Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Profil ütemezőnek tud valaki ajánlani valamit? Profil Scheduler-t próbáltam, sajnos nem akarja lenémítani a telefont. Hiába van a hangerő csúszka nullára húzva, valamiért egyre állítja be. Llama meg nem tud GPS alapján, ami eléggé hiányzik.
-
fila
senior tag
Sziasztok!
Van olyan app, ami kiírja a sim kártya típusát? Ram? Rom? Feszültség?
-
punky10
addikt
válasz
raziel01 #10987 üzenetére
Launcher:telon 1 használt +2 tesztelésben, tabon detto...
Böngésző:telon 3(mind használatban) tabon 6(3 használatban, 3 tesztelve)
fájlkezelő:telon 1(Es a király) tabon 4(még egyik sem végleges)
zenelejátszò:telon a best(PowerAmp), tabon van most 3...
videoplayer:telon BSPPlayer Lite, tabon tesztelve mé a Mobo és az MX.
office:telon Officesuite(megvéve), tabon van még vagy 3(Smart office, kingsoft..)
Naptár:telon CalendarPad, tabon mellette az A Calendar, Buisnescalendar.
Tárcsázo:telon egyértelmüen az ExDialer, tabon probâlgattam mellette az Acontact-ot(meg a RocketDialt, Yuilut, Got, de győzött az Ex...)
Ja, és sokat szelektáltam már az elmult idöben... -
Sziaszok!
Fel kellett raknom telefonomra az ICS-t, de azóta nem megy a Handcent.
Van ötlete valakinek?
Előre is köszönöm!
-
tonyqa23
senior tag
Van itt valakinek még fibernetes időkből még élő @fibermail.hu-s emailcíme? Mikor beállítom az email kliensbe, akkor a pop3 az megy, de utána kéri az smtp nemtommit. Valaki nem tudja,h ott milyen címet meg portot meg még miket hogy kell állítani?
-
dulifiO
aktív tag
Sziasztok!
Galaxy S3-hoz keresek olyan élő hátteret, ami az időjárástól függően változik. A gyári az eléggé félreinformált, esik a hó és napsütéses tájat rajzol...Letöltöttem egy trueweather nevezetűt, de ez sem a legacélosabb.
Továbbá keresek olyan widgetet, ahol a részvények és/vagy deviza árfolyamokat tudom nézni. Csak a magyar részvények (OTP, MOL stb...) érdekel, olyan widget ezer van, ahol külföldi indexeket lehet.
A harmadik, ami még nagyon érdekelne, az valami automatikus fényerő szabályozó. Ha gyári automatára teszem az állítást, akkor kb. bármilyen napszakban pont 10%-kal kevesebb fényerőt ad, mint az optimális lenne. Nagyon tetszene, ha működne automatán egy icipicit mindig fényesebben, mert most nekem kell állítgatni és reggelente nem a legkelemesebb, hogy megvakít.
Előre is köszi a válaszokat!
-
wardemi
senior tag
válasz
OgKush #10980 üzenetére
Én IMO-t használok már jó ideje (most a bétát) és fb , skype, gtalk van beállítva minden probléma nélkül fut. Viszont a face mostanában sokszor meghal a chatrésze külső appoknál (ubuntun is külső appot használok és ott se mindig megy mostanában) lehet hogy ez elmúlik ( ma d.e. jó volt nálam végig). Másik ami hasonló progi az az IM+ volt. Nekem nem jött be illetve nem maradt bejelentkezve stb (lehet én nem állítottam be jól).
raziel01
Ízlések és pofonok. én sem használok sok appot de néha szeretek kísérletezni
-
Ghostface
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom megvenni ezt az appot (Madden NFL 12 by EA Sports)? Jobban mondva a kérdés az ha PC-n megveszem, hogyan tudom letölteni a telefonomra? Ugyanis ha telefonon keresem a Google Play-ben akkor nem találom, csak PC-n.
Előre is köszi a segítséget! -
punky10
addikt
Igazad van, 20 app legtöbbször elég. De melyik legyen az az a 20?2 lehetőség van:
1.:minden kategóriából megkeresed a mások által legjobbnak ítélt appot, és azt használod.
2.:feltelepited a legelterjedtebb(és a kevésbé népszerű appokat) és eldöntöd, neked melyik a jobb.
Tesztelő(nickjéhez méltoan) inkább az utóbbi csoporthoz tartozik. Én is...
Zenelejátszóból már megtaláltam a nekem legjobbat, de addig több, mint 10 player volt fenn(állandoan cserélve, 3-4napos váltással, összesen több mint 20).Böngészōből, fájl-kezelőből most is több van fenn. Más ROM-okat tesztel, én a biztonságosabb appokat... -
OgKush
senior tag
Milyen chat app-ot használtok? Olyan kellene amivel be lehet lépni skypera, fb-ra, meg gtalkra.
Most az IMO-t használom, de valamiért nem akar belépni a steambe, skype-ba, pedig jó jelszót írok be, steambe még az igazoló kódot is beírom, és most már fb-ra se lép be pár órája.. -
tomy86
addikt
válasz
Sanyi.mTs #10971 üzenetére
apk-ban, de root nélkül alkalmazásadatokat nem ment. Nem tudom milyen fájlkezelőt használsz, de ha csak az alkalmazásokat akarod menteni apk-ba akkor azt pl. az ES file explorer is megteheted, nem kell külön backup progi. Gondolom más fájlkezelő is tudja ezt nem csak az ES.
-
raziel01
veterán
válasz
Tesztelo.hu #10974 üzenetére
Jó lehet megtalálni bármit is. Állítom, hogy 20 alkalmazásnál több nem kell egy telefonra.
-
fdisk
őstag
válasz
230
-
LonGleY
veterán
válasz
Biztos vagyok benne, hogy ha a kevésbé használatos felétől valaki megszabadítana téged, egy hétig észre se vennéd. :]
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
csak kíváncsiságból: milyen telefonon?
-
törölt tag
válasz
LonGleY #10966 üzenetére
Úgyis szóba hoztad a zenelejátszókat, én egy valamit hiányolok egyedül a PlayerPro-bol, máskülönben TÖKÉLETES lenne: nincs benne olyan opció, mint a PowerAMP-ban, hogy ha kihúzom a fülest, akkor megállítsa a zenelejátszást. Ha valaki mégis elnavigálna ehhez az opcióhoz, annak jövök egy rekesz sörrel
-
raziel01
veterán
válasz
BigBlackDog #10967 üzenetére
Azt ne mondd, hogy 200 alkalmazás van egyszerre fent a telefonodon.
Sok felesleges szemetet érdemes lenne törölni. -
tomy86
addikt
válasz
Musaka #10968 üzenetére
MyBackup Root vagy a korábban említett Titanium Backup. Nekem jobban bejött, mint a Titanium, de ízlések és ....
-
wardemi
senior tag
válasz
Musaka #10968 üzenetére
Szémomra egyértelműen a Titanium viszi a prímet. Gyors, pontos, restore - backup tökéletes. Dropbox, google szinkron is be van lőve mindent lement és vissza pakol ahogy volt ( egyedül a widgetek elrendezéseket kell újra kirakosgatni ).
LonGleY
Én a root explovert preferálom ( mindent látok ami létezik a telefonon zippelés helyben mozgatás stb n1 számomra). Lejátszóról az összegzést még várom.
-
Musaka
senior tag
Tudtok ajánlani valami egyszerü backup progit amivel alkalmazásokat adatostul tudom lementeni? Eddig go probáltm de most limites lett. Ja és ingyenest szeretnék
-
BigBlackDog
veterán
Google playben hogyan tudom megnézni az összes alkalmazásomat? Jelenleg csak 20 oldalnyit látok, utolsó oldal után az elsőre ugrik vissza. Így a R betű utáni appokat nem látom.
-
LonGleY
veterán
válasz
#40351744 #10965 üzenetére
Ezért lenne jó valami minimál cucc, mint amilyenek a Sand Studio-sak. Inkább nem kergetem azt, amelyik app méretet, memóriafoglalást is listáz, meg cache-t is töröl, de nem akar több lenni, mint ami. Meg kell írni, nincs mese. :]
Értem én, és köszönök minden tanácsot! Az appokkal pedig továbbra is kötekedni fogok, viszont amelyik megérdemli, az elnyeri méltó jutalmát. :> Most pl. nem bírok betelni az ES File Explorer, Solid Explorer, X-plore File Manager, File Expert négyessel. Ma kezdtem boncolgatni a fájl-menedzdser kérdést is, erre négy olyan jó szoftvert pakoltam fel, hogy még a szempontot sem tudom egyelőre, mi alapján rostálhatnék közülük.. :] Ugyanígy vagyok egyelőre a Poweramp, n7player, PlayerPro trióval is. Valószínűleg egymás alternatívájaként mindegyik felbukkan majd az ajánlásomban, képtelenség egyre szűkíteni a kört.
Egyébként pont ma merült fel bennem, hogy a híroldal mellé készítenénk egy appot, ami az ajánlott szoftvereket az oldal adatbázisából frissítené, miközben tudja ezeket az egyszerű listázásokat is. És akkor még egy cache törlés kell, és kész. Hmm.. nem is olyan elvetemült ötlet! :]
-
törölt tag
válasz
LonGleY #10964 üzenetére
Én igazából azért használom, mert a telefon RAM-jával egy kicsit azért okosan kell gazdálkodni ( 512-es ). PC terén egy kicsikét más a helyzet a memória kezelést illetően! Nekem tökéletesen bevált, én is csak a cache cleaner, és a startup manager részét használom. De, ez csak egy tipp volt számodra!
-
LonGleY
veterán
válasz
#40351744 #10963 üzenetére
De ahogyan szerintem kivehető a hozzászólásaim alapján, az ilyen mindent tudó system tweaker-ektől kiráz a hideg. Az egyszerűség a lényeg, nem a lenyűgöző feature-lista, mert igazság szerint tojok rájuk, míg saját a szükségletek másként nem kívánják (és valójában sokkal kevesebb szükség van rájuk az őket is futtató alaprendszerek fejlődése miatt, mint ahogyan azt a reklámjaikban beléd próbálják sulykolni). A túlzsúfolt programokat épp úgy utálom, mint az átgondolatlan felületekkel operáló, működésképtelen darabokat. Olyan ez, mint PC-n a hírhedt Symantec (és társai) rendszerbuzergálók. Ott képen köpöm a röhögésemben azt, aki az ilyenek alkalmazása miatt hiszi magát power-usernek. A legártalmasabb állatfajta, mint megtanultuk, és pontosan az ilyen jegyekről könnyen felismerhetők. :]
-
törölt tag
válasz
LonGleY #10962 üzenetére
Ha esetleg még nem ismernéd, akkor a fizetős System Tuner Pro-ra érdemes ránézed, abban benne van minden, amit te szeretnél: cache takarító, startup manager, task manager, plusz még nagyon sok minden.
-
LonGleY
veterán
válasz
spiritex #10961 üzenetére
Utólag viszont nem képes. Eleve gáz, ha: 1. ilyennek kell a háttérben futnia pluszban; 2. olyan appokat használsz, amiknél nem letiltható az automata indulás. Szerintem.
De itt ebben az egészben nem is ez a lényeg, hogy én mivel állítom le azt az egy appot, amit néha szokásom, hanem hogy mit ajánlhatok a többieknek. Eszerint egyiket sem.
Viszont még egyszerűbb cache takarító jöhet. Ha más nem, marad az ES Task Manager erre a feladatra.
-
LonGleY
veterán
Ez már volt fent a gépemen, ez egy otromba, ad-supported nyomiság.
És a legviccesebb: ez sem öli ki a háttérből az imo-t (és így gondolom egyik appot sem, amelyik a notif baron csücsül), a cache ürítésen kívül az összes többi funkciója hasztalan.
Ismét bebizonyosodik, hogy a task killereknek semmi keresnivalójuk egy ICS+ gépen, mert még az alapvető funkciójukra sem képesek, csak kiírják, hogy mennyi memóriát szabadítottak fel, miközben nem is. :] Marad a manuális leállítás (ami egyáltalán nem gond, csak kíváncsiskodtam, hogy tényleg ilyen ócska-e mind).
-
-B-
senior tag
válasz
LonGleY #10948 üzenetére
Android Assistant
van benne cache cleaner + sok minden más is. -
LonGleY
veterán
válasz
Remiel #10955 üzenetére
Semmi lényegeset, talán az ikonját lehet jobban személyre szabni, lecseréltetni a gyárit. De ez az ikonozás is tulajdonképpen egy overlay, szóval ilyen gány megoldás, meg sok értelme nincs is. Az ingyenes verzió százalékos akku ikonja nekem ugyan tetszene a gyári helyén, de ezért külön appot nem futtatnék. Minden megtekinthető az ingyenes verzióban, és egy ilyen programot szerintem nem érdemes állandóan alkalmazni (hogy aztán ez is leszippantsa az akksit), csak mikor muszáj valamelyik rakoncátlankodó appnak utánanézni.
-
CB
senior tag
Szisztok!
Létezik olyan app androidra, ami kezeli az Access adatbázisokat?
-
LonGleY
veterán
válasz
turbobusa #10952 üzenetére
Az komoly! Az azért rendesen kimeríti a zaklatás fogalmát. A helyedben a szolgáltatóval beszélnék első körben az ilyenek letiltása végett, és azt sem árt tisztázni náluk, hogy külsős cégnek engedélyezve van-e a számod kiadhatósága (bár ha egyszer már bekerültél a fincsi körbe, mindegy is).
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Nagyon nagy szükségem lenne egy programra, amely nem engedi, hogy rejtett számmal csörgessenek. Régebb mindig felvettem őket, de most már óránként 4-5-ször csöngetnek ilyen robotok. Mit tudnék tenni az elkerülés érdekében?
-
LonGleY
veterán
Task- és appmenedzser kérdéskör
Task manager-ból próbáltam kettőt, a Sand Studio (AirDroid) féle Task Manager-t és az ES Task Manager-t. Míg az első kijelzi a futó folyamatok listájában, hogy mi mennyi memóriát csócsál, addig az ES-féle tud cache-t üríteni pluszban (de nem jelzi, hogy mi mennyi tárhelyet vagy memóriát foglal). Viszont egyik sem tud futó folyamatot valójában leállítani! :Đ Röhej, de így van. Az imo messenger-t ugyanis néha ki szoktam lőni, így az a referencia appom erre (alapvetően a notification bar-on tanyázik, így látom, hogy megy-e vagy sem), de azt csak a rendes app infóból lehet leállítani "kényszerítve".
Ezeken kívül fent van a Sand Studio-s App Manager, ami pedig a programok tárhelyen való terpeszkedésük mértékét mutatja az app listában.
A kérdésem, hogy van-e olyan nem bloatware, nem automatikusan induló task manager, ami valójában le tudja állítani a futó folyamatokat, vagy van-e ennek valami lelki háttere, hogy ICS-en külső program ilyet nem tud?
Ha nincs rá valami ultimate megoldás, akkor továbbra is a Sand Studio-sokkal fogom listázni őket, ha kíváncsi vagyok rájuk, és rendszerből zárom őket, cache-t meg ES Task Manager-ből törlök. Igazából az is jó, ha egy pici, egyszerű cache ürítőt ajánlotok, mert míg a Sand-es appokat szeretem, addig ez a lassúka ES kicsit szúrja a szemem.
-
zoleeno1
veterán
Koszonom mindenkinek a valaszt, kiprobalom!
wardemi: termeszetesen a beepitett monitort ismeremcsak azt az appot amire en vagyok kivancsi nem mutatja.
-
LonGleY
veterán
válasz
zoleeno1 #10940 üzenetére
Eddig ódzkodtam ezektől (hogy beépülnek, kinyírhatatlanok, pluszban leszívják az akksit), de ezzel nincs ilyen baj: százalékos arányban lehet kötvetni, mi mennyit kanyarít ki magának a teljesítményből - tulajdonképp a rendszer adatait elemzi ki, így ki lehet kapcsolni az app automatikus indítását. Be lehet kattintani, hogy mikortól nézze a statisztikákat (pl. 100%-os töltöttségtől, vagy az erre szolgáló ikonra kattintástól kezdve).
-
flash-
veterán
sziasztok Androidosok
kérdezném tőletek hogy ha nincs jegelve a telefonon a google maps,akkor jobban merül a telefon?
-
zoleeno1
veterán
Letezik olyan battery app, ami megmutatja, hogy egy konkret telepitett program, hany %-ot fogyasztott, egy toltesi ciklus alatt?
-
LonGleY
veterán
válasz
Musaka #10918 üzenetére
Köszi! Végül én se próbáltam ezt a Dropsync-et, mert igazából csak pár fájl kell, amiket inkább átdobok AirDroid-al, de a linket elraktam a nagy túlélő készletbe. :] Ahogy nézem, kb. ugyanezt a megoldást nyújtja a FolderSync is, ami viszont egy rakat másik protokollal is együttműködik.
-
St3ven
addikt
válasz
spiritex #10927 üzenetére
Azt hiszem, nem nagyon kell itt mérni: alig több mint 24 órát követően 64%-on van az akksi, úgy, hogy ezalatt volt 3-4 SMS, 10 perc netezés, meg két db egyperces hívás.
Máskor aktív használattal második nap este áll ennyin, erősen kímélve harmadik nap este.
Szóval visszatérek a jól bevált ADW-hez. Ettől függetlenül az a
(#10930) LonGleY
GB-del tolom, arra nem megy fel az Apex. -
dokee78
félisten
1-2 napja nem tudom az akkum 100%-ra tölteni.
Ma is egész éjszaka töltőn volt és csak 48%-ra töltötte fel.Van valami rejtett fájl,amit törölnöm kellene,hogy megjavuljon?
Vagy a ROM-ban keletkezett valami hiba,esetleg haldoklik az akku? -
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani widgetet a email, sms, telefon számmal való esemény jelzőre?
-
atike
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #10924 üzenetére
Elég sok...
Total Commander kapásból, Astro File Manager, ES File Explorer....
-
PumpkinSeed
addikt
Androidhoz van valami fáljkezelő pl mc?
-
goom
senior tag
- bocs, rossz fórumra írtam -
-
St3ven
addikt
válasz
LonGleY #10905 üzenetére
Megtetszett a Launcher 7 minimalista felülete, és mivel nem használok sok programot, egész jól kézre áll.
Eddig ADW-t használtam (nem az EX verziót, hanem az alapot, annak is az ICS-sítés előtti utolsó verzióját). -
darvinya
titán
Egyik telefon sem képes kikapcsolt állapotban ébreszteni.
Ameddig kikapcsolt készülékben van aksi addig nincs kikapcsolva, csak az Op. rendszer nem fut.
Az app Op. rendszeren fut azt csak célzottan irányítot ébresztő boot mechanizmusa van. -
LonGleY
veterán
A Dropbox gyakorlatilag egy böngésző, amivel tallózhatom az accountom cuccait, meg feltölti a képeim.
Hogyan tudnék kiválasztani egy mappát a memóriakártyáról, amit pluszban szinkronizálnia kellene?
-
oncsi
őstag
Valaki mondja el legyenszíves, hogy milyen technikai oka van annak, hogy nincs normálisan működő Call Recorder.
A 2002-ben vet Motorola MPX 200 pl. tökéletesen működött ezen a téren is.
Azóta több rendszerben is próbálkoztam, de mindig csak fél megoldásokat találok rá. Pedig fontos program lenne nagyon nekem. -
attiati
veterán
válasz
LonGleY #10912 üzenetére
Épp most raktam fel. Nincs benne késleltetett rezgésindítás. Egyébként jó.
DE: Alapból az összes ébresztő ott bukik el (ez is), hogy szundi gombra kell nyomni a szundihoz.
Olyan kéne, amit bárhol lenyomok, szundira megy. Ha meg kikapcsolásra nyomok véletlenül, akkor adjon fel egy matekpéldát. -
attiati
veterán
válasz
LonGleY #10907 üzenetére
"Egyik Androidos készülék sem tud kikapcsolt állapotban ébresztést... Amelyik speciális darab tudja, az valójában nem kapcsol ki teljesen."
És akkor ilyenkor milyen állapotban van, ha nem kapcsol ki teljesen? Most próbáltam ki: ébresztő aktiválódás előtt 25 másodpercig bootol a telefon és csak utána kezd el ébreszteni. Szundi lenyomás utána "shooting down" és újra kikapcsol.
De ha gondolod, kipróbálhatom azt is, hogy megnézem az aksi állapotát kikapcsolás előtt és reggel is, és ha fogyaszt az aksi, akkor lehet nem kapcsolja ki teljesen. Bár lehet, hogy félig-kikapcsolt állapotban sem fogyasztana semmit, akárcsak teljesen kikapcsolt állapotban.
szerk: ha lenyomom az ébresztőt, akkor pedig újabb fél perc kell a telefonnak, hogy rendesen bekapcsoljon.
Szóval szerintem ilyenkor teljesen ki van az kapcsolva, ahogy kell.
-
LonGleY
veterán
válasz
attiati #10906 üzenetére
A válasz továbbra is ez az 5-ös pontra:
Egyik Androidos készülék sem tud kikapcsolt állapotban ébresztést, hiszen úgy egyik app és semmi sem fut. "Repülő" módba kell rakni a telefont, ha nem kívánsz hívást fogadni éjjel, úgy kikapcsolnak a hálózatok és semmit sem fogyaszt a telefon, úgy már tudsz majd 3rd party appot használni ébresztésre. Amelyik speciális darab tudja, az valójában nem kapcsol ki teljesen.
Itt egy trial, ha még nem próbáltad volna, hátha.
-
attiati
veterán
válasz
attiati #9717 üzenetére
a kérdésem továbbra is ez lenne:
létezik az alábbi ébresztőóra?
1. szinte bárhol megérintem a képernyőt, menjen szundira
2. ébresztőt kikapcsolni viszont csak szándékosan lehessen
3. rezgést csak késleltetve kezdje (pl 10 másodperccel később)
4. növekvő hangerővel ébresszen
5. plusz pont, ha kikapcsolt állapotban is tud ébreszteni (igen, tudja a készülék alapból is, Atrix 2 ICS)azt hiszem semmi más extra nem kell
-
OgKush
senior tag
MasterCard Mobile app-ot használ valaki közületek?
LEszedtem, regeltem a telót, minden fasza, csal nem tudom, hogy nfc-vel hogyan kell vele fizetni, nem is ír róla a play-en semmit. [link] -
St3ven
addikt
válasz
St3ven #10719 üzenetére
Végül feltettem a Launcher 7-et. Eddig tetszik, és ez a logoutos cikk is nagy segítségemre volt a beállításában.
Aki esetleg szintén használja, nem vett észre szembetűnő akksiidő-csökkenést? Nekem a használat intenzitásától függően 3-5 napot bír egy töltéssel az akksi, viszont csak a mai napon, 100%-ra töltést követően - miután már tegnap teljesen be volt konfigolva a launcher, azaz nem nyomkodtam sokkal jobban a telót - annyit merült, mint alapesetben két nap alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest