Hirdetés
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
-
Fall-N
veterán
válasz LonGleY #74165 üzenetére
Én megvettem a Flud Prot és tökéletes. Régóta használom. Előtte kipróbáltam majd mindegyiket, de ez jóval olcsóbb, mint az uTorrent/BitTorrent vagy a tTorrent. Ráadásul megkapta a Material kinézetét is egy ideje.
@JonnyJoker01: Nálam nem állt még le sosem.
[ Szerkesztve ]
-
Jakuu
őstag
válasz LonGleY #73894 üzenetére
Nem tudom te mit nezel, mert temazassal a dokk merete akarhogyan lehet.
A programtarban bizony ott van a mappazas,csoportkialakitas lehetosege, nem is regen irtam le hogyan, a rejtes is ott van jobb oldalt felul a menugombra kell csak bokni, ugyanott az alkalmazasok rendezese, valamint A-Z mod.Szoval elobb jobban szet kellene nezni, mi hol van Longley
[ Szerkesztve ]
-
-
Jakuu
őstag
válasz LonGleY #73891 üzenetére
Hta valamit rosszul nezhetsz. Apex nalam tobbet fogyasztott. Nincs felsosavon quickswitch nekem.
Kis 10ezer forintos 512MB memorias keszulekkel teszteltem direkt ( Smart 4 mini )es mindenben gyorsabb volt mint a tobbi , ezen a hulladek telefonon is azonnal reagal a gorgetesre, home gombra.
Az appdrawer alkalmazasnal kilognak a betuk valoban, kerdes, hogy betutipusvaltassal vagy mas modon allithato e, en nem probaltam az osszes funkciojat, de az is lehet hogy a magyar nyelv miatt van, mert hosszabbak a kifejezesek es szo tordeles tortenik, nem tudom, sose foglalkoztam ezzel, mivel szinte nem is hasznalom ezt a funkciot.. -
LonGleY
veterán
válasz LonGleY #73891 üzenetére
Solo Launcher - második felvonás:
- nekem magasan van a dokk, illetve nem beállítható az árnyékolás sem
- nem beállítható, hogy a második home gomb megnyomására a fő (középső) képernyőmre ugorjon
- a programtárban közel nulla beállítási lehetőség: se mappázás, se rejtés, se tabok menedzseléseEzek alapján nekem ez még kiforratlan. Azt állítani, hogy Apex-verő, meg húdeüber, erőteljes túlzás. Pontosabban nem is igaz. Legfeljebb az ingyenes Apex-nél tud egy picivel többet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz LonGleY #73876 üzenetére
VNC elérést nem fogsz összehozni root nélkül, csak ha gyárilag beépítették a lehetőségét. Talán a PAW server megy root nélkül. Sok funkciót elérsz vele, de asztal képet ez sem tud küldeni.
-
Fall-N
veterán
válasz LonGleY #73814 üzenetére
Már nem sokáig, mert a Nova béta már Material, nemsokára tudja a stabil verzió is.
Egyébként ugyanazt tudja, mint az Apex, de annyival még többet is, hogy van beépített KitKat és Lollipop ikonkészlet is. Apex önmagában nem tudja ezt, mindenképpen kell telepíteni hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
csaba1203
addikt
válasz LonGleY #73810 üzenetére
Ezek a kiegészítő alkalmazások tudják csak igazán zabálni az akksit.Volt már egy kettő a telefonomon de amilyen lelkesen telepítettem olyan gyorsan uninstall lett a vége.Az a bajuk,hogy valamelyik szenzort folyamatosan ébren tartják,ami ugye eszi az akksit csak ezt elfelejtik odaírni.
-
jopika
tag
-
zseko
veterán
válasz LonGleY #73804 üzenetére
Attól (is) jobb, hogy sűrűbben frissítik? Nekem a Nova van megvásárolva, nem tudom hová fejleszthetnék még, semmi problémám vele és nem is hiányzik a frissítés.
De, eszembe jutott fejlesztés, pl. oldalról beúszó gyorsmenü. Bár elég értelmetlen dolognak tartanám.
Apexet talán 1x próbáltam anno, így nem tudom miben tudhatna többet aminek hasznát is venném.HR24.hu
-
jopika
tag
válasz LonGleY #73807 üzenetére
régen a go-t használtam sz tele folt szeméttel, ez viszont keveset eszik, letisztult nem fogyaszt annyi energy-t
nekem tetszik 2koppintásos altatás, igaz ezt több is tudja, de nekem jobban tetszik mint a next vagy a go, de ízlés dolga kinek mi a jó„Ember: egy lény, aki kivágja a fát, papírt csinál belőle, majd ráírja, hogy „ Védd a fákat ”
-
-
Bkrisz9
őstag
válasz LonGleY #73717 üzenetére
egyéb más megoldás se? ROOT stb nem akadály. Nembaj az se ha bezárja csak ne ezt csukja be állandóan először van másik 4-5 háttérben futó app ami nem annyira fontos.
Szerintem ezt én eldöntöm köszönöm szépen... attól h használom és amikor benne vagyok egy beszélgetésbe szeretném h jelezzen nem leszek függő.
Köszönöm szépen ez egy próbát megér bár a messengernek jobban örülnék de ha nem lehet megoldani hát akkor nem
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Bkrisz9
őstag
válasz LonGleY #73715 üzenetére
nem érted nekem az lenne a lényeg h más appot zárjon be..(pl.:sima Facebook. az csak akkor kell ha megnyitom az ertesitesei is ki vannak kapcsolva..) van 380 MB szabad RAM es bezárja a messengert..... ezért kellene egy app ami bent tartja. Elférne.. Valamiért pont azt az appot zárja be először amit nem kéne.
a böngésző nem pittyeg es milliószor kényelmetlenebb. Arra meg nem kérek senkit h csak miattam meg egy appot telepítésen ami amúgy felesleges neki.
[ Szerkesztve ]
Amennyiben OFF áradatot keltő mondanivalód van számomra kérlek keress meg privátban! Köszi! :)
-
Wolfskin
őstag
válasz LonGleY #73399 üzenetére
A recent apps list az mi és hol találom?
@victe1: az értesítéseket ki tudtam venni, köszi, nem vettem észre, hogy a beállításokban van egy mélyebb szint.
most már csak a boot és logout muzsikát kellene valahogy kiirtani...
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
30z.Samu
félisten
válasz LonGleY #73392 üzenetére
Akkor ha felteszi, a sajátjával tud bejelentkezni? Akkor jó, azért kérdeztem, mert nehogy az legyen, hogy esetleg nem böngészőből akar Facebook-ozni, hanem kényelmesebb neki a Messenger és az enyémmel lép be. Log out funkció pedig nincs...ha már odaadtam neki, ne kelljen belebotlania az én fiókomba. Mindenhonnan kiléptem, csak azt tudtam uninstall-al megoldani. Köszönöm szépen!
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz LonGleY #73390 üzenetére
Köszönöm szépen! Én átálltam a Windows platform-ra, azért nem tudtam ezt kipróbálni. A Facebook-ba be kell jelentkezni, azt tudom, de a Messenger-ben nem találtam ilyen opciót. Szóval simán csak uninstall, csak nem tudom, hogy megőrzi-e a beállításokat.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
janosibaja
őstag
-
darvinya
titán
válasz LonGleY #73305 üzenetére
Mitől nem volt/van jó.
Gyengébb készüléken lejátszása akadós, ahol BS, stb. vigan lejátsza.
És akármilyen HW/SW sem segítet rajta.Több file-t csak döcentve/nem játszotta le, míg a többi normálisan vitte.
Hang mizéria a hab a tortán, mikor vonatozva no net mellett nem volt hangja, csak akváriumot néznék.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz LonGleY #73291 üzenetére
Már régebben sem volt jó, azóta sem lett jobb.
Hozzáteszem, hogy itt a letöltés szám egyáltalán nem mérvadó.
Pont megtévesztő.(#73301) Fall-N
Szerinted Google hagyja szó nélkül warezolást Play áruházban.?
Amúgy telefonok többségén ott a licensz, tehát app-nak van joga azt használni.
Külön izé, meg…[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Fall-N
veterán
válasz LonGleY #73291 üzenetére
+1
Megsúgom, hogy előbb-utóbb minden lejátszóból ki fog kerülni a kodek a jogi problémák miatt. Amelyik fejlesztő nem tejel a jogtulajdonosnak az nem használhatja. Az AC3 a Dolby tulajdona és nem hagyják csak úgy jófejségből a dolgot.
Egyébként marha megerőltető letölteni azt a zip fájlt. Még rá is kérdez, hogy használja-e...[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz LonGleY #72490 üzenetére
Csak zárójelben: ez az általad noname-nek titulált az egyik legerősebb versenytársa a safarinak a sötét oldalról Csak most megérkezett droidra is.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Deck
titán
válasz LonGleY #72370 üzenetére
Endomondo jó. Sőt ingyenes lett a pro funkciók email címhez mennek hozzá. De fenn van a pro és azzal ha rámegyek, hogy új fiók akkor pro lesz az email cím. Az ingyenesen belépve is mutatja, hogy pro vagyok. Így rengeteg pro fiókot lehet csinálni! Csak az emailt nézik már. Kiskapu annak aki akarja
[ Szerkesztve ]
PS5
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
-
darvinya
titán
válasz LonGleY #71878 üzenetére
Kiválasztod az előadót, és összes lejátszása a menüből.
Ez mindenegyikben benne van, de nem albumokat sorba évszámok alapján csinálja.
Hanem ábc szerint a számokat.Anno X1-en HTC ROM lejátszója volt olyan, hogy csak beléptem Előadóba és Play-t kellett nyomni és működött egyből.
De ránézek újra.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zeusz55
senior tag
válasz LonGleY #71865 üzenetére
:-)
Az app ikonjai helyett zold android robot ikonokat mutat mint a rendszerfajloknal es az app neve is egy eleresi ut hasonloan mint amik az android rendszerfajljainal (com.xyz) ,EZ launcher van fent. 4,2,2 and ver.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=
-
-
Jakuu
őstag
válasz LonGleY #71749 üzenetére
Magasan a leggyorsabb, amivel en valaha is talalkoztam, pedig hidd el rengeteget kiprobaltam, foleg mivel gyalogturakhoz offline gyors map kell a kis fogyasztas erdekeben. Ezt hasznalom es a Locust primary navigaciokhoz,bar fent van az Osmand,Oruxmaps es az AlpineQuest is, de azok csak vegszukseg eseten, mert az elso ketto sokkal jobb naluk, Igaz az Orux is csak azert van fent, mert az kezeli a Garmin fajljait.
A cimtar a Maps.me-ben nem valami nagy kunszt offline modban, de legalabb nagyjabol megfeleloen lehet az utcakat keresni, sot a fontosabb boltok,bankautomatak,megallok stb rajta vannak. A terkep meg igen kicsi azt hiszem a navi resszel magyarorszag 30MB korul van, nelkule meg 20MB korul ? Nagyon jo ezek miatt, raadasul mar nem fizetos, mint regen.
-
-
MODERÁTOR
-
zeon.hu
nagyúr
válasz LonGleY #71527 üzenetére
Köszönöm!
ezt beállítottam pc-n is Androidon is.
De most a vágólap kizárólag a PC-n jelenik meg értesítésben, az amit a pc-n másolok.
mindegy, mire van állítva, Chrome vagy Android.
Androidra csak úgy tudom küldeni, ha jobb klikk után kiválasztom a Pushbulletet.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
D-Phrag
senior tag
válasz LonGleY #71477 üzenetére
Funkcióban gondoltam. Látszatra a fizetős sem tud többet. Tudom, hogy a beta az tesztelésre lett kiadva, de pl. most frissült, mert az előzőnek lejárt az érvényessége. Szóval ha tudja ugyanazt, akkor van értelme megvenni, kapok érte többletet?
Miért írsz többesszámban? Szerintem használja más is rajtam kívül. Én már elég régóta és majdnem mindenben jobban tetszik, mint a konkurensek (mást is próbáltam). Ezt az egy hibát nem értem, de ez nem stabilitás jellegű probléma, mert pl. FC sose volt vagy indokolatlan újraindulás/újratöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest