olvasó progit, ahol manuálisan lehet elforgatni a nézetet.
(A telefonom bugos, magától nem forgatja el)
Adobe, polaris nem tudja, pickwick santa pdf reader pedig összeomlik mikor be akarom állítani[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
teo77
őstag
válasz #79335424 #90070 üzenetére
Pontositok! Nem mobilszolgáltatóra gondolok. A bet365 nem megy itthonról, le van blokkolva 90 napra a NAV által. És szeretném úgy használni, mintha UK-ban lennék. Viszont, mivel pénzről van szó, nem szívesen használok ilyesmire ingyenes VPN-t, janem megbízhatót keresek. Az eddigi tapasztalataim alapján a bet365 figyeli a udereket. Szóval, ha látja, hogy naponta többször is változik az IP-m (a vpnszolgáltató mindig másikat ad..vagy nem?), meglehet, hogy blokkolni fog. Ezen ok miatt szeretnék fix IP-t a VPN szolgáltatótól.
[ Szerkesztve ]
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
spiritex
veterán
Swiftkey használóktól kérdezem, hogy az miért van, hogy egyik napról a másikra elfelejtette a megtanult szavak 70-80%-át? Mintha régen olvastam volna ilyet, hogy mással is előfordult, de nem emlékszem az okára.
Köszi!Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
dokee78
félisten
Talált már valaki Webcam figyelő alkalmazást?
Amelyik mobilnet esetén is eléri a PC webcameráját. -
localhost
Közösségépítő
válasz aprokaroka87 #90079 üzenetére
Ne haragudj, de nem érted.
Én keresek olyan appot vagy módszert, ami az általam elvárt egyszeri boot utáni jelszó kérését valósítja meg.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz aprokaroka87 #90077 üzenetére
Igen. Csak bekapcs után. Egyszer.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz aprokaroka87 #90075 üzenetére
Nem. Bekapcsolom, jelszót kér. Aztán soha többé nem. Csak a következő bekapcsoláskor.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
Keresek olyan appot vagy módszert, hogy bekapcsolás után kérjen a tabom egyszer ! jelszòt.
A napközbeni lezáráskor elég a csùsztatható unlock. A köverkező rendszerindításig. Hogyan?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
gjoco1
addikt
válasz StarKiller89 #90067 üzenetére
Tedd fel a Zooper widgetet és olyat csinálsz,amilyet csak szeretnél.Rengeteg lehetősség rejlik benne.Én már hosszú évek óta használom,igaz egy picit melós,de megéri.
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
StarKiller89
senior tag
sziasztok
tudnátok ajánlani pár jól kinéző időjárás widgetet, ami egyszerű és letitsztult és a lényget mutatja
köszi| Samsung Galaxy S23 |
-
tomy86
addikt
válasz Bálint85 #90050 üzenetére
Call Meter 3g szerintem a legjobb.
-
Teodor52
senior tag
válasz holozis_HUN #90062 üzenetére
Igen teljes mértékben!
Köszönöm szépen a segítséged!
-
holozis_HUN
veterán
válasz Teodor52 #90061 üzenetére
Szia! Igen, HA be van kapcsolva az automatikus frissítés (alapból be van), akkor egyből kezdi frissíteni őket, amint WiFi éri a telót. A Status Bar-nál (ahol mutatja az aksi százalékát, egyéb üzeneteket, ahol ha lehúzod ki be lehet kapcsolni a WiFi-t stb) kiírja, hogy hány százaléknál jár a letöltés. A végén kiírja, hogy hány alkalmazás lett frissítve. Verziószám megtekinthető úgy, hogy rámész az alkalmazás oldalára (ahol letöltötted, és ahol írja, hogy Törlés vagy Megnyitás) és Több vagy További információk és annak a legalján van a verziószám, készítő, mekkora a program stb.
Antivírust nem szoktam használni, ha nem töltesz le illegális helyekről (Torrent és egyéb) akkor nem kapsz vírust. Ha csak a Google Play-t használod. Az anivírus picit lassítsa a telót és kicsit eszi is az aksit (ez a tapasztalatom)
Remélem érthető voltam
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy-két kezdő kérdésem.
Elolvastam az első oldalon írtakat, de az alábbi kérdésemre nem találtam a választ.
Hamarosan szeretnék venni egy okostelefont(még nem volt) és az lenne a kérdésem, hogy az android rendszer illetve a rá telepített alkalmazások automatikusan frissülnek, akkor is, ha egy hét kikapcsolás után bekapcsolom a telefont?
Ha igen, akkor mennyi idő kell ahhoz a rendszernek és az egyéb programoknak hogy felfrissüljenek?
Meg-e lehet tekinteni ezen folyamatokat,ellenőrizni lehet-e, hogy a programok frissítése hol tart és milyen adatbázis verziót értek el?
Végül az utolsó kérdésem, hogy az adott telefon(Samsung A3) saját vírusirtója mellé érdemes más védelmi programot pl:a topik első oldalán írtak alapján az avira) telepíteni vagy nem?
-
teo77
őstag
Valaki arról tud valamit, hogy lehet-e fix IP-vel VPN-ezni, ad-e a szolgáltató? Mert tartok tőle, blokkolna az adott szolgáltató,ha látni fogja, hogy mindig más-más IP-ről lépek be
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
válasz B******** #90056 üzenetére
Nem kell ki-be jelentkezni, a google alkalmazások menüjében egy tapi a váltás az accountok között.
(#90045) tapaizo: mivel ez magáninformációnak számít, így nem lehet. Azért mobil a mobil, mert nincs helyhez kötve.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
B********
aktív tag
Sziasztok! Mivel nem találtam konkrétan a témába vágó topikot, itt teszem fel a kérdésem:
Azok tapasztalatára vagyok kíváncsi akik egy készüléken több google account-ot használnak. Azért kellene, mert így lenne egy személyes meg egy amit mondjuk játékokhoz használnék. Azt tudom hogy kell létrehozni, de magán a készüléken hogy váltok a kettő között? Egyszerre lehet a kettőt használni, vagy csak egyiket vagy másikat ki-be jelentkezéssel? Pl. egy Google alkalmazás esetében, konkrétan arra gondolok, ha megnyitom (mondjuk gmail vagy play áruház) ki kell választanom hogy melyik accounttal szeretném használni, vagy minden egyes váltásnál előtte ki-be kell jelentkezni? -
teo77
őstag
-
Salex1
őstag
Valami alkalmazással meg lehet azt csinálni, hogy ha jön egy SMS és "lesöpröm" az értesítéseknél, akkor az váljon olvasottá?
-
Bálint85
senior tag
Tudtok olyan android alkalmazást ami az előfizetés kimutatásához való, hogy hol járok forintban, internet forgalomban, sms-ben stb?
http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
mzso
veterán
Valaki tudna ajánlani jó FM rádió alkalmazást. A Dooge X5pro-m beépítettje igen gyengus.
A csatornákat név nélkül frekvenciánként ömlesztve menti, bár tud RDS-t. (Bár az ékezetes karaktereket hibásan dekódolja...)
Elég gáz így használni. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz aprokaroka87 #90046 üzenetére
szerk+
bár lehet hogy ez szolgáltató és cella/torony képességein is múlik szerintem
-
tagagaba53
tag
Sziasztok !
Olyan böngészőt keresek, amibe átlehet a chrom könyvjelzőt importálni.
Rengeteg link van és egyszerre kellene.
Köszi !- Mielőtt megszólalsz, gondolkodj el azon, szebb-e az amit mondanál mint a csend amit megtörnél vele. -
-
törölt tag
Üdv!
Ismer valaki olyan alkalmazást amivel meglehet hatátározni, hogy a másik fél akivel beszélek melyik régióból vagy településről beszél? Pontos adat nem kellene, csak úgy nagyvonalakban. -
törölt tag
válasz aprokaroka87 #90040 üzenetére
Köszönöm meggyógyult....
-
Oldman2
veterán
Az ADAway 3.1-et használom F-Droid alól telepítve, de az utóbbi hetekben megjelentek olyan reklámok, amik átcsúsztak a "védelmen".
Az adatbázisa friss (ami mellesleg baromi lassan frissül), ki mit használ ilyen célra?
-
törölt tag
Kérdeznék....válasz reményében
Adott vadiúj csájnafon teló, nem vadiúj kártyával.
Az még hagyján, hogy a 4G eléréséhez apn-t kell beállítani....de a beállításoknál meg sem jelenik az adatkapcsolat, mint menüpont. Hogy tudnám akkor bekapcsolni a mobilnet-hez, vagy ki, ha már nem kell ?
Vagy hol lehet még megtalálni máshol 5.1 alatt ? (nem, widgetként sincs...)
-
mzso
veterán
Kösz a tippeket.
-
domerator
veterán
válasz holozis_HUN #90015 üzenetére
Na koszi meg 1x de nem tudom feltelepiteni. A gyari romban benne van a chrome es csak tiltani lehet, torolni nem es a masik telepitesekor erzi hogy van mar egy chrome telepitve.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
törölt tag
válasz #20749568 #90033 üzenetére
MyTV -hez és TV-GO -hoz EZT használtam, de Play -jel nem próbáltam. Nagyon régen Fake GPS -szel vertük át a Play -t. A GPS ugyanis magasabb prioritású volt. Ha volt GPS koordináta, akkor már nem használt a Play hálózati helymeghatározást. Azóta nem tudom, hogy mennyit finomodott a helymeghatározás módja. Lehet, hogy még a Wifi Near -t is ki kell kapcsolni az átveréshez.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
U.K. szerveres VPN alkalmazást keresek. Megbízhatót. PayPal számlát is fogok rajta keresztül használni. Szóval fontos a megbízhatóság. Nem baj, ha fizetős.Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
S e t h
nagyúr
Erre jók a podcastok, én évekre el vagyok látva régi anyagokkal.
Emellett kabarék minden mennyiségben, zenét unnám én is ha folyamatosan menne. Ebook felolvasás is nagyon jó, sajnos ezekkel el vagyok maradva a sok más anyag miatt.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
mzso
veterán
Ha valami rohadt unalmasat kell csinálni, de mellette lehet valamit hallgatni a telefonon ti mivel kötitek/kötnétek le az agyatokat hogy ne öljön meg az unalom. A zene hallgatás erre szerintem nem igazán hatékony.
-
domerator
veterán
válasz kisspall #90018 üzenetére
Köszi, erről beszéltem, hogy ha a font méret rendben van, akkor meg ide-oda ugrál nagyításkor... nem töröltem le a progit, mert ha valami nem jön be operával, akkor próbálom más böngészővel, de egyelőre elsődleges az opera.
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Egyik pillanatról a másikra a Nexus 5 (Droid 6.0.1) készülékemen a Gyors beállításoknál "beragadt" a Teljes némítás üzemmód. Egyszerűen nem lehet tovább, vagy kilépni belőle. A befejezés gombra se reagál. Se a hangerő gombokra.
Van valami ötlet rá, hogy szokásos módon menjen újra miden?
-
holozis_HUN
veterán
válasz domerator #90012 üzenetére
Nekem is szaggat az új, rakj fel egy régebbit. Pl nekem ez van: Chrome régi
Nekem ez nem szaggat.
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
domerator
veterán
válasz vadorzó #90013 üzenetére
UC nálam is jól megy, egy hibája azért van: pont a PH fórumot nem tudom vele rendesen olvasni, mert vagy teljesen más betűméretet állít be postonként (tényleg, az egyik olvasható, a másik mikroméretű, hihetetlen), vagy ha a betűméret oké, akkor nagyításkor mindig elugrik valahova a lap szélére/közepére stb... ha pl lap aljára érek és nyomnám a nyilat a következő oldalra de előtte persze kinagyítom hogy eltaláljam, akkor én a nyílra nagyítok rá, de a genya utána elugrik valahova máshova én meg nyomom a nyíl helyét és ha nincs szerencsém akkor tök más linket találok el... k..va zavaró.
(#90015) holozis_HUN:
Köszi a tippet, leszedtem, megpróbálkozom, hátha... (nálam a chrome a hőskorában futott jól, akkor csak szinte böngészni lehetett vele, de azt kvagyorsan... az opera se a régi már, de most lekopogom jól megy.)
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Feltettem a Chrome böngészőt, hátha még jobb lesz mint az Opera... elkezdtem böngészni vele, szaggatott, akadozott és 5 percen belül a telefon (Galaxy A3 Duos) jól felmelegedett.
Tanulság: a chrome még mindig egy rakás sza...harai homok
-
tes7h
csendes tag
válasz punky10 #90007 üzenetére
Ebben az esetben az ikonok között,amiket listáz, egyszerűen hiányoznak ezek(üres terület a helyükön kihagyva).
Kénytelen voltam letörölni a Novát, írtam már nekik play-en is fél éve a problémát, de válaszra sem méltattak. Kár, még fizettem is a prémiumért.
Angolul sem találok semmit,pedig g2 mini nem egy utolsó szemét
Egyébként már több hivatalos rommal is próbáltam, 4.4,5.0.2 ... -
huliganboy
addikt
Régen ezt használtam, próbáld ki..
-
tes7h
csendes tag
Sziasztok!
Nova launcher prime felhasználóktól érdeklődnék elsősorban.
Az ikonok méretét fel szoktam húzni 120%-ra, 100%-on túl kicsik. Viszont amint ezt megteszem,az eredeti LG alkalmazások iconjai eltűnnek, és egy zöld android lett helyettük.(sms,telefon,galéria,számológép,óra,kontaktok,stb...)
A letöltött alkalmazások ikonjaival viszont nincsen ilyen problémám(fb,doulingo,whatsapp,stb...)Ha visszaállítom 100%-ra,akkor megint visszatérnek az ikonok. Ha iconpack-et(ikonpakkot?! ) telepítek, azokkal sincs ilyen gond...
Valakinek van valami ötlete, hogy ez mitől lehet? Nem újkeletű probléma ez nálam sajnos.
UI.: a novától nem szívesen válnék meg, megszoktam a gesztusokat
-
Melack
veterán
Sziasztok! W10M-ről van olyan app, ami az sms-eket át tudja vinni droidra? Cseretelefon vmi droid lenne, apunak viszont kellenek az sms-ek. Köszönöm!
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
maestro87
őstag
válasz #79335424 #89993 üzenetére
Csináltam egy új reget tableten és mikor windows-on firefox-ban beakartam jelentkezni ez a kép fogadott.
Ez biza nem működik ingyenesen, csak egy eszköz fajtával.Arról én meg nem tehetek, hogy nem emlékszel milyen eszközön regisztráltál be és hogy prémium időszak alatt vagy lejárta után próbáltad használni linuxon, windows-on, mobilon, kutyafülén; na meg hogy eme korlátozás érvénybe lépése előtt vagy után.
Maradjunk annyiban, hogy ha mobilon regisztrálsz, akkor ingyen nem lehet belépni és szinkronizálni pl. windows-os pc-n.
Windows/Linux alatt te csak más fiókkal vagy prémium időszak alatt használhattad. Jelenlegi helyzetben nem tudod prémium nélkül ha androidon regisztráltál be.kuksa90: Annyiban igazad van, hogy 2 napja írta hogy androidos mini PC-n használja, de annyiban meg nincs, hogy én is világosan leírtam hogy PC-n is akarom használni. Amire azt kellett volna rögtön válaszolni, hogy ehhez bizony elő kell fizetni a LastPass-ra, máshogy nem megy. De itt is írtam.
De ő meg írt olyat is, hogy PC-n kezdte el használni. Szóval nem kell csodálkozni, hogy nem értjük egymást és már nem tudom, hogy akkor az én windows-os gépemet minek nevezhetem, hogy érthető legyen. Úgy látszik ha már azt írom PC, akkor már sajnálatos módon mindenki egy androidos gépre gondol... (Úgy látszik a többség megelégszik egy androidos géppel. )
Mellesleg van nem androidos mini PC is....
Témát magam részéről lezártam, 12 dodót nem fogok érte fizetni évente.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok