- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mouzrr
őstag
Valaki ismeri a One Powe Guard-ot?
600-ra csökkentettem a CPU MHz-ét 1 GH-zről, így mennyivel bírja tovább az akkumulátor? Érdemes egyáltalán használni? -
dokee78
félisten
válasz
razorka777 #8798 üzenetére
Nekem is Rootolt és nálam ment.
-
razorka777
veterán
Tolja valaki az asphalt 7-et?Tegnap megvettem akcióba,de sajnos rootolt telón nem megy,legalább is nálam nem.
Tipp,vagy ötlet? -
dokee78
félisten
Nincs valami mód a készülékben elmentett Wifi jelszavak kimentéséhez?
-
batai15
félisten
egy jó féle widget rss olvasót keresek. köszi
-
Epiph
tag
válasz
Tejes Pite #8791 üzenetére
Köszi mindenkinek airdroid telepítve jól működik
-
Epiph
tag
Üdv! MIlyen progit ajánlotok wifis kapcsolatba pc hez? pc - wifi router - android lenne a cél főleg adatátvitelre kellene. Köszi előlre is! (Android Sync Manager -ről mi a vélemény)
-
ESP
őstag
Lehet oltári nagy baromságot kérdezek, de létezik olyan androidos program ami olyan mint egy fm transmitter?Tehát a telefonon lévő zenét pl kisugározza és a kocsi rádiójával tudom fogni? -
batai15
félisten
valami jó kis browser kellene nekem opera mellé.
matxthront próbáltam , de nem adja. magyar nyelv jó ha van. -
whitehand
senior tag
Valaki tudna olyan programot amivel a csengőhangokat késleltetem?
-
dokee78
félisten
válasz
malnabokor #8781 üzenetére
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok!
Az ismerősöm új Andoridos téren, én meg szintén teljesen tapasztalatlan vagyok (iOS és windows phone platformokon voltam eddig) és szeretném kérdezni, hogy milyen youtube videóletöltő alkalmazás/ vagy amivel lehet később megnézni videót/ van Andoidra?
Kerestem, de amiket ajánlottak, nem voltak/nem találtam fenn a Google Playen....Előre is köszönöm
-
attiati
veterán
és ez a KeePass androidos verziója ugyanazokat a fájlformátumokat használja, mint az asztali pc verzió?
Törtek már fel valaha keepass adatbázist, vagy mesterfájlt? Mert ha erre nem sok esély van, akkor inkább simán tárolnám a telefonomon a fájlokat is.
Mondjuk eddig jelszóval védett excel fájlban tároltam a jelszavakat és egy régi nokiában, szóval annál remélem biztonságosabb lesz -
ratam23
aktív tag
válasz
darvinya #8772 üzenetére
Sziasztok!
Lehet h volt már nagyon sokszor, de visszaolvasva sem találtam rá választ vagy megoldást. Windows phone-ról tértem át androidra. Ott volt olyan youtube alkalmazás amellyel azokat a videókat is megtudtam nézni telefonon amelyeket egyébként nem engedne, sőt a keresésnél ugye elő sem jönnek pedig asztali változatnál megvannak. Van erre valami program? Wp-re a super tube volt pl de itt nem találok ilyesmit.. Köszönöm előre is a segítséget!
-
mouzrr
őstag
mouzrr néven vagyok ott. Két szabályt csináltam. Ha wifit bekacsolom kikapcsolja a mobilnetet, ha wifit ki , mobilnetet be =)
-
dokee78
félisten
Erre valaki aki otthon van a G+-ban.
-
mouzrr
őstag
Pedig tud, találtam egy nagyon jót
Automateit -
handrash
őstag
Idén nincsenek nagyobb karácsonyi apk akciók? Pár oldallal korábban csak 2 játékot említettetek....
-
mttssz
senior tag
Timeriffic, ezzel a wifit, a repülőgépüzemmódot tudod időzíteni, némítani meg hasonlókat.
-
mouzrr
őstag
Olyan app kéne, ami ingyenes, és be lehet rajta állítani mikor tegye "alvó" módba a telefont, például kikapcsolja automatikusan este 10 től reggel 6ig a mobil adatkapcsolatot majd vissza, szinkronizálást lekapcsolja, nem enged semmit elindulni, processzorfrekvenciát leveszi esetleg erre az időre, vagy teljes alvó mód, bár nem tudom ilyen van-e, és közben tudnak-e hívni stb. Köszönöm előre is
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy widget lockerhez hozzá lehet-e rendelni pin védelmet? Mert ha ezt az opciót beállítom a telefonon, akkor a widget locker aktiválása után jelenik csak meg a védelem..
-
Doosa
aktív tag
Olyan történt már veletek, hogy egy apk telepítésekor nem tudtatok menni a telepítésre, ott a lehetőség de hiába kopácsolok rá nem történik semmi. A mégsét meg egyből beveszi. Rákerestem googlin és elméletileg egy screen protektor-os proginak a bugja, de nekem az nincs feltelepítve és nem is hallottam még róla. Valaki tapasztalt már ilyet?
Amúgy ez még mindig fönnáll.
-
whiskeys
őstag
válasz
Tejes Pite #8751 üzenetére
törölve a progi meg az adat is. nem akar elindulni akkor sem...
-
zhata
senior tag
Bocsi, de ezt ide akartam írni:
Csak a rend kedvéért, mégegyszer.
A WhatsApp "sms"-einek mentése csak akkor sikerül(t), ha a telefon angol nyelvre van(volt) állítva!
Magyarul nem ment. Legalábbis nálam. Programhiba? -
F-ECT$
titán
Játszik valaki a drag racing nevű progival?
-
mttssz
senior tag
válasz
Cartman023 #8744 üzenetére
Ezek közül egyiket sem tapasztaltam vele, a RAMOT kb. 10-15megát evett, hely meg nagyjából 3-4mega.
razorka777: "GB-re lenne"
-
mttssz
senior tag
válasz
Cartman023 #8737 üzenetére
LauncherPro, nekem az volt a leggyorsabb.
-
quailstorm
félisten
válasz
Legkisebb rendszerigényű launcher a Sony Ericsson homescreen. Még annyira nem is csúnya vagy buta hogy ez elsőre lejöjjön. X8-on legalábbis a legkevesebb ramot ő fogyasztja(2.3.7 Abu ROM nAa14 kernel).
Letöltés: [link] -
Tejes Pite
aktív tag
válasz
ADW Launcher EX.
-
razorka777
veterán
válasz
Launch=indít,launcher=indító.
Nova launcher
-
raziel01
veterán
válasz
Alkalmazásindító.
Amúgy a Zeam-nál nincs jobb/gyorsabb szvsz. -
Cartman023
aktív tag
Tudnátok mondani kis erőforrásigényű launchert?
A zeam launchert ismerem, de ha esetleg lenne nála is fapadosabb nem bánnám. GB-re lenne.Amúgy a launchernek mi a magyar megfelelője?
Akkor a zeam jó lesz.
Azt hittem valamilyen értelmesebb neve van.
-
droti25
őstag
Sziasztok
Swype billentyűzeten hogy tudom a szótárba menteni az új szavakat? -
whiskeys
őstag
sziasztok. van egy gondom. van egy telenot one touch c telóm. rootoltam, leszedtem a gmail klienst. de ujra nemtom most felrakni a gmailt. kilép mielőtt bejelentkezne. mi lehet a gond?
-
kariad
senior tag
válasz
Tejes Pite #8725 üzenetére
Mert 8Gb a kártyám és még mindig 6Gb hely van rajta
Mindig jó jön egy alternatíva!
-
Dyrtyho
őstag
Az a baj, hogy nem
-
mttssz
senior tag
válasz
Dyrtyho #8722 üzenetére
Ha főzött rom, akkor a beépített, amúgy a Screenshot UX ha fizetős, és screenshot ha ingyenes.
-
Dyrtyho
őstag
Szerintetek melyik a legjobb screenshot készítő alkalmazás ?
-
spiritex
veterán
A SwiftKey3 - at, hogy lehet rávenni arra, hogy megjegyezze a szótárában nem szereplő szavakat? Mert egy gépelési ciklusban beadja őket újra, de ha kilépek a programból, majd vissza, addigra elfelejti őket...
-
mttssz
senior tag
SilentHover, készülék fölött tartott kézre és lefordításra képes némítani.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Tejes Pite #8716 üzenetére
.
-
kariad
senior tag
Olyan progit keresnék, mint a régi Nokiámon volt Hívás Némítás, tehát a hívó félnek kicsöng továbbra is, de nálam nem csöng a teló tovább.
-
mondomén
őstag
-
zozyk
addikt
-
Doosa
aktív tag
Tudtok arra módot, hogy hogyan lehet a beépített SD kártya Android/Data fájljait egy külső SD-re rakni úgy hogy a programok még működjenek?
-
mondomén
őstag
Ha már Smart Keyboard. Leszedtem a trial-t, de nem találom azt, hogy dupla space-re pontot illesszen be. Pro-ban van ilyen lehetőség?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Tejes Pite #8704 üzenetére
Értem, köszi.
-
bubi92
őstag
valami olyan app-ot keresek amivel tudnám monitorozni, hogy én éppen melyik részt néztem meg utoljára az egyes sorozatokból, és mutatná, hogy mennyi jelent már meg..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam Deck
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest