- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mttssz #69367 üzenetére
Amúgy csak azt nem értem hogy amikor még nem vette meg a progit és törtet használtam akkor jól működött de amióta megvásároltam egy kalap szar, jelenleg facebook,messenger,skype ha hibernálva van és kapok üzit nem ébred fel, a skype az néha.Vissza vonom a skype az jó ezt irja push fogadva., akkor a facebook és a messengernél van valami bibi.
-
Wolfskin
őstag
válasz
mttssz #67578 üzenetére
hát nem tudom...
megnyitom a total commanderben, mert sd kártyán van
---------------------------------------------------------------
Ez a csomag már telepítve van
Xposed installer 2.7
szertné újratelepíteni? --> telepítés
---------------------------------------------------------------
= A frissítés nem igényel új engedélyeket.
[Mégse] [Telepítés] de az inaktív
---------------------------------------------------------------de én telepítéskor sem emlékszem ilyenre. szedjem le az egészet és rakjam újra?
-
alec.cs
tag
válasz
mttssz #67333 üzenetére
Persze tudom, hogy a Playen több van. De a gyakorlati tapasztalat érdekelne. Nem szeretnék próbálgatni!
Példaként említettem a Névnap appot. Egyébként egy ilyen appnak mért van joga az Eszközazonosító és hívásadatok jogosultságokra (telefonállapot és azonosító olvasása)?
Miként lehet, illetve mivel lehet kiszűrni azt, hogy egy alkalmazás ne küldjön olyan információt kifelé, amihez nincs köze, illetve nem rá tartozik (Például a Névnap appnak mi köze van a hívásinformációkhoz)?
Várom a gyakorlati tapasztalatokat.
-
detroitrw
addikt
válasz
mttssz #65857 üzenetére
Sajnos igy is ugyan azt irja a futtatni kivant alkalmazas
amit csinaltam:
- xposed letolt, telepit, alkalmazason belul telepit
- xposed-en belul cloak 1.4 telepit
- xposed modulon belul bepipa
- cloak-nal hozzaadtam a unrootolni kivant progit
- persze parszor kozbe es azota ujrainditottam, siman es xposed-en keresztul ishol lehet a hiba?
-
csadi0011
őstag
válasz
mttssz #65852 üzenetére
Azért az nem teljesen így van. És én biztosabbnak érzem a pénzt, ha nem elérhető egy olyan helyen, ahol egy gombnyomásra levásárolható. Mivel évente max egyszer vásárolok, így nem érzem praktikusnak. De így van ez egyéni. Én így látom, te úgy látod. Nincs ezzel semmi gond.
-
törölt tag
válasz
mttssz #65188 üzenetére
Én egy héten belül kaptam az üzenetet, hogy azonosítsam az eszközt. Lehet, hogy az a különbség, hogy én egy SIM nélküli készülékre erőltettem fel, amire elvileg nem is telepíthető a Whatsapp.
Atosan:
Ilyenből van egy pár. Pl. Skype. Én a Reenger -t javaslom. Olyan, mint a Viber, csak egy saját, 003621... telószámot ad, ami vez. tarifával hívható külső hálóból. Reengeren belül persze ingyenes. A kimenő tarifái is elég jók. -
törölt tag
válasz
mttssz #65106 üzenetére
Ötletek:
1.: Xposed App Settingsben kikapcsolni az értesítést, esetleg jogosultságot.
2.: Megnéztem Elixírrel és találtam egy-két szolgáltatást, amivel talán lehetne kezdeni vmit (pl. Audio Service). Elixírben ezeket egyenként is tudod tiltani. Csak az a gond, hogy a tiltást nem lehet profilba tenni. De ha működik a tiltás és elsírod a bánatodat Tamásnak, akkor jó esély van rá, hogy rövidesen már ez is profilozható lesz. -
-
válasz
mttssz #64003 üzenetére
Onnan jött, hogy akkora a SIM kártya tárhelye.
Legalábbis úgy emlékszem. Elég rég használtam SIM kártyát adattárolásra, szóval lehet, hogy rosszul emlékszem rá.(#64004) darvinya: Szerintem te is jól tudod, hogy normál SIM alatt mit értett.
Vagy ha nem, akkor segítek: Normál, azaz az emberek által megszokott, azaz a mini SIM. -
Flind
senior tag
válasz
mttssz #63089 üzenetére
Akkor hülye vagyok, mi az az Auto-Text?
Most nézem, a felső sávot tényleg nem lehet eltűntetni, persze ez csak akkor gond ha kikapcsolod a javaslatokat, mert azok jelennek ott meg. Mondjuk nekem amúgy is kéne, a modulok és a billentyűzet elrejtés miatt.
Smart nálam ott esett ki hogy nincs swipe. Mert amúgy amiket hallottam róla hogy milyen jól beállítható érdekelt volna, aztán kiderült hogy kicsit túlképzeltem a dolgot, mert a TP-ban több az opció. -
xSide
őstag
válasz
mttssz #63091 üzenetére
Akkor nyelveknél a gombválasztós módszernél pipa az emoji-hoz.
How do I use Emojis?
Emojis are implemented as a separate language in Smart Keyboard (language "Emoji", code "EM"). So if you use only one language (let's say English), you need to go in the Language section of Smart Keyboard settings, and select "English" and "Emoji" in the "Language Key" option. Then you will be able to switch to Emojis with the language key (displaying "EN" or "EM"). If you already use several languages, just add Emoji in your language list. It's also possible to add Emojis in the Smiley panel (available with a long press on Enter key) by using the Smiley Editor in General Settings. Note that Emojis are extended characters that cannot be displayed on all versions of Android. You need at least Android 4.1, or a rooted phone with a custom font including Emojis. On Samsung phones, make sure you didn't change the system font in phone settings, as only the default font can display Emoji. -
Flind
senior tag
válasz
mttssz #63083 üzenetére
Jaaa! Én méretre gondoltam. Akkor nyugodtan ajánlhatom a TouchPal X-et, én is 512MB RAM-on vagyok, és boot után 5 megáról indul kb, aztán ahogy telnek a napok ez is 10MB-ig csúszik, és nem tovább.
-
tonyrulez
őstag
válasz
mttssz #62450 üzenetére
Hát, ez így félmegoldás, mert nem lehet a megosztani kívánt szöveg/fájl típusához mérten szelektálni, csak globálisan, de nekem pont az lenne a legjobb, mert pl. URL-t még életemben nem osztottam meg BT-n, ellenben képeket tucatszámra. De ha csak ennyit enged a rendszer, akkor ennyivel kell beérnem. Bár elvileg tudnia kellene, mert a Google Fotók megosztás csak fénykép megosztásakor jön fel. Vagy ez alkalmazásfüggő és nem lehet belepiszkálni?
-
LonGleY
veterán
válasz
mttssz #62156 üzenetére
Ma már említettem egyszer, de én meg WeatherPro-t, ami szépen, órára lebontva, grafikonozva mutatja az esőre való esélyt, a csapadék várható mennyiségét, napsütést stb. Príma cucc, és nem frissít/fut fölöslegesen, ha kikapcsolom az értesítéseit.
Plusz ott az Aix Weather Widget, ami meg épp arra jó, ha ránéz az ember, láthatja, mennyire csapadékos napra számítson.
Eleve nem is értem, mit lehet egy olyan időjárás oldallal/appal kezdeni, ami csak az adott napszakra (és nem órákra lebontva) ír ki információkat. Az olyan szinten semmitmondó, hogy nem is lehet igazából készülni semmire.
-
törölt tag
válasz
mttssz #61544 üzenetére
Advanced Download Manager. Ennek a pro -ját használom. Szerintem rendben van. Egy dolgot hiányolok belőle. A data.hu -ról nem tud a linkekből letölteni, be kell hozzá lépni az oldalra és a prémium accountot sem ismeri. Arra Ponydroidot használok (ami egyébként szintén nem rossz cucc, csak az ADM már "hozzámnőtt").
dlaj:
Sajnálom, nem akartalak kimeríteni! -
törölt tag
válasz
mttssz #61190 üzenetére
Perfect! Köszönöm! Még telepítenem sem kellett a telóra. MiniPC -re telepítettem, csináltam egy moddolt apk -t, töröltem a régit (biztos, ami tuti, dalvikot is), telepítettem a moddoltat, csináltam róla egy TiBi -mentést, azt exportáltam, telón is töröltem mindenét az eredetinek (TiBi -ből is), majd importáltam a mentést és adat nélkül, csak a programot visszaállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ingatlanos topic!
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Linux Mint
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged