Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
hát az 1500 darab nem mind banki volt. csak gyors rápillantás szinten, amég nem jöttem rá, hogy ezek idegen sms-ek, nem a spané: késik a busz, sietek puszi... bocs hogy csak 5 percig birtam, dehát neked is ugyananyi időd volt rá
stb... Kár hogy képek nem voltak már rajt. Mirjam volt az előző tulaj neve. 
-
Melack
veterán
válasz
vilmaboy
üzenetére
Örülök, hogy segíthettem!
(#4096) Oldman2: én vettem már úgy telefont, hogy abban bejelentkezve maradt a régi tulaj a Facebookra, Twitterre, mindenre. Képek, ami csak kell. Jófej voltam, alapra tettem a telefont, és ennyi.
(#4097) vilmaboy: szaftosabbak vagy csak banki smsek? Mert még a Nokiás korszakomban banki és szerelmes smsekkel teli C6ost vettem

-
-
Melack
veterán
válasz
vilmaboy
üzenetére
SMS BackUp+. A GMail fiókodba fog felmenteni mindent. ÉS a legjobb, hogy te adod meg, melyik fiókba
Ergó az újat meg is adod, és oda menti ki. Semmi extra, de jól teszi a dolgát.Ha kimenteni akarod gépre, akkor SMS BackUp and Restore kell neked.
-
tomiee85
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan alkalmazást keresek ami kiolvassa az SMS-eket a SIM kártyáról ROM telepítés utánKöszi

-
vilmaboy
őstag
aham. gondolom a "Talk" az... Namost. az a gond. a régi tulaj rajthagyta a gmail fiókját és felvettem a telóra a jelenlegi user-t is. a talk alapbóla régire szeretne bejelentkezni. viszont törölni nem tudom a régi xyz@gmail.com fiókot. hogy lehetne? csak hozzáadni enged újat.
szerk: amikor törölném a régit, akkor aszongya, hogy néhány alkalmazás használja ezt a fiókot és a gyári beállítások visszaállításával tudo9m csak törölni, amikor viszont minden szemjélyes adat törlődik a telóról. nem kéne eltünjön minden szám, üzi stb...
-
vilmaboy
őstag
egyik ismim egy ZTE Blade-en szeretné a gmail chatjét használni. Mi kell ehez? Nem vágom az androidot. Symbienes vagyok.
-
törölt tag
-
Narxis
nagyúr
Megjelent a jetAudio Plus v1.9.0
A verzió jellemzői:
* WMA support (depends on your device spec)
* Show/hide button bar by album art touch
* Pitch shifter (for Plus only)
* New widgets (4x2, 4x3, 4x4) (for Plus only)
* Shake to play next/prev track
* Show/Hide album art on Folders tab
* Share function
* Full screen option (hide status bar)
* Sort in Songs tab
* Always display option for status bar icon
* Fixed M4A lyric display problem
* Hebrew/Spanish language added
* Other minor enhancements and bug fixes -
maggi1886076
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan programot, amivel 2 különböző készülékről áttudom menteni az adatokat?pl egy játék mentését akartam átrakni titanium backuppal zte blade-ről SGS2-re, de nem jött össze.átmásoltam a mappáját is de a program nem látta.
-
havri1
félisten
Helló!
Létezik olyan program, ami képes egy foglalt szám hívásakor x -szer automatikusan hívni a számot? Amolyan redial. Rengeteg van play-en , de mind halál sz@r. PL ha lerakom a hívást (megszakítom), akkor is újrahív, illetve ahhoz, hogy újrahívjon, rá kell bökni..
Nekem annyi kellene, hogy fusson háttérben, és ha foglalt a szám, ő egyből újrahívja. És pont.
Ha valaki tud ilyet, ne tartsa magában!Köszönöm!
havri
-
punky10
addikt
Egyszer megcsináltam a telom "senior" telefonnak.Minden adott, nagy ora, állithato méretű tárcsázó, full testreszabhatoság.5 oldal, a home-on egy nagy óra, hivás és SMS-jelző widget, balra a legfontosabb kontaktok widgetje, plussz tárcsázo és telefonkönyv, megint balra teljesképernyōs SMSwidget. Jobbra teljeskijelzős naptárwidget a nyugiklub rendezvényeinek és az SZTK-hoz, megint jobbra egy Galéria-widget az unokâk fotoinak... Még az édesanyám is simán kezelte, egyedül amiatt nem vettem neki egy olcsobb Alcatelt, mert idegenkedik
az érintőképernyőtől. De a szintén idős barátnőjének nagyon tetszett! -
gatto_
senior tag
Délelőtt óta furcsa mód azt csinálja, a telefonom, hogy a mobilnet H betűje alatti két kis nyil folyamatosan világít, azaz folyamatosan tölt valamit. Felraktam, egy hálózat monitorozó kis progit, ami mutatja is, hogy folyamatos 3-5 Kb/s-al tölt le-fel. Marha zavaró az adatforgalom miatt, és főleg azért mert marhára szívja az aksit. Valaki nem ismer egy olyan hálózat monitorozó programot, ami röptében mutatja, hogy épp mi használja a netet, hogy kiszűrjem. Tehát nem egy sima adatszámláló kell, mert az van, de nem segít.
-
DS39
nagyúr
válasz
Phantomhive
üzenetére
na akkor ugyanolyan rom van nekem is, kell legyen a tel.számok mellett zöld telókagyló ikonok meg a kis levélboríték, hogy egyből üzenetet írj.
na de mindegy, amit Jim74 ajánlott használd azt, de van még pár Dialer app Play-en, ami tetszhet.ami a widgetet illeti azért nem tudod kitenni, mert valószínűleg SD-re vagy a belső SD-re települt, de az ilyen widgeteket a teló saját belső memóriába kell tenni, hogy használhatóak legyenek.
ami az androidot illeti, lehet ezzel nem leszek népszerű, de okostelót 50+ éves emberek 5%-a ha tudja/kitudja használni, a legtöbben csak azért veszik mert menő, mert a rokonnak/kollégának is az van, de gyakorlatilag ha bármelyik ilyen korú ismerősömnek odaadnék egy ilyet és azt mondanám küldjön át róla egy képet, vagy nyisson meg egy zenét nézne rám nagy csodálkozva. egyszerűen nem nekik való, nem az IT világban szocializálódtak. és tényleg elnézést ezért az okfejtésért
-
baandii
senior tag
hellosztok!
tudtok esetleg olyan app-ról ami a főképernyőre dob vissza?...ha pl. használom a facebook-ot vagy vmi más alkalmazást és kikapcsol a képernyő akkor na maradjak benne az utoljára használt alkalmazásban. -
válasz
hallerlaller
üzenetére
Az nálam alap, hogy non fácse

-
punky10
addikt
válasz
Phantomhive
üzenetére
Én is az ExDailert ajánlom, már több, mint egy éve használom, szuper. A hivásinfoban is egy érintéssel lehet hivást inditani, akár huzással, akár "zöldgombbal".
4065 BéHGT:nem itt láttad. Esetleg a SE-Portálon...
-
-
Kulinger
tag
Sziasztok!!!
Rakjak fel vírusirtót?
Melyiket ha igen?
-
BéHGT
senior tag
tapatalk-al hogy tudok ide írni? Nem találom sehogy ezt a fórumot a programmal...

-
Foose
addikt
Tud valaki olyan appot, amivel könnyedén elérem/szerkeszthetem a blogspot oldalam? A hivatalos blogger app egy kalap kaki...
-
válasz
Phantomhive
üzenetére
Szerintem lépj túl azon, hogy milyen szoftver van rajta. Playről szedd le az ExDialert és telepítsd fel. Hidd el, egy próbát megér. Kb. 1,5 éva van androidos telefonom, kb. 1 hete raktam fel ezt a tárcsázót és nem értem, hogy idáig miért nem használtam... Számomra hibátlan, mindent tud, amire szüksége lehet egy átlag felhasználónak.
Még egyszer nem mondom el

-
Phantomhive
aktív tag
Huawei U8815
android verzió 2.3.6
alapság verzió: 109808
kernel: 2.6.38.6-perf.tudomásom szerint zsír új, érintetlen a készülék. a beállításokban lévő szoftverfrissítés gombra nem talál semmi frissítést, szóval gondolom ez a legfrissebb rajta.
a "nem kell akkor androidot használni" felfogás nem túl barátságos válasz egy gondokkal küszködőnek miután megvette az androidot
-
neo-geo
senior tag
Tudna valaki egy programot arra hogy 2 androidos telón, wifin keresztűl fájlokat mivel lehetne küldeni?
-
ben11
őstag
Hasznos progi!
Mar egy jo ideje keresem a megoldast arra, hogy egy kepet a home kepernyorol egyetlen erintessel meg tudjak nyitni.
Probalkoztam mindenfele kepkerettel, de nem jottek be.
Nos, ha valaki hasonlo cipoben jar ajanlom: Image and Video Shortcut
Teszi ami a neveben is all, tokeletes. -
freemanone
addikt
válasz
üzenetére
igen tudom, de nem sikerült összehozni vele, de rájöttem mi volt a baj, nem volt joga lefuttatni a scriptet, kelett hozzá a kis su ikon bekapcsolása, mert nem elég, hogy maga a program root jogokkal rendelkezik, külön kezeli a scriptek jogosultsági szintjeit, ami nagyon jó!

mostmár szépen fut a scriptem ahogy azt kell neki! Köszönöm szépen!
amúgy jobban el se dughatták volna a scheduler részt.... -
törölt tag
válasz
Penész Gomba
üzenetére
-
válasz
Phantomhive
üzenetére
Rakd fel az ExDialer tárcsázót és állítsd be alapértelmezett tárcsázónak. Tudja az jobbra húzom hívás, balra húzom sms funkciót. Szerintem ez e legjobb megoldás s problémádra.
-
törölt tag
válasz
Penész Gomba
üzenetére
Romcsere után titaniummal állítottad vissza?
-
törölt tag
válasz
freemanone
üzenetére
Írtam, hogy a script manager tud ilyet. Benne is van a leírásában: "Schedule at selected time. (cron jobs)". Az 5. kép mutatja is a timert, ott állítod be az időzítést. Megadod, hogy milyen script fusson le, mettől meddig és milyen időközönként.
-
fatal`
titán
válasz
Penész Gomba
üzenetére
Nálam megy.
-
Penész Gomba
tag
Shazam működik nektek?
Elkezd betölteni, majd kidob:
Could not establish a connection (ftp.ope) hibával. -
hallerlaller
addikt
Na basszus, mások is szívnak Nexus7-en ezzel, dpi-t lejjebb kell állítani hozzá.

-
DS39
nagyúr
válasz
Phantomhive
üzenetére
nem hülyének nézlek, de nekem is Huawei-m van és van zöld hívás gomb. lehet hogy nem gyári rom van a telón?
btw. a hosszan nyomás nem tudom miért kor függő, 3-szor csinálja vki megszokja. ha pedig nem, nem kell androidos telót használni, van hagyományos nyomógombos is.
-
Phantomhive
aktív tag
az adott név mellett se szám, se zöld hívás gomb nincs. ha volna, akkor nem tettem volna fel ezt a kérdést.
légyszi' ne nézz hülyének.a hosszan lenyomás nem egy user friendly megoldás egy alapvető funkció eléréséhez.
főleg nem várom el egy 50+ jóembertől, hogy hosszan nyomogasson kontaktokat, hogy fel tudja hívni a fiát.ketten ajánlottak widgetet. le is szedtem az egyik ajánlottat, de sajnos a widget listában nem bukkan fel letöltés után, indításnál pedig közli, h ne indítsam, hanem tegyem ki, mint widget

még genyózok vele, hátha.
köszönöm a tippet. -
válasz
freemanone
üzenetére
Ilyen engem is érdekelne.
-
fatal`
titán
válasz
hallerlaller
üzenetére
Nem tudom, nincs tabletem és smart keyboardot használok.
-
Zirowe
nagyúr
Sajnos nekem igen, mert van pár modortalan ember, aki kapva kapott ezen az alkalmon (ingyenes beszélgetés lehetősége), és azóta egyfolytában hív.
Erre pedig nincs szükségem.Ezt szeretném elkerülni, nemhiába vannak nekem tiltva gtalkon is, de a viber leírása alapján ez úgy működik, hogy elég, hogy én legyek az ő névjegyzékükben, és máris látnak, nem kell, hogy az enyémben benne legyenek. :S
-
Melack
veterán
Nézd, ezt én is megkaptam, de mégsem írtam rád. Ez egy olyan beállítás, amit Te ki tudsz kapcsolni, hogy Te ne lásd az újakat, de ugye ezt ők nem tették meg (Settings - Show joined ). Ezt leszámítva egyáltalán nem rossz a dolog - egy ilyen miatt nem érdemes egyből kukázni.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
darvinya
üzenetére
Ez sajnos nagyon nem jó hír. :S
Vibert felraktam, de az rögtön repült is ezért.
Akkor nem tudnátok vmi hasonló egyszerű megoldást más programmal?
Édesapámmal szeretném összehozni a "kapcsolatot", mert ő jelenleg külföldön van, de kb annak is örülök, hogy sikerült elmagyarázni neki, hogy a gtalkot hogy kell elindítani (kilépni még nem tud
).Esetleg vmi hackelt gtalk app?
Szerk: közben találtam tört gtalk appot, de ahhoz meg root kell.
-
Melack
veterán
Én úgy tudom 2.3.4 felett ez alapból megy. Ez a leírás talán segít.
(#4026) Edenyke: nekem 2.3.3 van, így sajnos nem tudok gyakorlati tanácsot adni

-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, beépített gtalk programmal lehet vhogy voice chatelni?
A másik félnek nincsen előlapi kamerája, így nincs a neve mellett a kamera képe, ezért nem tudok semmi mást kezdeményezni a szöveges chaten kívül.
Vagy az kéne, hogy fél videóchat (csak az én kamerám által küldött kép), vagy semmi videó, de audio igen.
Ez megoldható vhogy?
Most alternatív appok nem nagyon érdekelnének a témában.
-
Nocsesz1
senior tag
Visszatértem a gyári Gmail-os levelezőre HTC 4.0.4 sense 4.1 hogy lehetne megcsinálni hogy mutassa levél érkezését az ikon felett számokkal. Három email cím van beállítva neki de csak egy jön hangal az értesítő sávra. Jó lenne ha mutatná a másik két címemre is ha érkezik egyből látnám.
-
twine
veterán
-
zho-lee
addikt
válasz
Phantomhive
üzenetére
Szia!
Erre én a Contact widget-et használtam, amivel kitettem egy teljes oldalra a fontos kontaktokat.
Be lehet állítani, ha a kontakt fotójára böksz, mi történjen.
Könnyű/szerethető kis app, és nem zabálja az erőforrást, megy minden hardveren (volt részem benne)! -
petipetya
nagyúr
válasz
Phantomhive
üzenetére
Szerintem egy tárcsázó widget elég egyszerű.
-
DS39
nagyúr
válasz
Phantomhive
üzenetére
három nyomásbol meg lehet oldani.
névjegyek - adott név - szám melletti zöld ikon vagy adott név hosszan nyomva és hívás.nem olyan bonyolult ez.
-
Phantomhive
aktív tag
Haliho.
Kis segítséget/ötletelést szeretnék kérni.
Ideadtak nekem egy Android telefont(Huawei 4"-os akármi, nem számít) és megkértek, hogy "egyszerűsítsem" le.
Kicsit problémás nekem ez a dolog, mivel régen nem használok már androidot és akkor se törődtem ilyesmivel.
Az úrnak az a gondja, hogy a hívás indítás "bonyolult" meg hogy jó volna a kontaktok mellett látni a hozzárendelt képet is(ezt hagyjuk meg mellékesnek szerintem.).A fő gond: Amire ő gondol az olyasmi lenne, mint nekem, hogy billzár ki - zöld phone és már ott üvöltenek a nevek, rábökök és megy a hívás.
Neki az a nagy baja(engem is zavart), hogy megnyitja a hívádkezelőt és mindig a híváselőzmények jönnek be és ha megvan a név és rányom, akkor bejönnek a további funkciók ahelyett, hogy lőné ki a hívást.
Hiába teszem az embert kedvencbe vagy matatom a menüt, nem látom ezt átkattinthatónak se a default fület, se azt h ne a kontaktinfókat hozza be bökésre.Szóval arra gondoltam, h biztos vannak hívásindító programok, amik testreszabhatóak.
ismertek/használtok-e ilyet és ha igen, akkor van-e hozzá magyar lokalizáció?
vagy van-e esetleg ötletetek a két fenti probléma abszolválására?Köszönök minden bárminemű segítséget.
-
tomy86
addikt
Telepítsd ezt a progit: Airpush Detector! Ez megmondja melyik proginak "köszönheted" a reklámokat a status baron. Nem blokkolni kell, hanem az adott programot törölni. Amelyik progi a status barra nyom reklámokat, az hulladék.
Egyébként reklámmentesítésre: AdAway (root kell hozzá) -
Gaben1
tag
üdv !
Nem tud valaki olyan programot ami letiltja a marketről érkező folyamatos idióta reklámokat?
mindig megjelenik a status bar ban fent és még az sms hang is szól olyankor.. -
r6man123
senior tag
Köszi Köszi a tw tökéletesen működik, mar nem kell félj élnem az ágyból ha ki akarom kapcsolni a masinat. PC hotspot simán megy a w7es netmegosztassal

meglesem a jutub alternatívát is, Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- MacBook Pro 16" M3 MAX 48GB 1TB 100% akku Silver
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.

stb... Kár hogy képek nem voltak már rajt. Mirjam volt az előző tulaj neve. 

rajt volt vagy 1500 sms-e stb... no comment
meg is oldódott...
Ergó az újat meg is adod, és oda menti ki. Semmi extra, de jól teszi a dolgát.
)

crok
mobilizmo