- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-PLevi-
senior tag
Valami megbízható benchmarkprogram? Különböző ROM-ok tesztelésére kellene.
(Régebben az AnTuTu volt fent, abban az volt a jó, hogy ki lehetett zárni a tesztből az SD kártyát. Ez ugye azért lenne jó, mert később lehet, hogy nem c6-os, hanem c10-es lesz.) -
tomy86
addikt
válasz
whiskeys #9387 üzenetére
Melyik nem működik? Az Apexben biztosan működik, mert azt használom most is. Az elixirben azt hiszem, telepíteni kell a "personal add-on-t"is, hogy működjön. Illetve most néztem, hogy korábban nem az Elixir 2 programot, hanem az Elixir 2 Widgets add-ont linkeltem.
-
Sziasztok!
Tud valaki egy jó leírást a Minimalistic text használatához? Szeretnék ilyen widgeteket készíteni, de eddig csak órát sikerült kinyernem belőle, mást nem...
Előre is köszönöm -
edward2
addikt
Arra tudna valaki válaszolni, ha a Google Play Services-t törlöm mi fog történni? Vagy lehet ezt egyáltalán törölni?
-
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Ha dropboxban meg akarok nyitni valamit, ezt írja ki és nem nyitja meg. Egy képet se. Thumbnail failed to load
vagy hogy storage full or unavailable. Mit tegyek,h meg tudjam nyitni a dolgokat? -
Meghivott
addikt
Google Csevegőben ugye az alapértelmezett fiók jelentkezik be,
egyszerűen nem találom a fiókváltás lehetőségét.
Szeretnék másik fiókkal is chatelni... -
tomy86
addikt
-
Sanyi.mTs
addikt
hogy kell beállítani a gmailt (vagy akármi mást), h ha van olvasatlan üzenetem, akkor azoknak a száma jelenjen meg a programon (mint az sms-nél)
telefon: független samsung galaxy s2 gyári 4.0.3-as androiddal
-
Ryle
tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok , de ha nem akkor elnézésetek kérem.
Megvásároltam a Tasker nevű programot..és nem tudom rendesen működtetni.
Nem tudtok hozzá véletlen valami leírást ?
Válaszokat előre is köszönöm
-
sto1911
veterán
Jatszottam a Broken Sword-el, viszont elvesztettem a mentett allasaimat, jatszik meg valaki vele? Legyen mar olyan szives atkuldeni a SPOILER Montfacon-bohoc megszegyenitve koruli menteset. Koszonom!
-
Epiph
tag
Hali android 4 re milyen launchert tudtok ajánlani? Ingyenes - olcsó megoldás van? Zte -re Gyári is jó csak nemértem valamiért laggol, bár nem mindenhol.
-
margithid
veterán
Tud valaki olyan alkalmazást ami lehetővé teszi, hogy két alkalmazást futassunk egyszerre? Egyiket a képernyő felső, másikat az alsó felében, Például felül skype. alatta böngésző.
Samsungnak van ilyen note 2-re, de ez kizárólagossan samsungra van csak.
Esetleg valami launcherben nincs ilyen alkalmazás? -
LonGleY
veterán
válasz
alec.cs #9361 üzenetére
Nálam az asztali Trillian-on is be van kapcsolva a Skype chat, és a droidos IMO-n is, ez nem okoz ütközést (ahogy más csatornánál sem, kivéve a bóvli MSN-nél). A bejövő hívást még nem próbáltam, de gondolom nem akkora nagy baj, ha mindkét helyen jelez. Hogy ez a felvétel után szoftveresen miként van lekezelve, az már kliensfüggő.
-
alec.cs
tag
Az a helyzet, hogy a PC és a telefon is rendszerint be van kapcsolva.
Így ha a Skype működik a PC-n és a telefonon is ugyanazon azonosítóval (mindkettőn azzal történik a bejelentkezés), akkor az nem okoz problémát? Ha jön egy hívás, akkor mi történik?
Hát ilyen esetre gondoltam. -
Bobby G.
senior tag
Sziasztok! Létezik olyan alkalmazás, ami segítségével virtuális gombokkal is életre tudom kelteni a kijelzőt? A feleségem kapott egy Sony Tipo-t, de csak a bekapcsoló gombbal tudja a képernyőt aktiválni, azt meg körömmel kell nyomkodni.
Köszi
-
quailstorm
félisten
válasz
draco31 #9355 üzenetére
Sok értelme nincs, de néhány ad-és spyware kiszűrhető vele. Szerintem Avast!, ha mindenképpen kell. Egyébként körültekintés. Droid nem olyan fertőzendő(fertőzhető) mint a windows, de fertőzöttebb mint egy linux. avast AVG kaspersky norton Dr.Web ESET
Van itt minden, jöhetnek a kémprogramokKissé túlzásba vitték na. Korántsem ilyen rossz a helyzet hogy ezek kelljenek.
-
draco31
veterán
Hello!
Vírusirtót keresek. Mit ajánlotok? Van egyálltalán értelme?
-
SidCorky
őstag
Valahonnan le tudom tölteni az Adobe Flash Player-t?
-
alec.cs
tag
Skype-t hogy használjátok?
Egy azonosító PC-re és telóra, vagy külön-külön. -
Doosa
aktív tag
Tudtok arra, valami trükköt, hogy egy app-ot egyszerre 2x lehessen futtatni? Konkrétan azt szeretném, hogy két PDF között gyorsan tudjak ugrálni. (Nem szívesen használnék másik pdf readert mert csak egy jól bevált van.)
-
zoleeno1
veterán
válasz
EmberXY #9346 üzenetére
nem harapok pedig. Olyasmire gondoltam, ami kidolgozottságban, igényességben a Christmas HD-re hajaz, csak szilveszteri témában.
-
zoleeno1
veterán
Tudtok valami jó, free, szilveszteri élő háttérképet? Amiket eddig találtam Playen iszonyat gagyik...
-
gabe_
őstag
Azokat a programokat, amikre nincs szükségem, és csak fölöslegesen lassították a rendszert, a Titanium Backup programmal jegeltem. Ha úgy látom, hogy minden működik, akkor akár végleg is törölhetem őket?
-
surgery
senior tag
válasz
razorka777 #9329 üzenetére
köszönöm a válaszokat ami lényeg egyszerű legyen és jól szóljon a power amp nekem nem jön be
-
surgery
senior tag
Szerintetek melyik most a legjobb mp3 lejátszó program?
-
darvinya
titán
válasz
razorka777 #9312 üzenetére
+1 a legújabb Play tudja.
Más
Amit használsz SystemUI nem bug-os amikor a GPS-t használ egy app.
Szép ki izét váltogat. -
whiskeys
őstag
válasz
atillaahun #9304 üzenetére
én is imo-ra váltottam. profibbnak tünik. 1 hete használom.
-
Orlin
addikt
Hello!
Valaki használja a Flipboard alkalmazást?
Köszi -
rocki15
tag
ÜDV!
Olyan kamera programot keresek amivel a videó felvevést fellehet függeszteni, majd folytatni (és így összevágott videót készíteni).
(#9317) adamkaa777
Zenonia
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok tudnátok valami jó rpg-t ajánlani (eddig inotia val játszottam ) lehetőleg ingyenest köszi
-
punky10
addikt
Ugy néz ki,hogy ICS-n megy.Az Xperiával(2.3-on)nem ment,a tablettal(4.0.4)megy.Enélkül meg szivás,mert a vége felé(pont a régebben telepitett appoknál)kitörölsz egyet,és visszaugrik az elejére...
Lehet scrollozni,mint ha gyümőlcsundorba szenvedő japán harcosokkal játszanál...
Most kiprobáltam az Xperiával is.1 hete frissitettem ICS-re,és megy a több kijelölés....
-
DS39
nagyúr
válasz
razorka777 #9312 üzenetére
jaja, ez kéne, de nálam ilyet nem enged, szopás..
-
BroCreSt
aktív tag
Üdv,
Van egy RedBull MOBILE RBM2 mobil nálam, am ugye nem egy mai darab, és nem indul el rajt a droid, tehát a RedBull Mobile logónál megáll..
Hogyan lehetne bele életet lehelni?
Köszi!
-
DS39
nagyúr
válasz
razorka777 #9309 üzenetére
na ez az ami nem megy, ha rányomok hosszan az app nevére majd elengedem továbblép az app adatlapjára. ha a kis áthúzott körre nyomok hosszan majd elengedem felajánlja hogy töröljem, de csak azt az appot
lehet hogy GB-re sikerült megint vmi lebutított Play-t készíteni.. mert látom nálad ICS vanLonGleY: félreértetted, már nincsenek telepítve. csak ott vannak az összes korábban telepített listán.
szerk:
hát hogy ne legyen a listán ahogy a kolléga is írja, van már nekem is vagy 500 app, kit érdekel már mit telepítettem féléve... bár igazából nem a telón inkább a webes felületen zavaró hogy ott vannak és azok alapján is ajánl appokat letöltésre. (kár hogy böngészőből nincs mód erre, ott még egyesével is gyorsan menne..) -
LonGleY
veterán
Masszív telepítésnél megoldás lehet, hogy asztali böngészőből nyomkodod végig, hogy melyikek kerüljenek fel, szerintem ez a leggyorsabb (de uninstall is nyomható ugyanezen a módon onnan), én pl. nem szeretem ICS-n sem kifejezetten a Play-t, elég lassúka. Csoportos eltávolításhoz ötlet még: App Manager, az jó, egyszerű kis menedzser, ami máskor is hasznos lehet. A Sand Studio többi programja is ajánlott, pl. normális task manager, meg hát az AirDroid..
DS39: ööömm... akkor miért akarod őket kijelölni? :]
Jahm, törlés, értem.
-
DS39
nagyúr
google play appban hogy is lehet egyszerre több alkalmazást az összes listáról? (amik vmikor telepítve voltak de már nem)
úgy rémlik lehet többet kijelölni, de nem jön be az opció hosszan nyomva sem. (3.10.10-es a Play-em verziója és GB az Androidé) -
LonGleY
veterán
válasz
atillaahun #9304 üzenetére
Hogy mennyire jó cucc ez az imo messenger! Az IM+ Pro-ról (megvettem, pedig utólag belátva 200-at sem ér) váltottam, fellélegzés.. még hanghívás is lehetséges vele, így a szintén kétes minőségű Viber-t (fogyasztási problémák, túlzott beépülés) is kiválthatja.
-
sambuce
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan csevegő programot ajánlani,amivel a skype ismerőseimmel tudok beszélgetni. Tudom,hogy a skypeban lehet,de nekem külső program kellene. THX -
Syd69
aktív tag
1. Belépsz a Play-be, majd újratelepíted (nagyon hasznos - mert én pl így szoktam kiszűrni a tökfelesleges programokat - ilyenkor a telepített mennyiség kb a felére esik vissza darabszámban
)
2. pl TB (Titanium Backup) csinálsz egy mentést, majd visszarakod (ezt a megoldást ÉN annyira nem szeretem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- Temu
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest