Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMarco
aktív tag
Üdv ! OTG módban meglehet oldani valahogy azt hogy a teló töltődjön ? Köszi
-
vicze
félisten
Használd ezt(Nexus Root Toolkit), mindent letölt magától a megfelelő verziót mindenhez és nem kell bogarássz.
És igen a probléma az, hogy nem megfelelő a verzió, minden frissítéskor új root kell.Figyelmeztetés: Root után OTA (rendszer frissítés) értesítést ugyan úgy kapsz, de nem fog felmenni, a lecserélt kernel, és system partíció miatt, és elhasal az ellenőrzésen. Root után csak úgy tudod majd egyszerűen frissíteni, ha csak a teljes image-et leszedve a system partíciót és a kernelt felülírod, és újra rootolod.
"lg G4 telomon ket klikkel megoldhato"
Isten hozott a AOSP fapad világában. Igen néha töri az ember seggét... -
veterán
válasz dokee78 #80097 üzenetére
Köszi , ezt megtaláltam, fel is raktam, de root-ot kér.
Mist találtam egy viszonylag egyszerű rootolási folyamtot itt [link]LE is szedtem hozzá a progit az oldalukról, amit kér, és mindent jól csinálok de valamiért nem indítja el a folyamatot a tabletemen. Arra gondoltam, lehet az gond, hogy nálam 5.1.1 van és , ahogy nézem a videot, nála valami régebbi lehet a developer mode-ban való állítgatás nálam , már nem így néz ki...
(#80096) mobilizmo Engem nem az érdekel, hogy néznek ki a gombok én a sorrendjükön akarok változtatni.
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
-
veterán
Kosz az infot, de aza helyzet nem vagyok egy nagy root betyar. Gondoltam egyszerubben is megoldhato. Gondolom ha rootolom , akkor ugrik a gari is? Illetve nem tudom , honnan, mit kene letolteni meg , hogy miben lehet megbizni, nehogy ossze szedjek valami malwert.
3njoy the Lif3
-
veterán
Valakitudna ajanlani egy ,olyan progit amivel a virtualis gombokat lehet modositani nexus 9 alatt? Vagy egy olyan launchert , amivel ez megoldhato? Feltettem a novat, de nem talalok benne, ilyen beallitasi lehetoseget... Esetleg a nova primeba lehet, akkor megveszem
3njoy the Lif3
-
w.miki
veterán
Létezik olyan kicsi, gyors videólejátszó, mint az MX vagy BS player, ami Youtube videókat is meg tud nyitni, alapból?
Sőt... keresni is tud a YT-s oldalakon?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Mr Dini
addikt
válasz poirot #80062 üzenetére
Erre konkrét appot nem használok. Pl kodival lehet, de én pl mezei szövegszerkesztőben szoktam csinálni.
Pl:
#EXTM3U
#EXTINF:0, Zene címe
<elérési út>
#EXTINF:0, 2. Zene címe
<elérési út>Stb.
Elérési útnak ./-rel is kezdheted, ha a számok 1 mappába vannak az m3u-val.
De biztos vagyok benne, h van erre célalkalmazás.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
vicze
félisten
Esetleg tudtok olyan alkalmazást, ami olyan kimenettel rendelkezik mind pl. a htop(vagy hasonló), hogy ne terminállal kelljen szórakozzak, de pont olyan puritánsága és a részletessége. Pl. egy OS Monitor már sok folyamatot nem mutat.
Régebben volt egy ilyenem, de azt más sajnos eltávolították a Store-ból, és jól jönne néha hogy lássam mi okoz egy-egy lassulást. -
Partyface007
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy már lerágott csont de gmailhez exchange supportot csak ezzel lehet megoldani?
ennél nincs hivatalosabb forrás? mert play-en én csak a simát találom exchange nélkül de lehet csak én vagyok a béna
illetve ha már exchange activesync a téma akkor a touchdown alkalmazáson kívül létezik másik app (lehet fizetős is) amelyiket be lehet úgy állítani hogy jelezzen akkor is ha levél érkezik az inbox valamelyik almappájába?
előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
geckowize
őstag
Hello,
A GIF For Messengert használja valaki?
Legutóbbi frissítés óta egy idegesítő chat-fej szerű lebegő ikont jelenít meg, amiből már nagyon kezd elegem lenni, azonban kikapcsolni sehogy sem tudom...
Próbáltam megfogni és lefelé húzni, akkor meg is jelent egy X alul középen, de amikor belehúztam, kijött egy dialog, hogy "Go to settings in GIF for Messenger to turn off popup", ami oké, csak az a baj, hogy ha belelépek az appba, akkor semmiféle settings nincsen...
-
törölt tag
Számítottam erre az érvre és bele sem kezdtem volna az előző hsz. -be, ha ez Robotban nem pár, logikus "kattintás" lenne. Sajnos, az értesítés dolgot most nem tudom ellenőrizni, de sanszos, hogy a "nemfogadottról", "olvasatlanról" nem értesítési sávról, hanem lekérdezhető rendszer API -kon keresztül szerez tudomást az automatizáló. Az meg tuti ment 4.3 előtt is. Sztem csak a 3rd party appok értesítéseinek lekérdezhetősége jött 4.3 -tól.
-
Bozek
nagyúr
válasz #79335424 #80071 üzenetére
A mai telefonoknál az a plusz 10-20 MB elenyésző. Persze, használható az E-Robot is (vagy a Tasker, az AutoMagic), de annak véleményem szerint nehezebb a beállítása. Főleg, hogy ha jól sejtem, ott az értesítést kell elkapni, amire csak 4.3 felett van lehetőség. Vagy más megoldás is van rá?
-
dokee78
félisten
Tudtok olyan ingyenes "hack appot" amivel meg tudom tréfálni ismerőseimet?
Ismétlem tréfa a cél,nem banki adat vagy sms lopás!!! -
törölt tag
Nézőpont kérdése. Bevallom, nekem fura pont tőled ez a vélemény. Erőforrás szempontból is kedvezőbb egy alkalmazást használni több feladatra. Azt meg tudjuk jól, hogy olyan úgy sincs, hogy "csak arra kell". 3-4 "csak arra kell" célalkalmazásnál sztem már érdemes elgondolkodni az összevonáson. Az E-Robot nevű "ágyú" 4,16 MB. Ez valóban több, mint a Missed Call Reminder (728KB), de azért nem kell hozzá link2sd. Főleg a könnyed Light Flow -hoz képest, ami több, mint 11MB. Akkor most melyik is az ágyú? Egyébként, próbálgattam azt is ledvezérlésre, de uninstall lett, mert a lehetőségei sokkal szerényebbek a Roboténál.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz Remekelek28 #80038 üzenetére
LightFlow, ha csak a nem fogadott hívásokra kell, akkor elég az ingyenes is.
(#80041) Kátai: Ágyúval verébre. Nem kell minden alapdologhoz az E-Robot-ot ajánlani.
-
eurolac
senior tag
Szia! Missed Call Reminder. Egyszerű mint a faék. Nem fogadott hívás és sms jelzésére. Meddig, milyen időközönként, milyen hanggal/rezgéssel figyelmeztessen. Régóta használom olyan mobiljaimon, amin nincs értesítő led.
Eurolac
-
sto1911
veterán
válasz dragon1993 #80065 üzenetére
Ez a marketbol lett letoltve? Linket kerhetek?
-
törölt tag
válasz dragon1993 #80065 üzenetére
Ráadásul okosságnak titulálva.
-
dragon1993
őstag
Elég érdekes a Fancy Widget magyarosítása néhol Csak tudnám a fidesz.hu ,hogy került oda
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Nekem miért van TeslaUnread bétám?
Sosem jelentkeztem bétára.
Ok kijelentkeztem![ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz BeriHampeR #80039 üzenetére
Ahogy leírásaidat olvasom.
A gombnál lévő elektronikánál vezeték gond van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Android 5.1-re keresek olyan appot, amivel lehet freezelni rendszerappokat is. Titaniujm Backup nem működik, csak 5.0-ig (legalábbis nem csinál semmit).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
válasz Mr Dini #80051 üzenetére
Öööö... Én tán mást írtam volna?
-
Mr Dini
addikt
válasz bostone #79992 üzenetére
Pmben ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
Egyébként szerintem nagyon egyszerű a használata.
Ajánlom hozzá a movie shark kiegészítőt, amivel ingyen tudsz magyar szinkronos/feliratos filmeket/sorozatokat nézni(stream).
@Somatom
Az XBMC (Xbox media center) ugyanaz, mint a kodi, csak az xbox név jogvédett, ezért nevet váltottak.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
air
nagyúr
Eddig még nem láttam megemlítve, ezért gondoltam bedobom a köztudatba az Apus launchert.
Egy ismerősöm telefonján láttam a CM launchert, de nincs az az isten, hogy azt a bloatware vackot feltegyem.
Az Apusnak hasonló a logikája, van 1-2 felesleges fícsör benne, de alapjában véve ötletes. Egy kis változatosságra vágytam, túl régóta használom a Novát, most kipróbálom ezt.
Nem túl nagy, és egyelőre kellően fürge is.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
géeles
aktív tag
válasz BeriHampeR #80048 üzenetére
Beállítások>hang>füles legalul van pipát ki kell venni, hogy a füles csatlakozása egyből hangvezérlés...
Nálad kicsit máshol lehet, headset fülhallgató beállításokat nézegesd.
[ Szerkesztve ]
TV Box Amlogic S905X4 4GB+64GB 8K 2.4G/5G X96Max, OnePlus Nord2-5G, "P."
-
Kátai
senior tag
E-Robot.És még nagyon sok mindenre jó.A support kiváló!
[ Szerkesztve ]
-
BeriHampeR
aktív tag
Hello.
Lenne egy olyan problémám hogy zenehallgatás közben folyamatosan ki be kapcsol a hangfelismerő.
Telefon: LG F6
Fülhallgató: Xiaomi Piston III Youth Edition
Elvileg működnie kéne a számváltásnak is de az is hol működik hol nem...
Ötletek?
-
Remekelek28
őstag
Sziasztok
Melyik az az egyszerű androidos app,amely xy időnként jelzi rezgéssel,vagy kiabálással,a nemfogadott hivást? -
mobilizmo
Topikgazda
válasz Pityu. #80032 üzenetére
Nekem Eset Mobile. Ha mindenáron kell valami takarító inkább az SD Maid-et próbáld ki. CM appokkal az az első gyanús jel, hogy nagyon tolakodóak. Egyszer próbából feltettem a CM Security-t, na ez volt ennek a csúcsa. Pillanatok alatt feltelepített volna más CM cuccokat, ha hagyom. meg is szabadultam tőle rögtön. Ha egy app jó, úgyis elkezded keresni a fejlesztő egyéb dolgait.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
spiritex
veterán
válasz mobilizmo #80029 üzenetére
Természetesen kipróbáltam, különben nem javasoltam volna... igazából nem is jó szó, hogy kipróbáltam, mert így használom minden droid-os kütyümet, amióta megvannak. Vannak rajtuk Play-es app-ok, és Play-en kívüli app-ok, amik nem jelennek meg a Play áruházban. Nem igazán értem mi nem működik nálad? Nálad megjelennek a Play-ben az apk-ból telepített app-ok?
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Pityu.
nagyúr
A tabletemen CM security vírusirtó van,meg van egy clean master program,a többi dolgot töröltem ami olyan volt.A clena masterben a vírusirtó rész olyan mint a CM security vagy az összes többi vírusirtó,vagy csak dísz?
Na meg nem tudom a CM security lehet kicsit sokat zabál,talán van más vírusírtró is ami hatékony de keveset eszik.Most néztem a CM security jelenleg 14mb a clean master meg most 64 és 50 mb között mutatott.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
spiritex
veterán
-
batai15
félisten
a lollipop -féle kereső widgetet honnan tudnám be szerezni ? Playen nem ez van fent.
-
mobilizmo
Topikgazda
Találkozott valaki már olyannal, hogy TiB-el leválaszt egy alkalmazást a Market-ről (nem szeretném frissíteni), egy darabig valóban eltűnik a frissítendők közül, de előbb vagy utóbb megjelenik ismét. Ekkor újra leválasztom és kezdődik elölről.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
zsoltip
őstag
Sziasztok.
Xiaomi Redmi 2-t kezdtem használni, ezzel váltva WP-ről Androidra. Kis segítséget kérnék.
1.) YouTube alkalmazást keresek, képes háttérben lejátszásra, offline megtekintésre (download), és be is tudok jelentkezni a fiókomba. Az OGYoutube tűnik legjobbnak, de abban a bejelentkezés nem működik... Mit ajánlotok?
2.) A Google Naptár ikonját nem lehet valamiképpen beállítani úgy, hogy az aktuális dátumot mutassa?
3.) ADblockert ki mit használ? Ami az appok reklámait is blokkolja?Köszönöm előre.
-
air
nagyúr
válasz Viktor0610 #80011 üzenetére
Waze 5 találatot ad.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
MODERÁTOR
-
GP-Sz
senior tag
Na jó, a dolog ezexerint elvileg úgy működik, ahogy szerettem volna, csak bugos. Majd kijavítják
Amúgy külföldön is van olyan, hogy több azonos nevű utca egy városban. Most olvastam a Wikin, hogy Londonban 15 Abbey Road van Nem mellesleg az Abbey Road London keresésre se ajánlott fel több lehetőséget ez a fostalicska
-
MODERÁTOR
-
poirot
őstag
válasz Viktor0610 #80006 üzenetére
Na ugye, ugye !!
Csak most már el kellene dönteni, hogy melyik Kossuth utca az igazi....
-
GP-Sz
senior tag
Ez egyre viccesebb. Van, amikor kitesz egy listát, például pont a Kossuth Lajos utcánál nekem az előbb kitett egy ablakot, amiben megkérdezte, melyik irányítószám érdekel. De például ugyanezt az Alkotmány utcánál nem.
-
MODERÁTOR
-
poirot
őstag
válasz Viktor0610 #80004 üzenetére
Google Earth van Androidra is. Nem hiszem, hogy kevesebbet tudna, mint a PC-s verzió.
Töltsd le, nézd meg.
A PC-s verzió Budapesten 3 Kossuth utcát adott ki.
üdv.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Most rákerestem pl. a Here programban a Kossuth Lajos utcára, ez szépen kilistázta a találatokat.
Szerintem az a megoldás a probléma figyelmen kívül hagyására, hogy valószínűleg Magyarországon kívül nem igazán van olyan, ahol több azonos utcanév van egy városon belül.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest