Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen hangkártyát vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Létezik olyan reklámblokkoló alkalmazás ami root jogosultság nélkül is működik (és persze ami ér is valamit)?
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
MODERÁTOR
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #120061 üzenetére
Pingplotterhez hasonló (egyező) program nincs androidra?
-
Voice24
őstag
Hali!
Rákerestem a topikban, de pont ilyen témát nem találtam, ezért megkérdem:
Van egy androidos médialejátszóm (vagy ki minek hívja). Elég sűrűn használom videoklippek nézegetésére a gyári youtube alkalmazással, de mostanában azt veszem észre, hogy nagyon sok videó akadozik, szaggat, mind hangban, mind képben, általában a klippek teljes hosszában. Így pedig élvezhetetlen a dolog. Nem a nettel van gond, nem adja be azt a "töltő" karikát sem, egyszerűen szaggat és kész. Van, amikor csak pillanatnyi képmegakadások vannak, de van, amikor durvább, olyankor már a hang is akad.
Ha ugyanezen az eszközön valamelyik böngészőből lépek be, és ott nézem ugyanazt (persze nem engedem, hogy az is egyből az alkalmazást indítsa), akkor semmi gond nincs a lejátszással.
Mi a fene gond lehet. Elvileg a legfrissebb yt app van fent. Váltsak valami alternatív verzióra? -
Rakim75
újonc
válasz elfelejtette #4 üzenetére
Sziasztok!
A napokba vettem egy Huaweii p9 lite 2017 mobilt.WP-ről váltottam át androidra.Az lenne a kérdésem,mi szükséges a GPS offline használatához?
WP-nél csak egy térképet kellett letöltenem,Online kapcsolat csak az útvonal megtervezéséhez kellett,aztán már off is muzsikált. -
Somatom
veterán
válasz gyuri2008 #120083 üzenetére
A bootloader feloldásához kell. Persze, önmagában nem sokat ér. Az én telómon az engedélyezésen kívül ADB -n ki kell olvasni egy azonosítót, azt elküldeni a Lenovonak, elfogadni egy nyilatkozatot, hogy lemondok mindenféle garanciális igényemről, és ezután elküldik a feloldó kódot.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
gyuri2008
veterán
válasz Viktor0610 #120084 üzenetére
A google fiókra gondolsz?
Vagy az összes fiókból lépjek ki?
Huawei p9 lite 2017 telefonom van. -
MODERÁTOR
-
gyuri2008
veterán
Az OEM feloldást kell engedélyezni a készüléken ha igen akkor az mire jó?
Pl ha eladnám a készülékemet,ne szívjon az új tulaj.
Melyik applikáció tudja a nyomkövetést?
Pl felraknám a nejem telefonjára és én látom,hogy merre jár. -
MODERÁTOR
-
GEPESZ66
veterán
A Play áruház az Adblock Fast-ra az írja,hogy 1.4-es verzió,2016-ban lett frissítve.
A Galaxy App-nál 2.0-ás verziót ír,2017-es.
A Play áruház-nál csak a szöveg nincs frissítve,vagy tényleg így el van maradva verzió tekintetében? -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ilyen navigációs gomb (ablakváltó gomb helyett menügomb vagy ilyesmi) "remap", funckió csere az csak root-al menne?
Illetve az érintőkijelző érzékenységét lehet szoftveresen állítani valami spéci módon szerintetek?
-
basaja
senior tag
Köszi, megnézem amiket felsoroltatok.
EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
7Sony7
addikt
Srácok, miui, r4x. Azt írja, ebben a hónapban használt : 1,86Gb, viszont statisztika /havi forgalom: 318Mb. Ilyenkor mi van? Hol a többi?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
Fall-N
veterán
Én jobban szeretem a G+-t. Igaz ott csak azokat követem akik tartalmakat gyártanak/osztanak meg (hátterek, témák stb.) Meg persze a fejlesztőknek lehet írni a körökön belül
Másik kedvencem a Reddit és Twitter.FB egy nagy szemétdomb szó szerint. Tele van hülye idézetekkel meg Coelho "bölcsességekkel". Közben meg persze hirdetés hirdetés hátán. Persze sok múlik azon is, hogy kinek kik az ismerősei és hogy mit osztanak meg. Ritka aki értelmeset. Én személy szerint szinte semmit sem osztok meg, csak nagyon ritkán.
[ Szerkesztve ]
-
basaja
senior tag
Sziasztok!
Bringázáshoz milyen alkalmazást ajánlotok? Csak a megtett távolság,idő,szintemelkedés,szintcsökkenés és kcal égetés mérését kell tudnia,valamint rögzítse a megtett útvonalat. Más már csak plusz
Köszönöm előre is a segítséget!EDC: Xiaomi13,Leatherman Wave,T-rex,Giantmouse Ace Riv
-
Zeki
nagyúr
válasz unravel #120067 üzenetére
Azért, nehogy egy pillanattal is lemaradj valami eszméletlenül fontos VVIP posztról, vagy üziről. Figyel az app helyetted is!
Nálam a Lite van, de azt is bezáratom teljesen, ha bezárom az appot. Onnantól nem fogyaszt, nem figyel, nem értesít. De nem is élem rajta az életem, hogy mondjuk más még a moziban is azt olvasgassa miközben pörög az akció a vásznon. Mert vannak ilyenek is szép számmal.
-
Somatom
veterán
válasz Nerazim #120062 üzenetére
Én most ezt a régebbi Opera beta -t használom. Ebben megvannak az igényelt funkciók. Tulképp elvoltam az újabbal is, amíg nem akartam egérrel használni. Ebben a régebbiben is vannak hibák, de viselhetőek.
-
Nerazim
őstag
Üdv! Mi mostanában az ajánlott browser amiben lehet állítani a megjelenítendő képek minőségét és ha lehet reklámmentes, ha nem az se baj és van benne leállító gomb. Az utolsó kettő annyira nem feltétel inkább az első.
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
headhunter
addikt
Hasonló program (app) elérhető androidra? [link]
-
7Sony7
addikt
Üdv. App Invertor hoz valami jófajta tutorialt nem tudtok? Találtam párat, de jó lenne valami magyar és érthető.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
-
-
unravel
őstag
Heló!
Miért zabálja ennyire a Facebook+Messenger az akksit? Egyáltalán miért ébreszti a telefont 12 óra alatt száztizenháromszor?
A Facebook Lite nem opció arra nincs szükségem. Első körben az érdekelne mi történik.
¯\_(ツ)_/¯
-
Somatom
veterán
válasz piki24 #120047 üzenetére
A vicc az, hogy egy 20 ropis, WinCE alapú, Wayteq X985 PNA tulképp símán tudja ezt. Párosítás és engedélyezés után átveszi a névjegyzéket, és lehet vele hívást indítani/fogadni. Működik, használom. Csak kihangosításra van kitalálva, nem fülhöz tartásra.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
-
piki24
csendes tag
-
Fall-N
veterán
válasz piki24 #120036 üzenetére
DZ09 óra + Sim kártya és meg van oldva a probléma. 10$ körül kapni (kicsivel több mint 2ezer Ft) AliExpressen. Több ismerősöm is használ huzamosabb ideje és rendben működik. Külsőre sem gáz, a Samsung Gear koppintása. Fémből van az óra tokozása + gumi szíj. Élőben sokkal komolyabban néz ki. Színes kijelzője miatt látod is ki hív, ami nagy előny.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Másnak is használhatatlan az Office Lens?
Megcsinálja a fotót és egy totál homály PDF-be menti el.
Azt hittem a kamera a baj, de ha képként mentem el tű éles, ha PDF-be, akkor homály az egész....
Ötlet?Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
IldiH
tag
válasz punky10 #120021 üzenetére
Ez pl folyton BT-n akar kommunikálni. Nem próbáltam ki, de gondolom, ha a kimenőt ki akarja adni BT-os eszközre, akkor befelé is műxik. (Zene lejátszásnál próbáltam, simán működik BT hangszóróként ) Ha ez tudja, akkor valószínűleg másik strapább kártyatelefonnál is megcsinálhatták.
-
Somatom
veterán
válasz atike #120037 üzenetére
Engem nagyon idegesít, ha állandóan a fülemen van egy ilyen izé. Emiatt rendszeresen otthon maradt a headset. Ezért a Huawei kitalálta nekem a Talkbandet.
Icemad:
Lehet azt jóárasítani. Én anno 17 -ért vettem a Talkband II -t itthon, újonnan, Telekomos garival.[ Szerkesztve ]
-
-
piki24
csendes tag
válasz atike #120034 üzenetére
Igaz,hogy két teloval több a macera .
De ha melozok a kistáskámba a papirjaimmal együtt védve van a "szép" telefon a másik a zsebembe amit nem sajnálok portol,sártol...koszos kézzel megfogni.
Este melo vége- telo kikapcs és elö a másik a táskábol.
De ha nem tudtok ilyen programot sajnos marad az "okosora". -
atike
nagyúr
-
punky10
addikt
válasz atike #120030 üzenetére
Mivel más megoldást nem találtam,így én is egy BT headsetet használok.
De jobb lenne,ha headset helyett egy olcsó,gombos strapatelefont lehetne használni:telefonkönyv,SMS...stb
Mindegy mások az igények,és erre az igényre én legalábbis még nem találtam meg az igazi megoldást.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
atike
nagyúr
-
aicon
senior tag
-
punky10
addikt
válasz atike #120020 üzenetére
Az egyik telefont a másik BT headsetjeként használni.Legalábbis én így értelmeztem...
Válasz:nem lehet.Állitolag egyes kínai kártyatelefonok tudtak így működni,de személyesen még nem sikerült működésre bírnom egyet sem...[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
-
piki24
csendes tag
Kettö telefont használok(melos-szép),
hogy ne kelljen a SIMkártyát cserélgetni kéne valami program hozzá.
Tudnám e ugy használni mind okosórával?
Bluetoothon összepárositanám és ugy. -
height
aktív tag
Sziasztok! Olyan böngésző, vagy facebok alkalmazást tudtok ami nem mutatatja hogy online vagy, kikapcsolt chat esetén pedig hogy hány perce voltál elérhető, van ilyen ? Köszi a választ!! 🙂
-
csipuka
senior tag
válasz batai15 #119961 üzenetére
Nekem az automatikus BT kapcsolassal akkor volt problamam, amikor szivargyujtos BT set-em volt, es folyton aram alatt volt. Ha a kocsi inditasakor kapott volna a BT aramot, akkor kapcsolodott (volna), de csak a kozelseg nem triggerelte a kapcsolatot.
Ugy oldottam meg, hogy Taskerben felvettem egy uj feladatot az alabbi feltetellel:
Ha hivas van es nem vagyok az otthoni wifi-n, akkor csatlakozzon a kocsi BT-jere.
Mire felvettem, mar csatlakozott is.
Az force-olt BT kapcsolodashoz kell a Secure settings app is. Ebben lehet megadni melyik BT-hez kapcsolodjon. -
Kékes525
félisten
válasz cintula187 #119959 üzenetére
Szerintem ez applikációs bug, mert azt látom, hogy ilyesmivel már a legutóbbi frissítéskor javítani próbálták DI.FM Radio. "-Fixed some bugs with audio playback pausing or crashing in certain situations" Valószínűleg ez nem sikerült teljes körűen. Írj a fejlesztőnek.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
anytime
őstag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, egy microSD kártya behelyezése után, a kártyát formáznom kell?
Köszi,
A -
air
nagyúr
válasz laleeee #120006 üzenetére
Megkockáztatom azt a bátor kijelentést, hogy minden email app tud IMAP-ot. A TypeApp is.
"Add other account"
[kép1]"Other email"
[kép2]Email címet, jelszót megadod, és az Automatic elől kiveszed a pipát.
[kép3]Utána már ott lesz az IMAP.
[kép4][ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
woodworm
veterán
válasz Tesztelo.hu #120004 üzenetére
A hívásnaplóban nincs esetleg megjelenítési időkorlátozás bekapcsolva?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Xiaomi Redmi 3s gyári hívásnaplójában kerestem egy hívást, és a "teljes" listában nem találom. Ha egy adott névjegynél megyek bele a hívásnaplóba (hogy a névjeggyel folytatott hívásokat lássam), akkor viszont ott vannak ezek a hívások. Próbáltam a teljes listát névre, telefonszámra szűrni, és akkor sem jelennek meg ezek a hívások, kizárólag akkor, ha a névjegyből listázok. Miért lehet ez?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A facebook appal lenne olyan gond, hogy nem enged csatolni minden képet. Pl lementek a netről egy képet telefonnal és a kép csatolásánál nem jön fel. Biztos másnál is volt ez a probléma. Mi a megoldása?
-
-
Rigormortiis
veterán
Mi ez az integetés a messengerben? Néha tök random módon 'integetek' annak, akinek írok, pedig nem akarok Hogyan lehet egyaltalán előhozni?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest