- 3DMark (2013) eredmények
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- OLED monitor topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
olyan androidon, ahol nincs rendszer szintű sötét mód, mikor lesz elérhető a Gmail sötét téma?
drive, névjegyek, messages esetén már elérhető. -
Fall-N
veterán
válasz
D1L1ZS #140097 üzenetére
Nem csak szimplán a abbahagyták a fejlesztők, mert párhuzamosan másik csapat elkezdte a Vanced fejlesztését. A Vanced meg tulajdonképpen olyan, mintha az előfizetéses YT Musicot használnád. Persze már csináltak belőle egy-két mellékégat, ahol más színű a skin a programon.
Azért is merülnek ki a fejlesztések egy idő után, mert ahogy frissül a YT úgy kell állandóan hozzáigazítani a sajátjukat és ez mind idő.
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #140095 üzenetére
Nyitott bootloader, Boot.img-t ROM-bol kiszeded vagy letoltod XDA-n valakitol aki mar kiszedte, keszulekre felmasol, Magisk Manager App megnyit, Install gomb, betallozod, patch-elteted vele, kapott file-t PC-re teszed, onnam fastboot flash boot magiskmanageraltalgeneralt.img modszerrel flasheled, bar nem teljesen ertem amit kerdezel, keszulek nelkul nincs kontextus sem igy a modszer is elterhet. De Magisk Managerbol amig nincs root addig img-t nem tudsz flashelni.
-
crok
Topikgazda
válasz
lovi27 #140091 üzenetére
Aha, ok, sok sikert a laikusoknak majd a boot img patcheléshez, de főleg azoknak majd akik olyan készüléket használnak amikkel kénytelenek lesznek un. recovery módban használni a Magisk-t mert nincs ramdisk GL;HF Ettől még a Magisk Manager apk NEM root-olja a telefont és CSAK arra való, hogy a Magisk daemon beállításait megadd vele, amit amúgy még csak nem is a Manager apk adatai közt hanem külön egy SQLite file-ban tárol plusz a modulok állapotát se ott határozod igazából meg hanem pl. a megfelelő nevű file létrehozásával a modul könyvtárában.
-
Robokutya
senior tag
Srácok egy kis segítség kellene
YouTube nézéshez az OGYouTube progit használtam eddig.
a gmail fiókomon jelszót váltottam és azóta nem enged be az ehhez a fiókhoz tartozó YouTube profilomba az app mit lehet tenni ilyenkor? -
crok
Topikgazda
válasz
SimonJanos #140079 üzenetére
Kell a custom recovery.
A Magisk Manager - nomen est omen - a Magisk beallitasara valo, nem rootolja a keszuleket.
-
oszi666
őstag
válasz
Dolphine #140077 üzenetére
Szia azert nem probalkoztam, mert kifejezetten azt irtak, hogy azt irjam be, amivel a netbank feluleten szoktam bejelentkezni. Btw a nemzetkozivel sem mukodik. Bank not connected, sending credentials.
A formatum, amivel beengedett vegul: mind a 24szam, egybe space vagy kotojel nelkul. 24, mert az utolso 8 szamnyi nulla is kell.
Ugyanugy kidob hibauzenettelz hogy valami gaz van a bankommal es kontaktaljak a supportal. -
marec1122
senior tag
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
gojko.m #139796 üzenetére
A megoldás egyszerű (én "indítottam" anno ezt a *** Telekom app kérdést) : megint telepíted a 9.x verziót!
Remélem nem kezdenek bele hogy frissítés kell ld. (tényleg) van olyan app ami így nem indul el - de "nem adok nekik tippeket"
Amúgy tényleg elmehetnek a *** ! A netes felületen KOnkrétan nem tudtam átnézni a számláimat! Túl sok felhasználó és egyéb üzenetekkel "leáll"!
Még banki és egyéb "normális" apppok is annyit írnak ki hogy root-olt a készülék és saját felelősségre stb.! -
törölt tag
Valaki elmondaná nekem hogy a Brave böngészőben miért nem működik, hogy password manager-el töltsem ki a felhasználó nevét és jelszavat mindenhol?
Sehol sem működik.
Már végig bogarásztam a beállítást de semmit sem találtam ami segített volna. -
oszi666
őstag
Bocsánat, lejárt a szerkesztés. Még annyi, hogy nekem az importálás sem működik. Lementem a számlatörténetet excelben, és megint csak nyünnyög, hogy nem jó a formátum mert nem excel.
Lehet én cseszek el valamit, de ez így nem túl felhasználó barát, hogy még én fórumozgassak utána, mert persze ügyfélszolgálat nincs. Havi 1300Ftért mert aztán qrvára nem fér bele. -
oszi666
őstag
Sziasztok
Wallethez szeretnék hozzáadni egy OTP-s bankszámlát, ki szeretném próbálni.
AKárhogy próbálkozom, nem tudok belépni egyszerűen, se laptop böngészőből, se a mobilos appból, sem wifin sem mobilneten, sem force restart sem semmi után.
Pl az nem világos, kiválasztom, hogy bejelentkezés számlaszám és azonosító alapján
akkor a számlaszám milyen formátumú?
1177xxxx-xxxxxxxx vagy 1177xxxx xxxxxxx vagy egybe az egészet? eygszerűen nem találok erről semmi infót. Vagy úgy kell mint a netbanknál, hogy az első három számjegyet hagyjam el.
Egyszer valamiért sikerült, aztán megint kidobott valami hibaüzenettel.Esetleg valami más app javaslatotok van? Olyat szeretnék, hogy hozzákötöm a bankszámlám, és a kiadásaimat kategorizálja.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Chris Kiki #140071 üzenetére
Köszi! Korrektül működik? Nyilván én is ezt találtam meg "logger"-re keresve, ha van róla tapasztalat, akkor ezt fogom használni is.
-
makoss
veterán
Üdv!
Tudnátok adni androidra egy olyan szoftvert ami blokkolja és figyelmeztet is, hogy a tartalom fogyassza az adatot?
Telenoron belül vagyok 2000Ft-ért havonta korlátlan közösségi médiában de nem szeretném ha az 1GB lecsökken ne idejekorán
Lehetőleg ingyenest! -
Jack Oneill
veterán
válasz
kekigyu #140064 üzenetére
Hat nem tudom akkor. Az osszes telefonos topikban ahol 10 ev alattmegfordultam, ez normalis jelenseg volt. 10 ev alatt azosszes telefonomnal normalis jelenseg volt. De hangsulyuzom, csak az volt normalis jelenseg, hogy toltesnel 90 korul tele jelzes latszodott. A tobbi jelenseg tenyleg abnormalis nalad. Vidd el egy szervizbe, merjek be muszerrel .
-
lovi27
addikt
válasz
kekigyu #140064 üzenetére
Ez nem normális, engem is zavarna.
Eredeti gyári akksi? A bizonytalan eredetű, nem megfelelő akkumulátorokról lehet csere után hasonló panaszokat olvasni. Mivel cseréltetted, így vissza tudod vinni, magyarázzák meg ők.Ha rootolt a mobil, akkor a batterystats.bin fájlt kéne törölni - amit csere után ajánlott is, és ha nem akksi hiba akkor valószínűleg megjavul. Root nélkül annyit tehetsz, hogy hagyod kikapcsolásig lemerülni a mobilt, majd ráhagyással teljesen feltöltöd, és ezt egy vagy kétszer még megismétled, aminek hatására újraépül a statisztikai fájl. Közben ne indítgasd újra a mobilt.
-
kekigyu
aktív tag
válasz
Jack Oneill #140063 üzenetére
De az előző gyari akssival ezt nem csinálta. Ilyen modern lenne az uj akku?
Viccet felre téve: valami nem stimmel. Ha kihuzom a töltőt ilyenkor, egy percen belul 100% -ot mutat. De kb 5 perc képernyő használattal 20%-ot merul. Az utolso 20% pedig kb 10 perc alatt fogy el. Olyant mintha 20-80% között lenne csak használható. De a lényeg, korábban nem ilyen volt, sose talalkoztam ilyennel es nem tetszik. Ha van ötlet ne kimeljetek
-
kekigyu
aktív tag
Akksit csereltettem Xiaomi MiA1-ben. Azóta töltesnel 92% -nal irja, hogy feltöltve. Gyari adatok visszaállítása is volt, a helyzet valtozatlan. Van valami app amivel rendbe hozhatnam?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
kiraly.andra #140059 üzenetére
Vannak előnyei a régebbi androidnak ...
-
crok
Topikgazda
-
törölt tag
Valaki tudja mi a különbség a kettő Android auto app közt a store-ban?
Letöltöttem de ugyanaz szerintem vagy valamit benézek? -
törölt tag
válasz
#56816198 #140053 üzenetére
Na, utánanéztem a problémának. Az Avast fals riasztása lehet, de lehet, hogy többet tud, mint a többi. A telefonon telepítve van még gyárilag az AVL. Erre átkapcsoltam, frissítettem az adatbázist és feltelepítettem a Gránit eBankját, de ez már nem találta vírusosnak.
Nem is tudtam eddig, hogy létezik AVL nevű vírusirtó program. Tudtok valamit róla? Hagyhatom a telefonomat ezzel a biztonsági appal működni?
Ha nem írtátok volna, hogy a más márkájú telefonoknál nincs ilyen gond, akkor úgy érezném magam, hogy homokba dugom a fejem azért, hogy ne tudjak a veszélyről. -
törölt tag
Köszönöm a tapasztalat megosztásokat.
Feleségem Mi 9 SE telefonjára sem engedi telepíteni, mivel az applikációban szerinte nagy kockázatú trójai vírus van. Akkor a Samsung, Huawei telefonok immunisak? Vagy a Xiaomik háklisak. Ezek után gyanakszom, hogy az Avast rendszer víruskeresőjében lehet talán valami.
A telefonom egyébként nincs rootolva. Azt hiszem jelzem a banknak a gondomat..
-
crok
Topikgazda
válasz
#56816198 #140048 üzenetére
..esetleg Magisk / root-olt? Olyan billentyűzet ami nincs már fent Play-ben? Play értékelésekben van hasonló hibajelenség írva?
-
eclipse19
senior tag
válasz
kiraly.andra #140046 üzenetére
Nem.
Az Android 10-ben tiltotta le a G a háttér alkalmazások vágólap hozzáférését (az erre utaló részt kihagytad az idézetből). Ezt nem tudod egy régebbi alk. verzióval megkerülni. -
törölt tag
Hétfő óta a Gránit ebankot letiltja az Mi9, mert valamilyen vírust észlel. Más is tapasztalta ezt, vagy csak MIUI vagy egyedi probléma ez?
-
Sasskent
csendes tag
válasz
Bozek #140045 üzenetére
Elég, ha a fájlnevet használja minden egyes hozzáadott kis pdf fájlhoz.
Például tartalomjegyzéket készít az első oldalra, megadva az összefűzött pdf fájlok nevét egymás alatt, és hogy hányadik oldalon található az összesített fájlban.
Vagy, ha nem tud tartalomjegyzéket, akkor fájlonkként kihagy egy üres lapot, ahová címként beilleszthető a következő fájl nevét.
-
kiraly.andra
aktív tag
Jól gondolom, hogy ha a Clipboard Actions legújabb verziójánál azt írja a fejlesztő, hogy "Please be aware that Google disabled the background clipboard access", és emiatt az alkalmazásba mostantól csak úgy kerülhet be bármi, ha direkt berakom (oda osztom meg), azaz pont az vész el, ami miatt használjuk, akkor ezt úgy tudom megkerülni, hogy törlöm az alkalmazást, majd felrakom a még "jó" verziót az APKPure oldalról, mert ettől kezdve nem fog többet frissülni?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Sziasztok!
Nekem mondhatni egy cél app, egy faék egyszerűségű alkalmazásra lenne szükségem, méghozzá sebesség mérésre és logolásra. Fontos, hogy magától logoljon, ne kelljen vele foglalkozni. Tudtok erre a célra ajánlani appot? (Nem szeretnék fiók szinkronizációt semmi ilyesmit, egy régebbi készüléken lesz használva, csak logolásra.)
Ui.: Legjobb lenne, ha ingyenes lenne, de, ha párszázas ajánlat, annyit nem sajnálok rá.
-
merqree
őstag
válasz
fjudors #140041 üzenetére
Édesapám "Apu" néven van elmentve. Beírom, és nem találja. A telefon névjegyzékében pedig megtalálható. Igen, van emailcím rögzítve a névhez. Ha az emailcímét kezdem el gépelni, úgy sem találja meg.
De van, hogy egy keresztnevet elkezdek írni, és nem találja.Legalább a találati lista már megjelenik nagy valószínűséggel, ha pl Istvánra, vagy Bélára keresek...
Köszönöm!
-
Sasskent
csendes tag
Szükségem lenne egy szoftverre. Sok kicsi pdf fájl összefűzéséhez a PDF utils is nagyon jó.
De nekünk ki is kellene igazodni az egészen. Vagy egy esetleges tartalomjegyzékkel, hogy melyik fájlt hol találjuk, vagy egy üres oldal és/vagy cimoldal beillesztésével az eredeti fájlok közé.
Esetleg lenne valami ilyesmi?
/Kézi megoldás nem felel meg, mert a műveletet sok fájlon és gyakran kell elvégezni. A fájlok kijelölése valami menüben persze történhet kézileg, de a tartalomjegyzék vagy cimoldal legyen automatikus./
-
merqree
őstag
Sziasztok,
Használtam a keresőt (elég lazán vettem, mert csak az "outlook"-ra kerestem rá).
Visszaolvastam pár száz hozzászólást, nem találtam választ és a nagy testvér sem igazán kényeztet el a találataival.Outlook alkalmazás, Samsung S10 vagy Huawei Mate 10 Lite (legfrissebb alkalmazásokkal, rendszer frissítésekkel) telefonokon nem tudom az email címzettjét kiválasztani.
Konkrétan a jelenség/folyamat:
megnyitom az alkalmazást, a jobb alsó sarokban lévő "tollra" bökve megnyílik az email szerkesztő. Az első beviteli mező a címzettek. Ide hogy a túróba lehet a névjegyzékben lévő nevekből berakni a címzetteket? Az zavar, hogy nekem kell fejből emlékeznem egy-egy emailcímre, és ez nem megy...
Az alkalmazásnak adtam engedélyt arra, hogy a telefon névjegyzékéhez hozzáférjen.
Az outlook.hu-n belépve (számítógépről vagy a mobilon böngészővel) látom a névjegyzéket.
(A számítógép outlook programjával szinén látszódik a névjegyzék.)
A telefonkönyvben pedig szintén látom (beállítás kérdése ugyebár) az outlook-os névjegyzéket, és szépen frissül is.Szóval az outlook mobil alkalmazás levélírás részében nem érem el a névjegyzéket.
Van ötletetek arra, hogy mi lehet a baj?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
crok
Topikgazda
-
Zlcsi
senior tag
sziasztok!
telefon beszélgetéseket szeretnék rögzíteni.
ugye ezt most éppen tiltja az 10es droid, meg lehet ezt valahogy kerülni?
vagy van olyan app megkerüli. -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Milyen appot javasolnátok androidos telefon adatainak lementésére. Leginkább kontaktok, üzenete (sms, messenger, viber stb), naptár. Huawei, Samsung, Xiaomi telefonokhoz pláne. Olyan kellene ami nem márka specifikus, hanem kezeli a legtöbb tipust. Zenét, fotót leszedem másként. Beállítások nem lényeg. Nagyrészt root nélküli készülékek. -
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #140028 üzenetére
Pont ezert kellett nekem... :D
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #132552 üzenetére
Megint előjött ugyanez a probléma, most írtam a Supportnak, amire egyből jött egy "automatikus válasz"...
Ebben le volt írva, hogy töröljem, majd böngészőből indítva, a Play áruházba azzal a fiókkal belépve, amivel anno megvettem, telepítsem újra az adott készülékre.
Megtettem és egyből jó lett.
Érdekes.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #140025 üzenetére
Köszi, végre egy megfelelő alkalmazás a TeamViewer helyett.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Keresek olyan alkalmazast ami teljes egeszeben alternativaja a Teamviewernek.
A cel az, hogy Android keszulekrol tudjak iranyitani vagy nezni interneten keresztul egy masik Android keszuleket.Koszi a valaszt.
-
Somatom
veterán
válasz
#30610944 #140015 üzenetére
Mozilla. Alapítvány. Nem érdeke üzletet csinálni a felhasználóiból. Mondjuk, Firefox Focus
-
Figur10
tag
válasz
WhiteWalker #140016 üzenetére
Mobilon is lehet törölni, ami nem kell balra elhúz és törlés
-
atike
nagyúr
válasz
WhiteWalker #140016 üzenetére
Jól. De nekem weben sem engedi... Tele van régi vacakkal amit nem tudok törölni - csak átnevezni...
-
WhiteWalker
nagyúr
Az OTP appban jól látom hogy az űrlapokat ( sablonok) nem lehet menedzselni?
-
törölt tag
Ki melyik böngészőt tudná ajánlani ha biztonság az elsődleges szempont?
Tor böngésző kizárva. Hiába biztonságos de olyan lassú hogy az már a használhatatlan kategória.
Brave?
Opera mini VPN?
Mozilla?
És még van jó pár a store-ban.
Ki melyikre esküszik és miért? -
lomposfarkas
tag
Van valami ötletetek erre? A telefonon két naptár accountot látok. A settingsben egy gugli fiókom van felvéve, de a gyári Miui naptár meg az aCalendar beállításiban is megjelenik még egy calendar a fióknevemmel, de csak az egyik tartalmazza a pc-s böngészőn is elérhető gugli naptáram adatait, a telefonon a másikra átváltva eltűnnek a bejegyzések. Mondjuk problémát nem okoz, csak nem értem.
-
Probert75
addikt
válasz
karolyabrosz #140002 üzenetére
Nem értem, hogy ezt miért pont tőlem kérdezed!
-
Laby
őstag
válasz
zsoltzsolt #140007 üzenetére
Ez egy "sima" képszerkesztő program. Manuálisan rengeteg program képes rá hogy külön kijelölgetem és körbevágom a fejet és fél óra alatt kitalálom hogy effektezzem és még akkor sem lesz olyan.
Én olyanra gondoltam, hogy automatikusan megcsinálja felhasználva az alapból Portré módban készült képet, mint az iPhone-kon.Azért köszönöm!
Másnak esetleg van ötlete?
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Leonardo91 #140001 üzenetére
Nem, legalábbis nálam nem, ez nem Samu, csak a böngészőt használom.
-
crok
Topikgazda
válasz
karolyabrosz #140004 üzenetére
A kérés leírásából megítélve kb igen. Az elképzelt célfelhasználás tudod sokat tudna segíteni. A lehető legjobb képesség úgy értendő hogy nem akarsz megvenni egy flagship-et hanem egy PC-t akarsz flagshipnek használni? Vagy mégis úgy kb mi a cél, mire lenne használva? Mert pl. PC-n emulálva nehéz pontos GPS koordinátákat visszadni a rendszernek. Nem lehetetlen csak nem triviális. De ha már így kérded a GenyMotion-el lehet(ett) letölteni előre gyártott készülékspec. VM-eket.
-
crok
Topikgazda
válasz
karolyabrosz #140002 üzenetére
Lehet egy gyorskeresés sokat segített volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- 3DMark (2013) eredmények
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Google Pixel topik
- Everest / AIDA64 topik
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged