- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz
darvinya #122095 üzenetére
Attól függ. Ha Tasker-rel megoldható a probléma, akkor ott a Tasker App Factory.
-
-
válasz
darvinya #122095 üzenetére
Na ezzel betaláltál. Ez nem is jutott eszembe hirtelen. Igen, van rendszerüzenete a Hotspotnak lekapcsolódáskor is. Bár az megegyezik a bekapcsolási rendszerüzenettel (nálam legalább is), de feltétellel szépen be lehet állítani, hogy csak akkor reagáljon az esemény, ha nincs csatlakoztatott eszköz. Innentől nincs szükség időszakos lekérdezésre. A továbbiakat inkább a topikjában.
-
-
Somatom
veterán
válasz
Mcrazy #122091 üzenetére
De, mi lenne az esemény? Nem emlékszem, hogy a lecsatlakozáskor van-e valami elcsíphető rendszerüzenet. Ha nincs, akkor bekapcsolt hotspot esetén x időközönként le kell kérdezni a csatlakoztatott eszközöket, és ha az eredmény 0, (vagy kisebb, mint 1), akkor hotspot kikapcs.
-
mzso
veterán
Helló!
Jól gondolom (webkeresés alapján), hogy a Google hangkeresés widget (Sound Search) az mindenkinek befagy 7-es android óta?
Van erre megoldás? (Pl moddolt apk)Esetleg az alternatív szolgáltatások közül van olyan ami ugyanúgy widgetként használható és nem nyílik meg teljes képernyőn? (Korábban volt egy de megszűnt...)
Jóval megkönnyíti a használatot... Meg gyorsan el lehet indítani kettőt hogy nagyobb eséllyel legyen találat.Más:
7-es droidon már csak külön alkalmazással lehet Mass Storage módot használni? Nem lehet visszavarázsolni az opciót?
Van a jobb az UMS Enabler-nél? -
meko1
tag
válasz
meko1 #122074 üzenetére
Újabb kisérletem a visszatöltésre Heliummal is eredménytelen
-a program elindításához pc-s vezetékes kapcsolat és progik(okay) szükségeltetnek-bravó
-mivel azonban.ismeretlen okból telefonomat/Blackview bv6000s/ a pc nem ismeri föl és fordítva
(tehát vezetékesen semmilyen adatátvitel nem megy),légi úton pedig nem ajánl lehetőséget,
ez sem megoldás;más lehetőség,még mindig root nélkül?köszönöm,üdv meko1 -
darvinya
titán
Automatizálóval lehet WiFi hotspot lekapcsolása, ha nincs csatlakozott eszköz?
-
keszo
őstag
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, ami megmutatja egy adott helyen, hogy milyen látnivalók, nevezetességek, történelmi helyek, érdekességek, stb van, amit érdemes meglátogatni. Szóval ha elutazom vhová, akkor tudjam, hogy az adott helyen hová érdemes elmenni, programot szervezni. Köszi. -
kenny123
addikt
Hali, sziasztok!
Milyen programmal tudok a legegyszerűbben biztonsági mentést készíteni a teljes telefonról, amit aztán egy új telefonra fel tudok tölteni?
Régen mintha gdrive tudott volna ilyet, de most az istenért sem megy.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
darvinya #122077 üzenetére
Ez a thread lenne az?
-
darvinya
titán
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
P9-ről váltok 1+ 5T-re. Mivel tudok a p9-ről biztonsági mentést készíteni a legegyszerűbben, amit aztán gond nélkül fel tudok tölteni majd 5t-re?
Köszönöm!
-
Bozek
nagyúr
válasz
gatto_ #122073 üzenetére
Van pár, ami tudja. Például a Sony saját Zene alkalmazása (nem tudom, hogy működik-e más telefonon, nekem csak Sony-m van hozzárendelve). De ott van a PlayerPro, a hozzá tartozó DSP csomag feltelepítése után. Vagy esetleg a Neutron Music Player. Biztos van még több is, én ezeket ismerem.
Itt még vannak, bár tuti, hogy nem tudja az összes találat. A Locus például tuti nem.
-
meko1
tag
válasz
Bozek #121964 üzenetére
tudtommal nem volt titkosítva a kártya,a dropboxból vissza továbbra sem>>>estleg arra ötlet,h. a dropiban levő
zip mentést/vagy részeit?,merthogy ott van ám/ hogyan lehetne mégis fölkínálni vmelyik backupoló alkalmazásnak(persze,előjöhet a kiterjesztés problémája<'easy' mentés volt)köszönöm,üdv meko1 -
vacs
veterán
A Music Player Pro most ingyenes: [link]!
-
-
w.miki
veterán
DOQdrive ismeri valaki? Elvileg dokumentum hitelesítő, és tároló alkalmazás.
Indexes propaganda cikknek a hatására regisztráltam, és feltöltöttem a személyi adataimat.
Kaptam mailt, hogy el is fogadták.
Azóta nem tudok belépni, se telefonon, se weben, és ahogy olvastam a kommenteket más sem....
Aggódom, hogy nem-e egy adathalász cégnek adtam ki magam... -
Zeki
nagyúr
Szülői felügyelet programokkal mi a helyzet?
Az összefoglalóban lévő ingyen letölthető, de ahogy nézem, később fizetős lesz (alkalmazáson belüli vásárlások.).
Most a securekids appot használom, neten is menedzselhető, de 30 Euro/év a kb 2 hét beetetés után.
Van olcsóbb és jó? Vagy ingyenes? -
busman
veterán
Airdroid helyett kellene valami.Köszönöm.
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #122058 üzenetére
"Ezeket a szűrő fájlokat nem tartalmazza alapból a Blokada?"
Valamennyit biztos tartalmaz, a kérdés az, hogy mennyit. Az AdGuard-ba már bekerült a hufilter (magyar reklámok blokkolása), lehet, hogy a Blokada is tartalmazza ezeket. Sajnos a weboldalról sok dolog nem derül ki az alkalmazásról.
Egy dolgot azért fontos tudni a VPN-es megoldásról: ha fut, akkor másik VPN-t nem tudsz használni, mivel csak egyet lehet egyszerre.
-
Bozek
nagyúr
válasz
< CyberBob > #122055 üzenetére
A Blokada megoldását nem ismerem, a Brave böngésző meg szerintem a saját szerverein blokkol.
A belső VPN-es megoldásból én az AdGuard-ot használom, az a telefonon csinál egy VPN szervert, ami szűri az adatokat, azon csak az megy át, ami engedélyezve van (a reklámok így nem). Azt meg a szűrő fájlok tartalmazzák, hogy miket ne engedjen át, ezeket a fájlokat letölti a program.
-
Rimuru
veterán
válasz
< CyberBob > #122055 üzenetére
Igen, a telefonon marad minden. Szurofajlokkal mukodik ez is, barmit megadhatsz.
En dns66-ot hasznalok (f-droid-rol), ez konkretan hosts fajlokkal dolkozik.Brave-et nem ismerem, szerintem hasonloan mukodik mint barmelyik adblock addon bongeszokhoz.
-
-
Rimuru
veterán
válasz
< CyberBob > #122053 üzenetére
Nem csatlakozik fel kulso szerverre.
rendes vpn alkamazas kapcsolatok (sarkitva)
telefon <-> vpn (alkalmazas) <-> vpn server <-> internet
ez pedig a belso megoldas (sarkitva)telefon <-> vpn (alkamazas&server) <-> internet
-
Archttila
veterán
Ugy tudom, hogy a mido elvileg nem tamogatja az AptX-et, viszont a Magisk-be talaltam egy ilyet: Android O AptX libraries, ezzel mukodni fog, vagy ennel tobbre lesz szuksegem?
Sajna a fules meg uton van igy nem tudom tesztelni...
RR6_O_note4(mido)
-
-
minek?:S
őstag
Srácok! Az általatok javasolt reklám blokkolók csak weben blokkolják a reklámokat, vagy appokban is?
-
Agent T
tag
Sziasztok,
Van egy bluetooth-os fm transmitterem a kocsiban. (Xiaomi Redmi 3s). Létezik olyan program ami hívás közben a hangot továbbítja a transmitterre és a telefon mikronfonját használja ? (egy kihangosítót csinál a transmitterbő)
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Opera böngésző nem akarja feldobni a jelszó meg jegyzést. Mit állítsak be rajta?
-
Somatom
veterán
válasz
zsoltzsolt #122035 üzenetére
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #122031 üzenetére
Nem tudom ki az a gyökér aki kikapcsolhatatlan hireket akar beletolni az ember képébe. Nem is értem komolyan.. A nagy fejlesztok mindent egyre vackabbá tesznek.. Csak egx kicsit néztem bele a 7es droidba, de meg arrol is értesít ha minden ok.. Vicc.
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #122031 üzenetére
Itt a flagsban direkt nincs abc sorrendben? Nem lelem keresve sem.. Megvan. Kösz
A google savba urva kerestem a képeket majd letoltes. De nem mutatta semmi. Na mindegy az a tesom teloja
-
-
Krill77
őstag
Hi. Frissitettem a chrome ot. Tele van hir folyamokkal. Hohy lehet ezt végleg kikapcsolni? Eszem megall, h mikkel tele izélik az ember gépét.
Azt már el sem mondom, h egy 7es droidos telon a Google keresovel nem tudtam kepet letolteni. Beirtam, h wallpaper majd kep, es kinagyit. Ezután letöltés. Ezt 2x megcsinaltam. Latszolag le is töltöttem de a galériában nem volt. Adtam neki par percet de nem jottem ra. Azt viszont lattam, h totál feleslegesen tul van bonyolítva. Brrr -
zsoltzsolt
addikt
Tudnátok segíteni?
Létezik olyan alkalmazás, hogy ha bejön egy hívás a telefonomra (dual simes), akkor azt lássam az androidos tabletemen is? Jó lenne, ha azt is látni lehetne, hogy melyik simre jött a hívás.
Előre is köszönöm az ötleteket, javaslatokat! -
-igu-
veterán
válasz
Viktor0610 #122027 üzenetére
a shuffle gomb egyszeri megnyomása összekeveri a lejátszási listát
második megnyomásra pedig nem kikapcsolja, hanem újrakeveri
ez benne a csel -
-
Aurig@
őstag
Ez a baj, hogy nem kapcsol ki!
Próbáltam minden hogyan, de kikapcsolhatatlan. Ez a 20.36-os verzió.
Neked melyik van, amin működik?
-
-
Aurig@
őstag
Üdv.!
A BlackPlayer EX lejátszóban hol lehet kikapcsolni a véletlenszerű lejátszás opciót?
Köszönöm
-
Krill77
őstag
válasz
Viktor0610 #122014 üzenetére
Itt is igy van.
annyi, h a bejövő üzenet villanjon fel be van pipalva.. Akkor tehát lehet nincs ezen a telon /rendszeren ilyen.. Köszi.
-
kmarci25
veterán
Üdv! Nem tudom, hogy reaális-e a kérésem, de azért megpróbálom...
Találtam egy ilyen weboldalt: http://www.breadcalc.com/# (Kenyértészta készítéshez, arányok számításához nagyon hasznos.) Sajnos olyan alkalmazás androidra nincs (vagy én legalábbis hosszas keresés után sem találtam), ami ugyanilyen pontossággal tudna számolni. Nem tudom mekkora meló összerakni egy ilyen app-ot, de szerintem még kereslet is lenne rá, elég sokan vagyunk, akiknek hasznos lenne. Nem érez valaki magában indíttatást rá?
-
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
zsoltzsolt #122010 üzenetére
Amikor használtam, még nem volt annyira
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
nightzone #122008 üzenetére
Nézz rá erre, talán jó lesz Neked.
Régen használtam, van benne bejövő hívás widget is, bár már nem emlékszem, milyen infókat tesz ki rá.
(pro verzió kicsit húzós árú) -
nightzone
aktív tag
válasz
zsoltzsolt #122002 üzenetére
Ha eszedbe jutna melyik lehetett, megköszönöm
.
Somatom: Floatingos megoldás is jó , automatizálóval nem szenvednék. A gyáriban is lehetne egy ilyen kapcsoló, sztem hasznos lenne. -
Probert75
addikt
válasz
nightzone #122004 üzenetére
A dolgot értem, csak azt nem, hogy miért jó? Ha beszélni kell vele, akkor tök mindegy, hogy mikor és hányszor nem sikerült, akkor is felveszed vagy hívod.
De ne offoljuk a topikot! Somatom meg is válaszolta a kérdést feljebb. De amit linkeltél progi is így működik, ha jól látom, és a PRO változatáért sem sok a 310 HUF. -
Somatom
veterán
válasz
nightzone #122000 üzenetére
A gyári hívásfogadó felületet nem tudod megkerülni, viszont az nem tud ilyet. Tehát, csak az marad, hogy a gyári felülettől függetlenül, fölötte (azaz floatingban) jelennek meg az infók. Azt nem tudom, hogy van-e olyan célalkalmazás, ami képes erre. Az automatizálók elvileg képesek rá, de nem kezdő szint összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Hővezető paszták
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Fedora Linux
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged