-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yooha
aktív tag
Sziasztok!
Édesapám tabletjén a gyári e-mail kliens nem nyitja meg a csatolmányban jövő képeket, mert azt mondja nincs hozzá alkalmazás az eszközön. Tudnátok ajánlani valami programot amivel meg tudná nyitni. A levelezőklienst nem szeretném lecserélni ha egy mód van rá.
-
Hege1234
addikt
válasz
vadászcsiga #20098 üzenetére
én a kezdetektől dolphint (hd 4.4.1) használok mert elég sok hasznos kieg van hozzá
simán viszi a flash videókat -
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Apex launcherben, hogy lehet magának a menünek a hátterét változtatni?
Mert így elég érdekes, hogy a home screen-nél be van állítva egy szép háttér, alkalmazásoknál meg az ikonok mögött fekete háttér.
Egyébként mindegyik launchernél így van.
Van erre valami ''orvosság'' ? -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Szeretnék pdf. fájlokat megnyitni a telon ehez keresnék app-okat,és ez a program a.i type helyett de hasonló iphone bill.keresek,vagy a régi 2.2.2 rom sms írás tetszett még nagyon.Előre is köszönöm.
-
EmberXY
veterán
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek...
Arra szeretnék ötleteket kapni, hogy a kijelzőn a különféle ikonok, widgetek helyét be lehet-e tetszőlegesre állítani? Ahogy látom, a kijelző "fel van osztva" X*Y db négyszögre, és ha mozgatok valamit, akkor mindig egy ilyen négyszög közepébe illeszti be az adott objektumot. Különféle launcherekben láttam olyan beállításokat, amikkel ezt a felosztást lehet megadni, de azzal is csak azt érhettem el, hogy több ilyen négyszögbe lehetett pakolni, kvázi pontosabban... Arra lennék kíváncsi, hogy ezek nélküli, tehát teljesen tetszőleges elhelyezésre van-e valahogy lehetőség? Vagyis ahová húzom az objektumot, oda kerüljön, ne az ahhoz legközelebb eső "szabad helyre"...? Lényegében úgy szeretném a dolgokat elhelyezni, hogy a háttérképpel harmóniában helyezkedjenek el, ne takarjanak ki bizonyos részeket, hiszen elférnének egy kicsivel arrébb is, de mégis oda helyeződtek. Valamilyen progival, beállítással, módosítással esetleg lehet valamit kezdeni?
Galaxy mini, gts5570i, gyári rom, rootolt..
Köszönöm előre is. -
Hege1234
addikt
válasz
Milestone2 #20086 üzenetére
megköszönném aki freedom-ot használ hogy megy e a frissítés után is
-
pvt.peter
őstag
válasz
Milestone2 #20086 üzenetére
egész takaros lett
-
EmberXY
veterán
válasz
Robyka #20084 üzenetére
A fos alatt mit értesz? Nem működött, vagy nem az elvárásoknak megfelelően működött? A leírásában az van, hogy elvileg külön be kell kapcsolni benne a flash támogatást, ha kell valamelyik oldalhoz...
Esetleg az erőforrás is lehet probléma, ugyebár a flash finoman szólva "zabál", én speciel galaxy minin nem is erőltetem a használatát... -
Milestone2
nagyúr
válasz
tonyqa23 #20078 üzenetére
Nem tudom megkaptad-e már a Google Play.apk-ot:
itt van a legfrisebb (tegnapelőtt jött ki) Google play linkje
-
dReFiX
senior tag
Camera zoom fx ben a kamera hangot hogy lehetne ki kapcsolni? RootON köszi!
-
MurdR
veterán
válasz
vadászcsiga #20079 üzenetére
Na, azokból egyikhez sem volt szerencsém. Én a nexuson is a dolphint használom, ha esetleg youtubeozok, akkor meg vagy megnyitom böngiből mxplayerrel, vagy esetleg maga a YT klienst használom.
-
vadászcsiga
félisten
-
tonyqa23
senior tag
Hogy lehet a Google play-t frissíteni? valahonnan le lehet szedni az apk-t?
-
Robyka
aktív tag
Miért nem tudja egyik böngésző sem elindítani a faszbuk játékokat? (JB 4.1.2)
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
aokp_i9100_jb-mr1_milestone-1 van fent jelenleg a telómon.
Korábban pedig az eggyel korábbi verzió volt fent: aokp_i9100_jb-mr1_build-6
Nem tudom, hogy a rom frissítésnek köszönhetően-e de mostanság, amikor feloldom a telefont, akkor mindig aktiválódik a GPS és próbálja meghatározni a helyet. Ami sikerül is, tehát nem ragad be hosszú időre.
A probléma ezzel csak az, hogy korábban nem csinált ilyet, gyakorlatilag csak akkor használta a GPS-t, ha tényleg szükség volt rá, pl. Google térkép, Endomondo stb.
A kérdésem: mitől lehet ez, hogy állandóan próbálja a helyzetet meghatározni, illetve mivel lehetne a folyamat aktivitását csökkenteni? (tehát csak tényleg akkor keressen, amikor valóban szükség van rá, ne mindig amikor feloldom a képernyőt)
Esetleg van-e vmiféle alkalmazás ami az ilyesféle "bugot" javítja vagy fixálja a GPS-t?Segítséget előre is köszönöm.
-
batai15
félisten
Nekem most egy az értesitési sávba beépülő névnap progi kellene. Köszi.
-
S e t h
nagyúr
válasz
stracker06 #20062 üzenetére
Leggyorsabb?
Én is azt hittem két nappal ezelőttig.
[link] -
blt.62
őstag
Köszi mindenkinek!!!
Más. Mitől lehet az,hogy a frissen vásárolt SII (lányomé) bizonyos zenéket kihangosítva gyönyörűen játszik le,más zenéket meg torzítva,sőt ott hiába próbáljuk a hangerő gombbal halkítani nem reagál rá, marad hangos. Azoknál a zenéknél amiket szépen játszik le,ott jól dolgozik a hangerő gomb is. Lehet,hogy a rossz zenék a mem.kártyára más formátumban lettek felvéve?
-
-
Hege1234
addikt
az ikonok neveit hogy tudom nagyítani ?
-
guftabi96
addikt
Sziasztok
ajánlanátok pár launchert, mert amiket próbáltam nem nagyon jöttek be, de mivel nem nagyon foglalkoztam eddig ezzel, hátha ti tudtok mondani valamit ami alapján el tudok indulni
Ne legyen tiszta giccs, szép letisztult dolgokat jobban szeretem, és lehetőleg keveset ''egyen'' mert így is gyorsan merül az akksi, és ne omoljon össze percenként
ezeket próbáltam:
GO Launcher EX
Smart Launcher
Neon Blue GO Launcher EX Theme
Balancer Launcher -
blt.62
őstag
Melyik zenelejátszó programot tartjátok jobbnak a kettő közül?
1, poweramp ?
2, neutron music player ?Ezek valóban hangosítják a zenét fülesen keresztül?
Gondolom ez egyik se magyar menüs?
-
R19
senior tag
UC Browser vagy Opera Mobile ?
Szerintetek melyik a jobb és mivel tud többet a másiknál? -
ronaldu98
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem ugyanis feltettem egy Ics romot a telefonomra viszont most látom hogy a gyári üzenetek appnak nincs widget-je ez eddig az összes romban volt amit próbáltam és nem tudom mi tévő legyek. -
SG3rg0
őstag
Van olyan alkalmazás amit összekötök a G driveval akkor tudom nézegetni a képeket? Szinte ami egy Viewer.
-
gery2123
őstag
válasz
Silverr #20046 üzenetére
Na most nézem hogy a beállításoknál, hiába pipálom be hogy tweet.... értesítés jöjjön, ha visszamegyek, kiírja hogy értesítés frissítése,és hibaüzenet,hogy nem lehet frissíteni az értesítési rendszert. Akkor így marad aTweetLine de ez meg duplázza a tweet-eket. Ha akcióba lesz a Falcon akkor megveszem azt.
-
wardemi
senior tag
Van valakinek tapasztalata a Neutron lejátszóval? Power Amp-hoz képest esetleg. Engem csak a hangzás érdekel, hogy hogy néz ki pont le ... úgy is hallgatom
. Köszi az infókat.
-
gery2123
őstag
Van aki használja a hivatalos twitter klienst? Elég jól sikerült a frissítés véleményem szerint, de nekem nem jön értesítés. Se notifications se hang semmi. Be vn állítva hogy szóljon ha jön tweet,mentions.... de kuka szegény. Valakinek valami hasonló?
-
TRob1
veterán
válasz
attiati #20036 üzenetére
Akármelyik.
Akár le is merülhetett mire vki megtalálta, és mondjuk bevitte a rendőrségre. Vagy ha kicsit nagyobb értékű, a rendőrség is keresi. Szolgáltatótól lekérik imei alapján hol használják, kit hívnak... folyamat ellenőrzik eleve a telefonkereskedőket is, azok is adnak néha-néha tippeket ha pl. rájuk akarták sózni de nem veszik át (mert biza ilyen is van) De te tudod hogy megér e neked egy ingyenes próbát a dolog vagy sem. Nem erőszak a disznótor. -
attiati
veterán
ON
Avast Mobile Security-t hogy kell használni lopás esetén? Mert az fel volt telepítve a telefonra
• Anti-Theft (hidden component): Gives you remote control via SMS or Web (cell phone tracking, activate siren, memory wipe, etc.).
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Nem tudok olyan programról, hogy telefon segítségével neten keresztül egy másik telefont irányítsak?
hasonlóan mint pl logmein vagy teamviewer, csak telefonnal telefont. -
Bozek
nagyúr
gReader például. Azért is ezt mondom, mert ebben megoldható normálisan, hogy a cikkeket le is tudod mondjuk WiFi-n keresztül tölteni, így nem kell adatforgalom utána már hozzá. De persze lehet szinkronizálni megadott időközönként és úgy beállítani, hogy csak akkor töltse le a teljes cikket, ha épp WiFi-n lógsz.
-
Tyer
őstag
válasz
vadászcsiga #20024 üzenetére
Én is erröl beszéltem.
Amugy annyi, hogy egy-két hibát elküövetek, nem fogok visszamenni javitgatni... -
Roxkex
senior tag
LBE Privacy Guard a nevű progit felraktam csak mindig rebootol tölle a telefon(SGSA 4.1.2 szerb rom + root + kernel csere cocore 4.2) ! Tudom a Permission Manager -> Positioning le tudom tiltani , de nem tudok oda eljutni mert rebootol :'( Már kicsit kezdem unni
(CWM-el vissza tudok állni de nekem KELL ez a progi)
-
Polemius
senior tag
Biztosan van megoldás, csak nem tudom mit kellene keresnem:
Azt szeretném megoldani, hogy ha nyitott (/idegen, szóval nem biztonságos) wifin keresztül netezek, akkor ezt a saját otthoni hálózatomra tudjam átterelni.
Szóval az otthoni gépem használjam proxyként, biztonságos csatornán keresztül.Mindezt lehetőleg egyetlen progival, és ha nem muszáj, root nélkül. (odáig már eljutottam, hogy valami proxy+csatlakozás külön talán megoldható lenne).
Ami eddig van hozzá, kiszolgáló részen: non-stop gép (win), SSH szerver, Hamachi (bár ehhez eddig nem találtam androidos verziót
).
-
Roxkex
senior tag
válasz
pepe091 #19991 üzenetére
Tegnap pepe091 ezt a progit javasolta -> LBE Privacy Guard <- arra hogy ha le akarunk tiltani pár dolgot a netről (akár mindent kivéve a böngészőt) akkor ez esetben már tudok 0.faceezni (t-mobile természetesen) úgy hogy nem eszik pénzt ? És hogyan lehet vele úgy letiltani hogy csak a mobilnetről tiltsa le (ha lehet ilyet!)?
Fontos lenne elvtársak
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
az előfordulhat, hogy azért nem fogadja el a google wallet a bankkártyam mert nincs rajta pénz? -
vadászcsiga
félisten
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát, melyin serenrodbn vnanak a bteuk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslo és az ultosó bteuk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteu lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteut mgaát, hneam cska a szót eszgébéen.
Hozzátenném hogy aki igy megtanul írni az akár helyesen is írhatna már az sem munkasabb, sőt
ez utóbbi nem neked szólt csak általánosságban írtam
-
EmberXY
veterán
válasz
attiati #20011 üzenetére
Gmail fiók jelszóváltáskor csak olyan jelszót enged, ami még nem volt, egyetlen előzőre sem lehet már módosítani, legalábbis pár hónapja már ez a funkció él, tudtommal nem változtattak rajta...
Rendőrségen gondolom bejelentetted, esetleg bemérni nem tudják Gps vagy gsm jel alapján? Szolgáltatónál is érdemes érdeklődni.
De itt a téma sajnos erősen off... -
Tyer
őstag
válasz
S e t h #20018 üzenetére
Nem, azt angol qwerty-n irom
Én az msn, és egyéb chatek számlájára irhato
Kurva gyorsan gépelek, de rohadt hibásanTényleg meg kéne tanulnom gépirni...
Mellesleg, én lesz@rom. Aki nem kötözködni akar, ugy is el tudja olvasni. Kimutatták, hogy ugyis csak a szavak kinézete alapján olvasunk, nem minden betűt olvasunk el.
-
Tyer
őstag
Olyan bill kéne nekem, amin az 2-esen van az abc, 3mason a def, stb...
-
cselt
senior tag
Nem értem ezt az új swype-ot, megvettem, mert nagyon szerettem a beta verziót gondoltam csak jobb lesz, de ebben nem találom azt az állítási lehetőséget, hogy gomblenyomáskor rezegjen. Remélem a későbbiekben ez visszakerül bele, mert nekem nagyon hiányzik.
-
attiati
veterán
Nem volt bekapcsolva ez a helyelőzmény
De most bekapcsoltam.
Menet közben már jelszót változtattam a gmail fiókon. Ha most visszaváltoztatom az eredetire, akkor automatikusan újra szinkronizálja magát a telefonra, vagy azt már cseszhetem?
Mert akkor így talán be tudnám lőni a koordinátáit.Hátha nem ért a telefonhoz annyira, aki megtalálta.
-
Automatikusan nem jó minden programot átrakni, pl. a widget-ek nem szeretik, és a billentyűzet appot se rakd át. Általában azt érdemes átrakni, ami sok helyet foglal és ritkán használod.
Rakd fel a link2sd-t, rendezd méret szerint csökkenőbe, és kötegelve átrakja sd-re amiket kijelölsz.
Olvasásra Cool Reader-t használok, van nappali és éjszakai módja, teljes képernyőn cím, akku százalék, oldalszám, idő van nálam kirakva.
-
EmberXY
veterán
+Bozek; +S e t h:
Végül az Aldiko-nál maradtam, de valahogy a pdf-eket nem kezeli kényelmesen, alig van beállítási lehetőség, viszont az epub nevű formátumot nagyon szépen testre lehet szabni, kényelmesen olvasható, rendesen tördeli.
De mivel az olvasmányok szinte mind pdf-ben vannak, erre kellett valami megoldást találni hirtelen, egy epubator nevű progival átkonvertáltam őket epub-ba, így már "használhatók".
Köszönöm az ajánlásokat. -
-
S e t h
nagyúr
Kipróbáltam és csak lesek ki a fejemből.
Tegnap kipróbáltam , most egy nap elteltével meg is vettem, ezáltal is támogatva fejlesztőt, aki foglalkozik a termékével, másrészt pluszt is kaptam a pro verzió mellé, bár igyekszem majd ezt a verziót is kiismerni.
Ha három szóval jellemezhetném:
gyorsaság,egyszerűség,praktikum.
Ez a böngésző annyira egyszerű, hogy rajzolni sem lehetne egyszerűbbet és mivel le van csupaszítva, eszméletlen gyors, ráadásul tényleg nem zabálja az aksit, én meg is szabadultam az opera minitől és operától, pedig sokáig voltunk társak, köszönöm, hogy javasoltad! -
attiati
veterán
Ellopták a telefonomat, amin szinkronizálva volt egy gmail fiókom.
1. Ez a szinkronizálás a SIM kártyához kötődik, vagy a telefonhoz? Magyarul ha beletesz egy másik SIM-et, akkor is tudja olvasni a leveleimet?
2. Ha megváltoztatom a jelszavamat, akkor gondolom már nem fér hozzá a gmail fiókhoz.3. Van bármi módszer, hogy hogyan tudnám bemérni a telefon helyét, ha használják?
Mondjuk ha az e-mail szinkronizálás továbbra is megy, azzal nem lehet valahogy bemérni? -
-
psg5
veterán
Az miért, hogy a külső microsd még van majd 2 gb hely, de mégis a belsőre telepítget a droid és már ki is írta hogy nincs elég hely, miért nem rakja a mc-re? Be kell ezt állítani valahol?
-
Bozek
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest