- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Kompakt vízhűtés
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
és
meg
:
Én sem hittem el...
Kipróbáltam, és dobtam egy hátast...
Gyors, könnyen kezelhető, van a menüben exit gomb (én ezt szeretem)OT995-ön a gyári, és az opera mini/next után felüdülés használni.
-
twine
veterán
Google translate
galériából nem tudsz képet előszedni vele(én legalábbis nem találtam még ilyen funkciót bene),,,de ahogy írtad,,a fotózott szöveget tudja értelmezni, és fordítani -
No.01
addikt
Sziasztok,
Remelem tudtok segiteni. Egy masik topicban irta v.ki, h letezik egy app ami a lefenykepezett szoveget leforditja adott nyelvre.
Hallott mar rola v.ki?
-
kovi166
tag
Melyik a leg jobb Magyar nyelvű telefon forgalom számláló? ( beszélgetések, sms, net, stb) gondolok forintban kijelzett forgalmakra.
És be állitható számla zárásra. -
bucsupeti
senior tag
Azt tudja valaki hogy valahogyan lekérdezhető a Play-ből hogy melyik alkalmazásokat vettem meg (melyikért fizettem)?
A telepítettek látszanak, ill. azok is amiket valaha telepítettem. Nekem az kellene hogy mik azok amiket megvásároltam. -
bucsupeti
senior tag
válasz
scope2007 #11886 üzenetére
Ébresztőnek én a Sleep as Android appot ajánlom. Nekem tutira bevált. Főleg az a funkciója, hogy "óvatosan" ébreszt.
Ha pl beállítom hogy 7:00-kor szeretnék riasztást, akkor be lehet állítani hogy mennyivel előtte kezdje meg az ébresztési procedúrát. Nálam fél óra van beállítva, azaz 6:30-kor már pittyen egyet, amit nem veszel észre, alszol tovább, de igazából megindul az alvó állapotból a felébredés folyamata. Ezt a pittyegést eljátssza néhányszor, figyelve a zajokat (forgólódsze-e már stb) és gyakorlatilag amikor elérkezik a beállított időpont és adja az ébresztést, akkor már úgy nyúlsz oda a telefonhoz hogy fel vagy ébredve és kikelsz az ágyból.
Nekem nagyon bejött. Nehezen ébredek reggel, de ezzel az alkalmazással már nem is szundiztatom a telefont, mert ébren vagyok...
Meg is vettem az unlockot hozzá! Érdemes!Ja és tud minden okosságot: matekfeladványt a szundihoz meg mindenféle ilyesmit. Rögzíti az alvás hangjait, meg a zajokról grafikont csinál, de ezek csak plusz csemegék. A legjobb ébresztőapp amivel találkoztam!
-
zho-lee
addikt
Üdv!
Olvasgattam visszább megint a böngészőkről.
Lenne egy javaslatom próbára, ha nem volt még:UC Browser
Nekem fantasztikusan bejön
-
siofok
őstag
vkit megkérhetnék,hogy 1-2 mondatban leírná mi az a busybox,és mire jó?
-
Des1gnR
őstag
válasz
darvinya #11873 üzenetére
"Nem fogsz ilyet találni, az Android platform személyiségi okok miatt ezt nem teszi lehetővé."
Nem fér hozzá a program akár honnan is van portolva, hisz a platform ezt nem teszi lehetővé
Custom romok esetében elképzelhető valami hack, azt nem tudomerikke17: Nem kell megvenned, de akkor nem tudod használni a szótipp fjúcsört
scope2007: Én is azt használom, nekem bejön, főleg amikor szól, hogy ideje aludni ha ki akarom aludni magam
(Be lehet állítani a megfelelő alvásidőt és ahhoz képest nézi). Rengeted funkciója van, nézz rá az ingyenes verzióra
-
scope2007
addikt
üdv.
tudnátok ajánlani valami jó ébresztő alkalmazást?
sleepasdroidot mondták nekem, az jó?fizetős is.jöhet.
-
Inarus
addikt
válasz
HaRdCoRe #11851 üzenetére
Mennyiséget vagy tartalmat is szeretnél?
Én az SMS Backup + nevű progit használom, így minden kimenő-bejövő sms és hívás e-mail formában tárolódik a google fiókomban. -
mondomén
őstag
válasz
tonyqa23 #11879 üzenetére
Persze. Felraksz valamilyen launcher-t (én apex-et használok), majd leszedsz például deviantart-ról ikonokat és azokat egyesével tudod cserélgetni a homescreenen (hosszan nyomod az ikont majd betallózod a letöltött png-t).
-
bucsupeti
senior tag
Nemtudom hogy a keszuleked tudja e az NFC-t. Ha igen akkor az kell neked. Eppen ilyen dolgokra talaltak ki. Kell hozza NFC matrica (400 ft kornyeki beruhazas) amit felprogramozol, raragasztod a tartóra es ha beteszed a telefont a tartoba akkor azt csinal a telod amit felprogramozol a matricara.
LG L9-em van. Ezt csinalom vele es nagyon tuti. -
erikke17
őstag
Üdv, az előbb jelzett SwiftKey 3 hogy a próbaverzió ideje lejárt, most fogom tudni használni tovább vagy kénytelen leszek megvenni vagy újratelepíteni?
Előre is köszi
-
mondomén
őstag
válasz
tonyqa23 #11875 üzenetére
Szerintem launcher mindenképp kell a dologhoz. MIUI launcher viszonylag normálisan megoldja. Appdrawerben pedig fingom sincs hogyan kéne. Biztos vannak ikon pack-ek, meg témák, de én nem használok ilyen össze szedett dolgokat. Általában magam válogatom össze az ikonokat...
-
tonyqa23
senior tag
válasz
mondomén #11869 üzenetére
Egyet értek én is ezzel a rendezetlen méretű ikonos dologgal. Szerintem is jó megoldás,h minden ikonnak ugyanakkora a mérete. Ha esetleg a rajz rajta kisebb lenne, akkor is van egy kocka háttere, pont akkora, mint a többi. Ezt ilyen launcherek nélkül nem lehet megoldani valami iconpack-kal vagy ilyesmi?
-
Üdv. Pvstar helyett nem tud valaki olyan lejátszót, ami ugyan úgy tud háttérben youtube videót játszani(esetleg m3u), de nem snnyira erőforrásigényes? Köszi
-
mondomén
őstag
válasz
drzsoo1 #11850 üzenetére
Rendezettnek rendezett, de nagyon csúnya.
Nem bántásból, csak nekem ezek nem tetszenek. Egyébként MIUI-ban is így vannak megoldva az ikonok, csak kicsit szebben. Ezt is félmegoldásnak tartom amúgy.
Dribbble egy nagyon jó oldal. Tele van nagyon szép, ötletes munkákkal (ikonok is), érdemes szétnézni. Na én ilyen megoldásoknak örülnék itt is. -
Ablakos
őstag
-
GIJoe
addikt
Üdv! Hívásrögzítő programra szeretnék ajánlatot kérni tőletek
- jó minőségben rögzítse a hívó, & hívott hangját SDre, csip mentesen, automatikusan
- alacsony energia igénnyel, normális jogokkal..
-akár fizetnék is érte...
Telefonom: huawei honor 2 -
bkercso
nagyúr
Tudtok esetleg ajánlani olyan androidos billentyűzet-programot, amin nem kell hosszan nyomni semmit ékezetes betűkhöz, hanem váltóbillentyűvel érhető el (mint amilyen pl. a shift
).
Volt egy Nokia E90 kommunikátorom, azzal diktálási tempóban tudtam gépelni és hiányzik a billentyűzete.
Nem az érintőssel van bajom, hanem a körülményes szoftverrel.
-
dokee78
félisten
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Jó ski tracker appot tud valaki ajánlani? Olyat ami nem használ mobilnetet, csak gps-t és megmutatja térképen a besíelt útvonalat. Ez [link] pl milyen? Megéri rá kiadni azt a párszáz forintot?
-
HaRdCoRe
aktív tag
Én az eWeather HD-t használom nem oly rég, szerintem minden igényt kielégít!
-
dokee78
félisten
válasz
sharkybacsi #11749 üzenetére
Köszi,az ajánlatot,kipróbáltam és eddig tetszik. 1Weather
Valamiért jobban bejön a BW-től. -
HaRdCoRe
aktív tag
Létezik olyan applikáció, amivel vissza lehet ellenőrizni a hívásnaplót, bejövő és kimenő üzeneteket azután is, hogy a telefonon azokat törölték? Valami olyasmi, ami a háttérben fut.
Szerk: Ezt találtam közben..
-
harry3
őstag
Üdv.
Az alkalmazások, futó szolgáltatások alatt mit jelent az, hogy tárolt folyamatok, gyorsítótárazott háttérfolyamat? -
arti1121
senior tag
Létezik olyam task app ami nem csak kilövi a memoriábol az appot egy idöre hanem leis állitja addig amig ujra nem használom.tehát olyan kellene ami leállitja.
-
Toobee
veterán
-
Toobee
veterán
Sziasztok!
Tud valaki olyan alkalmazást, amivel a gépemen lévő sorozatokat meg tudom nézni a telefonon? A hálózat már kész, Astro látja is a tartalmat, de folyton le akarja tölteni. MX playerben próbálkoztam beírni a fájl címét, de nem nyitja meg.
Szerk.: Astro nem akarja real time lejátszani, csak letölteni akarja.
-
half333
őstag
Letöltöttem a Go launcher-hoz egy Go keyboard-ot,de nem tudom hogy hol kell beállitani?
-
Lajki
tag
Vagy esetleg nem tudtok valami olyasmi programot amivel le tudok zenet szedni ugy mint Iphonera az InstaMusic
-
Lajki
tag
Sziasztok valaki nem hasznalja az instamusicot mert lattam iphoneon hogyan müködik leszedtem a telomra és nem tudok ugy zeneket leszedni. Valaki tudja mitől lehet ?
-
petipetya
nagyúr
A Titanium profiktól kerdezném: olyat csinálhatok, hogy feltelepítem a Playből a Holo lockert, majd Titanium-al lefagyasztom a gyárit (Lezárt képernyő néven van egy gyári app, gondolom ez az)?
-
tomy86
addikt
válasz
Monyos #11825 üzenetére
Pl. a Widgetsoiddal megoldható.
-
fdisk
őstag
Nem tudom,h volt-e,és remélem nem warez.
50 giga tárhely
Mert ugye tárhelyből sosem elég. -
Monyos
aktív tag
üdv!
Van valami megoldás arra, hogy az értesítési sávba tudjak tenni névjegyeket?
Tehát a status bar lehúzása után, a gyors gombok alatt ott legyen az adott személy és onnan szeretnék hívást indítani. -
PumpkinSeed
addikt
Köszönöm a segítséget.
-
Richee11
senior tag
melyik a legjobb email app telefonra?
-
dokee78
félisten
válasz
maross #11797 üzenetére
Google Gesture Search
Tessék keres mindent -
Deck
titán
Exdialert haszmálok. Alapból be van állítva, hogy tartsa a memóriában amig lehet ezt érdemes így hagyni? Vagy kapcsoljam ki? Másik a hardveres gyorsítás. Érdemes bepipálva hagyni?
-
xSide
őstag
válasz
busman #11788 üzenetére
11779 hsz és a lehetőségek a 5333 hsz környékétől kiindulva...
A születésnap levezetés ne tévesszen meg, ugyanígy importálható g naptárba az események is.FB-n jobb egér klikk a közelgő eseményre vagy szülinapokra, hivatkozás másolása (chrome-ban nem tudom mi a neve) ezt beilleszted a webes google naptár emlitett részéhez. NEM KELL TÖRÖLNI a webcall:// részt, így működik most már!! TÖRÖLNI akkor kell, ha letöltenéd és szerkeszteni szeretnéd a születésnapokat...
-
LonGleY
veterán
Arra tudtok valami ötletet, hogy miként tudnám kihasználni a gép speep üzemmódját ÉS a TeamViewer-rel történő irányítást? Ugyanis abból az állapotból nem tudja feléleszteni a Win-re telepített kliens a gépet, pedig már a Wake On LAN is összejött, tehát simán élesztek kikapcsolásból (Fing-al és Unified Remote-al egyaránt).
-
Syd69
aktív tag
válasz
PumpkinSeed #11800 üzenetére
Beállítások - Biztonsági mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállításaLassú vagyok
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni. Van egy Concorde One tab-om, és vettem most egy Samsung Smart TV-t. Szeretném valahogy működésre bírni az Allshare Controll nevű appot. Elvileg csak Samsung tableteken megy, de leszedtem, és felraktam. Egy pillanatra el is indul, és látom hogy fel is ismeri a TV-t, de aztán felugrik egy ablak, hogy "The Allshare Framework does not installed, the application will exit" és bezáródik. Nem lehet valahogy átverni egy ilyen programot?
Van egy másik App ami erre jó lenne Samsung Smart View a neve, de az meg a kijelzőfelbontás miatt záródik be " Sorry, Your device has too small resolution ( minimal 800x480 required ). A kijelzőm pedig 800x480, szóval ezt nem értem mi a baja.
Nincs valakinek valami ötlete, hogy hogy lehetne valamelyiket életre lehelni? Azért lenne jó, mert mind a kettőben van elvileg Touch Pad funkció, ami jól jönne nagyon.
-
air
nagyúr
válasz
Beállítások - Bizt. mentés és visszaállítás - Gyári adatok visszaállítása
-
Melack
veterán
válasz
Totálisan gyárira hard resettel. Hangerő le + bekapcs, ha jól emlékszem. Vagy van egy Gyári beállítások visszaállítása opció is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest