-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomy86
addikt
válasz
alexander12 #10895 üzenetére
Nekem nincs gondom vele a frissítés után sem, de itt az 1.4.6-os verzió.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
alexander12 #10895 üzenetére
Üdv!
Én az sms backup & restore-t használom, egyből dropboxra menti az sms-eket. -
LonGleY
veterán
válasz
Jámbor #10883 üzenetére
Ez viszont profi, én ezzel szoktam maszatolni: SketchBook Mobile :] Az express változata ingyenes, abban nem lehet a rétegek sorrendjét cserélni, és picit kevesebb az eszköz.
-
OgKush
senior tag
Ti használtok valami olyan appot amivel lehet szabájozni, hogy melyik alkalmazás férhet hozzá a 3g-hez?
Jó lenne ha lenne ilyen, mert ha 0.fb miatt bekapcsolom az adatforgalmat, rögtön ráugrik minden app..(#10895) alexander12
Minek akarod vissza állítani, gmailből eléred nem?
Én is frissítettem, de semmi nem válltozott nálam legalábbis nem vettem észre.
-
alexander12
aktív tag
Sziasztok, használja itt valaki az smsbackup+ programot? Ma este romot cseréltem és most nem tudom visszaállítani az sms-eket. Tegnap vagy mikor frissült a progi és megváltozott a bejelentkezési metódus. Eddig ha valami baja volt, addig állítgattam az időt meg időzónát meg ilyesmit, amíg be nem jelentkezett. De most csak kattintok a visszaállításra, és kiírja hogy 0 elem visszaállítva, 0 ütközés. És ennyi
Az imap hozzáférés engedélyezve a gmail fiókban
vagy valaki nem tudna adni egy frissítés előőti verziót? az új verza 1.4.7
-
LonGleY
veterán
válasz
stickermajom #10861 üzenetére
Kár. Viszont tényleg pacsi nekik a válaszért!
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, feltettem én ezt az
avast!Mobile Security-t
Jó ez valamire?
Érdemes inkább fizetősre benevezni?
Atomtámadás ellen véd?Oxigén??
-
Ryle
tag
Hali!
Esetleg tudtok valami olyan programot, ami egy bizonyos gps pozición kilép egy adott alkalmazásból...ki kapcsolja a gps-t...illetve bontja a net kapcsolatot ?
Válaszokat előre is köszönöm.
-
zozyk
addikt
Az oldalon lévő keresőbe ha beírod hogy flash player,kiadta volna neked is : Flash Player archives
Itt mind fennvan...
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Tudom, hogy linkeltétek már párszor, de nekem most lenne szükségem az adobe flahs playerre.
Megtenné valaki, hogy linkeli az apk-t?
-
Petreszku
senior tag
A 10869-es kérdésem első része megoldva, mivel nem rootolt a tablet. Így ez nem lényeg. A második része azért még érdekelne, de csak a kíváncsiság hajt.
-
jegenye77
addikt
Jól látom,hogy Google play-en nem lehet paypal-ról fizetni?
-
spiritex
veterán
-
fdisk
őstag
Tud vki olyan call recordert ami NEM rootolt telón működik,és vonalból vesz fel?(evo3d)
-
podeeg
csendes tag
Üdv!
Olyan alkalmazást szeretnék,amivel a különböző áruházak akciói, szórólapjai megtekinthetőek! Ismer valaki ilyet? -
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Szeretek játszani és van egy két játék amihez jól jönne egy kontroller. Találtam egy programot a Sixaxis Controller. Használta valaki, valaki tud valamit mondani a programról?
Usb kábellel a tabletet összetudom kötni tv-vel vagy kell valami plusz program? Előre is köszönöm a válaszokat. -
sumsang
aktív tag
válasz
Petreszku #10858 üzenetére
Kipróbáltam pár hangrögzítőt, de nálam a SVRnek volt a legjobb minőségű hangja. Ennél kevésbé, de a legtöbbnél elég erős ismeretlen háttérzajok, kattogások voltak hallhatók, melyeket nem lehetett csökkenteni/szabályozni.
Talán egy paraszthajszállal a Smart Voice a Hi-Q MP3 Voicenél is jobb volt, legalábbis nálam. -
stickermajom
addikt
válasz
LonGleY #10786 üzenetére
Megjött a válasz a YAAB fejlesztőjétől:
It is because Sony didn't make that light sensor available for 3rd party apps via API. So from program's point of view there is no sensor in your device, it is neither listed nor accessible. We can't do anything about this, only Sony can.
Tehát sajnos nem tették elérhetővé a Sonynál a buherálását. Akkor így jártam.
Viszont a fejlesztőknek hatalmas nagy pacsi, a gyors és korrekt válaszért. Nem számítottam rá ilyen hamar. -
Másnál is előfordul, hogy a PowerAmp zenelejátszás közben ilyen búgó, berregő hangot csinál? Akkor fordul elő, ha mást is csinálok, mondjuk böngészés vagy eleve csak a poweramp menüjében mászkálok.
Jelenleg a trial változat van fent, de ha ez gyakori akkor nem venném meg. -
busman
veterán
Azokhoz akik titanium backupot használják. ..Hogyan érdemes lementeni a rendszeremet?
Csinàltam màr, csak melyik beállítás a legjobb? -
tomy86
addikt
válasz
Jámbor #10807 üzenetére
Ha hangrögzítő alatt nem hívásrögzítőt értesz, akkor én ezt javaslom: Hi-Q Mp3 Voice Recorder Az ingyenes csak 10 percet rögzít.
(#10820) Petreszku: én pc-n szoktam szerkeszteni az mp3 tagaket. Ez a két progi vált be: Tagscanner, mp3tag Mindkettő ingyenes, "tudnak" magyarul és netes adatbázisból letöltik az albumadatokat (freedb, amazon, discogs stb.)
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Mivel is lehet kiszűrni, melyik app dobál értesítéseket a státuszbárba?
-
LonGleY
veterán
Egyvalamit nehéz lesz utólérnie az újabb böngészőknek: az Opera Mobile renderelési minőségét. Letagadhatatlan tény, hogy az Opera öreg, tapasztalt motoros. Ugyanazon a gépen, amin az Opera instant nagyítgat, a Dolphin négyzetrácsoz, homályos átmeneti képeket mutat, 1-2 mp várakozási időkkel dobja csak ki a valódi tartalmat egy komolyabb oldalrángatás után. Ez szerintem messze a legfontosabb szempont, hiába a sok új delfines kiegészítő.
Könyvjelzők. Bár a második bekezdésed a magyar nyelvvel szembefordulva háromszori elolvasásra kényszerített, a megoldás: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1566596. Vagy az exportált könyvjelzős html-t feltöltöd netre vagy a telefonodra, és abból szemezel a droidon.
-
xSide
őstag
Ez a Dolphin Browser nem gyenge, sajnos csak az Opera Mobile képes letölteni nálam az online cumókat (novamov, vidto.me stb.). Ha ezt is tudná már száműzném is a mobile verziót
Esetleg valakinek ötlete a chrome vagy gyári böngésző könyvjelzőit miként importálhatnám jól jönne, sajnos az add-on fc-zik... -
spiritex
veterán
Azoktól kérdezném, akik Boat Browser-rel nyomják, hogy nálatok is hozzáad 2-3 sort a lap aljához, ha scroll-ozás közben megnyomjátok a megjelenő "gyorsan le" gombot a képernyő jobb szélén?
-
dokee78
félisten
-
R19
senior tag
válasz
Oldman2 #10828 üzenetére
Nem olcsó, de szerintem az egyik legjobb: Hi-Q MP3 Voice Recorder.
Próbáld ki a free változatát, annyi benne a korlátozás, hogy csak 10 percet rögzít. -
Des1gnR
őstag
Én ezt használtam régebben: WoL Widget
-
fgo
tag
Olyan alkalmazást keresek amivel be tudom kapcsolni a számítógépet hálózaton keresztül ,valami tipp?
-
xSide
őstag
-
LonGleY
veterán
válasz
ra^ven #10832 üzenetére
Telepítsd rendesen az Ubuntu-t, aztán a leírás szerint maxolhatsz. Ha nem látod automatikusan indulni a Dropbox-ot, újraindítod a virtuális masinát, jobb felül az említett dashboard-on meg kell jelennie. Azzal az ikonnal tudsz ki-belépni az accountokkal. A virtuális gépen belül nyugodtan garázdálkodhatsz, nem a saját winyód formázza a linux telepítő sem, hanem a kijelölt méretű virtuálisat, ami csak egy fájl a Windows-ból nézve. Ezt a megoldást már többször leírtam, erre van szükséged akkor is, ha többször ismételnéd a procedúrát.. o_O Azt nem értem, hogy nálad miért nem indulhat a cucc egyébként, akárhányszor nyomtam a teszteket, pár kattintás volt a 32-bites debian linkre kattintás után. Az alább javasolt parancssoros dolgokat szerintem hagyd, nem fog menni. Kezdd inkább friss virtuális géppel, és telepítsd végre a szerencsétlen Ubu-t. Negyed órán szenvedsz itt már mióta.
-
darvinya
titán
-
Chris Kiki
senior tag
Ezért jobb az iOS, ott nincsenek ilyen viták, hogy ki milyen lauchert használ.
-
TeeJay
félisten
válasz
darvinya #10834 üzenetére
oké de azt hol kell hogyan mert én már minden talk appot néztem és semmi
ami meg volt alapból az androidon ott sem tudsz csak azzal beszélni hangban
akinek van olyan hangouts vagy mifene meg google+1
szóval minden ökörséget meg kell csinálnod...egyelőre még mindig a vtok ami egyszerű, belépsz és látod a gmail csevegőben lévő partnert
és tudsz vele hang vagy videócsevegni
más egyszerűt nem tudok még mindig -
mttssz
senior tag
válasz
ra^ven #10832 üzenetére
Töröld ki a szoftverközpontból, és próbáld meg leszedni terminálból, ha jól emlékszem én is úgy raktam fel.
32-bit:
cd ~ && wget -O - "https://www.dropbox.com/download?plat=lnx.x86" | tar xzf -
64-bit:
cd ~ && wget -O - "https://www.dropbox.com/download?plat=lnx.x86_64" | tar xzf -
Next, run the Dropbox daemon from the newly created .dropbox-dist folder.
~/.dropbox-dist/dropboxd -
Schanyee
senior tag
Köszi meglett, azért nem tudtam, mert a rendszerben van külön a szöveg bevitel és a szöveg korrekció nyelve.
Az Android Beam az hogy működik, használta már valaki? Azért kérdezem, mert be van kapcsolva az nfc meg a beam is, megnyitok mondjuk egy képet, hozzáérintem a másik nfc képes telefonhoz, majd rezeg egyet mindkettőnké meg még kis zene is megszólal, hogy látják egymást és akkor jönne a leírás szerint az a rész, amikor megérintem a kijelzőt és megkérdi hogy küldje e, hát ez nekünk nem történt meg, egyik telefonnal sem. Megérintem a kijelzőt és visszalép a program alap helyzetébe. Mit kellene még beállítani, hogy működjön?
-
-
TeeJay
félisten
kiakaszt már ez az android...
nem igaz hogy nem találok olyan free app-ot rá amivel mindenféle ide oda regisztrálj meg állítsd be ezt azt satöbbi dolog nélkül lehetne gmail ismerősökkel hang és videótelefonálni
nem akarok +1 fiókot meg minden franckarikát
csak androidos telefonról lehessen gmail ismerőst hívni hangbana vtok tudja ezt csak erősen béta gondolom
nincs más ami hasonló tudású lenne?felraktam az imo messengert erre kiderül hogy nem lehet erre használni szintén
folyton kéri hogy regisztrálj itt ott satöbbi -
Des1gnR
őstag
válasz
PumpkinSeed #10827 üzenetére
-
Oldman2
nagyúr
-
PumpkinSeed
addikt
Valaki nem tud nekem C fordítót Android 4.0.3-ra?
-
ra^ven
senior tag
Sziasztok!
LongleY leírása alapján nekiálltam a dropbox kimaxolásának, feltettem virtualboxot, letöltöttem egy ubuntu linux iso-t, majd firefox indít, referall link bemásol, regisztrál, letöltöttem az ubuntus .*deb dropbox klienst, viszont nem tudom hol lehetne elindítani, valamint úgy tűnik fel sem ment normálisan.
Mivel linuxhoz nem értek tudna valaki segíteni, mi lehet a probléma?Köszi.
Képernyőképek:
ubuntu elindítása hibaüzenet: [link]
leírás alapján a helyzet: [link]
összegezve: [link]Van valakinek 5lete mi lehet a hiba?
-
punky10
addikt
Régebben alap volt nálam is a Go. Aztán jöttek a frissitések, és egyszer csak egy szembetűnő, idegesítő hibát találtam:az appdrawer megnyitása néha 2-3 mp-t vesz igénybe. Átváltott, majd dzép lassan, egyesével megrajzolta az ikonokat. 2-3 frissítés sem hozott változást. De még igyis a Go maradt a legideálisabb a számomra, csak visszatértem a 3.0.5-öshöz,ahol még nem tapasztaltam az emlitett hibát. Közben megvettem a Nova Prime-t(fontos a mappa...
mert tabra nem jo a Go(a Go HD meg emlitésre sem mélto, funkciokban nagyon gyenge) Késöbb egy szervizelés miatt ICS-vel kaptam vissza a telom, igy arra is feltettem a Novat. Meg vagyok vele elégedve, bár mostanába csinál furcsa dolgot:a saját beállitásába egy hibaüzenetet ad, amit nem tudok eltüntetni. Bár nem is zavar... De most kiváncsiságbol feltettem a legujabb Go-t. Kiváncsi voltam az emlegetett sok reklámra. Hát reklámmal csak az első percben találkoztam, kb 5 perc alatt beállitottam a Go ugyanolyanra, mint a Novát. A régebben tapasztalt hiba már nincs, nem eszik többet, mint a Nova, eddig minden rendben. Egyedüli hiányosság(a fenét az, csak már megszoktam a Novában...) hogy nem lehet(vagy nem találtam az ujabb beállitási felületen) a widgetteket átfedetni. Ennyi... Semmi Go-s cuccot nem használok a launcheren kivül, de az szerintem még mindig remek. Bár az emlitett dolog miatt megy az alapértelmezett pipa a Nova mellé, de nem tõrlöm le a Go-t.Tartalékba jo lesz...
-
Schanyee
senior tag
Az miért van hogy a SwiftKey alá húz nekem mindent amit írok pirossal még azt is amit ő ajánl fel. Mintha hibásan írnám.
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! MP3 tag szerkesztő érdekelne. Találtam párat, de nem szeretném egyesével kipróbálni őket. Ha van valakinek tapasztalata szívesen venném a tanácsát. Melyikkel érdemes foglalkozni és miért? Jól jönne még egy mp3 csengő hang szerkesztő is. Ha ezeket tudtok akár PC-re is az is jó lenne. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
wardemi
senior tag
válasz
LonGleY #10812 üzenetére
Mit támasszak alá? XD
Kérdező kérdezte ami nem akad, kezeli a feliratot és lejátsz mindent. Most én minek írjam le még 1x. Valószínű hogy azért válaszolok mert személyes tapasztalataim megfelelnek azoknak a kritériumoknak.
Pöppet kezd kicsit túl off-olódni a topik amúgy meg a sok személyeskedéssel meg kakaskodásokkal. (azok ellenére hogy most én is ezt teszem de már nem tudtam tovább magamban tartani ^^ ) -
S e t h
nagyúr
Nem igaz ,hogy nem ,értenek egyet veled, hát milyen felhasználók ezek!!!
"Többek között ezen dolgok és felhasználók miatt nem járok már olyan gyakran errefelé mint anno..."
Ehhez képest most szép kört nyomtál.petipetya
Az alap swiftkey vagy a flow szarakodik?
Cyrin
A swype béta is marad,nem lesz végleges változat.
-
LonGleY
veterán
válasz
raziel01 #10811 üzenetére
Hagyjuk már ezeket a kijelentéseket, hogy "nincs jobb", "legjobb"! Adott körülmények között (pl. a Holo kapcsán 2.2-es rendszeren) és a személyes igényeid, tapasztalataid alapján maximum.
Ha ilyen kijelentéseket tesztek, legalább próbáljátok meg valamivel alátámasztani! Ezt személy szerint kiterjeszteném a szimpla app linkelőkre és a +1-ezőkre is..
-
raziel01
veterán
Szerintem a Holo Launcher-nél nincs jobb.
Zeam sem rossz, Launcher Pro elavult, Go launcher meg egyáltalán nem jött be. -
xSide
őstag
válasz
#40993792 #10800 üzenetére
Az én statom:
Kezdtem a gyárival, majd belemélyedve a market adta lehetőségekbe, akkoriban a best GO (legnépszerűbb ingyenes) launchert választottam valami 2.xx verzióval, aztán market keresgetés után ki lett próbálva (napokig) a LauncherPro, Zeam, SS, ADW és sok más névről már be nem ugró.
Mindig visszatértem a GO-ra növelve a letöltési statisztikát. Jöttek a jobbnál-jobb funkciók, méretgyarapodások minden egyes új verzióval (mennyi is?), ami szintén a letöltési statot növelte (velem) még a 3.19-es verzióig.
Ekkor visszatértem a nekem már elegendően tökéletes 3.05-re hetekig. Közben tesztelgettem ezt-azt, végleg kukába került többféle és maradt blade-n az ADW az új telón pedig hosszas merre billen a mérleg a nekem szükséges funkciókat előtérbe helyezve GO, Apex, Nova közt variálgattam.
Amit tud mind ikoncsere, ikonméret, betűméret, dokk görgetés, mappázhatóság, widget méretezés. Ami a nova mellett döntött a widget átfedés lehetősége, egyetlen egy dolog hiányzik a GO-ból az appok csoportos screen-re helyezése és ennyi... -
Jámbor
tag
Hangrögzítőt tudtok ajánlani? Van vagy 100-féle. Valami kipróbált cuccra gondolok, ami nem szemetel tele reklámokkal.
-
Remiel
őstag
tudnátok ajánlani videólejátszót? Ami stabilan mindent lejátszik, kezeli a feliratokat és nem akad stb... nem baj ha fizetős
-
quailstorm
félisten
Nálam: ADW; Go(szerettem, szép, testreszabható, smooth, de gyenge telefonom révén felzabálta, majd instabillá vált). Azóta inkább a minimalistára hajtok, most Sony Ericsson Xperia Arc főoldalt használok.
ICS-JB-en meg jó a gyári(HOLO HD), ha gyenge a mobil akkor meg trebuchet.
Már elegem van ebből a mizériából, kiválasztottam ezt a hármat és kész. Számomra mindent megad ami kell.
Hogy a launchereken mit bírtok így összeveszni azt meg nem értem...
Esetleg még az SPB-vel szoktam villogni másoknak.
(#10801) Narxis: ja, ICS-től sose raktam telóra GO-t. Ellenben GB-n a scrollozása nagyon smooth. -
Addig lesz a GO Launcher népszerű amíg jobban el nem terjednek a 4.0 és újabb android rendszerek, jelenleg a 2.3-as a legelterjedtebb. Amint megtörténik a váltás az Apex és a Nova lesz a legnépszerűbb, a Go pedig egy lábjegyzet lesz az android appok történelem könyvében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged